In alle rust en aandacht een bewuste keus maken
Naturo Vloeren Groningen

Kurkvloeren | Naturo Vloeren

Ga in plaats van normaal laminaat voor ons mooie kurklaminaat of voor een kurkvloer. Het merk biedt warme, geluidsisolerende kurkvloeren, verkrijgbaar in de mooiste vormen en dessins. Ook kunt u kiezen uit kurklaminaat, kurkparket of kurktegels. Bij Naturo Vloeren hebben wij allerlei kurk collecties, zodat u precies de kurkvloer vindt die u zoekt! Bent u nieuwsgierig geraakt en wilt u meer informatie over onze prachtige vloeren? Klik dan snel op de onderstaande button.

 CONTACT OPNEMEN

Décork kurkvloeren groningen

Waarom een kurkvloer?

U zult wel denken, ‘een kurkvloer, dat was nou niet precies waar ik aan dacht’. Dat begrijpen wij natuurlijk. Ondanks dat de populariteit van kurkvloeren gestaag aan het groeien, zijn veel mensen zich nog niet bewust van de vele voordelen die kurkvloeren bieden. Wij zetten de voordelen voor u op een rijtje. kurkvloeren:

Kurk vs laminaat, PVC en parket

Twijfelt u over wat voor soort vloer u wilt kopen? Daar kunnen wij u mee helpen. Om het gemakkelijk en overzichtelijk voor u te maken hebben we de eigenschappen van kurkvloeren vergeleken met laminaat, PVC en parketvloeren. De resultaten zullen u ongetwijfeld verrassen en worden hieronder besproken. Ook met onze kurken vloeren kunt u een laminaat look creëren met 'kurklaminaat',

Warmte voeten & geluidsisolatie

Kurk houdt beter warmte vast dan laminaat, parket en PVC. ’s Winters koude voeten? Laat Naturo Vloeren uw kurkvloer installeren. Ook zorgen kurkvloeren voor de optimale geluidsisolatie. In tegenstelling tot de overige vloeren werken ze geluidsisolerend, waardoor u nooit last heeft van geluidsoverlast.

Décork kurkvloer

Gemakkelijk in onderhoud

Verder is kurk onderhoudsarmer dan laminaat en parket en zijn er meer keuzes omtrent vormen en kleuren. Tevens hebben mensen met astma of allergieën baat bij een kurkvloer, omdat huismijt en viezigheid niet in vloer blijven hangen.

Uw Kurk dealer

Al met al bieden kurkvloeren veel voordelen, die wij hier nog niet eens allemaal hebben benoemd. Voor meer informatie kunt u ons berichten via de onderstaande contactbutton.

 IK WIL MEER INFORMATIE

Aangezien een nieuwe vloer een grote investering is, is het natuurlijk altijd verstandig om de vloer zelf te zien, aan te raken en persoonlijk het gesprek aan te gaan met onze medewerkers. Kom daarom eens langs in onze showroom aan de Peizerweg in Groningen. Naturo Vloeren is uw kurkdealer en zorgt er maar al té graag voor dat uw huis wordt verrijkt met een prachtige nieuwe kurkvloer!

Eiken rustieke vloeren actie

Bekijk in de showroom onze  aanbiedingen in Parket/ Kurk/laminaat en PVC vloeren.

 STEL UW VRAAG AAN NATURO VLOEREN

 

Openingstijden

Maandag:13.00 - 18.00 uur
Dinsdag:10.00 - 18.00 uur
Woensdag:10.00 - 18.00 uur
Donderdag: 10.00 - 21.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur

De nieuwe  hand -en schouder tassen van kurk in naturel en  kleur zijn binnen.

Elke  1e zondag van de maand geopend van 13:00 tot 17:00 uur      

Oktober/November/December elke zondag OPEN 

 

 Betondesign in de mooiste kleuren

 

Naturo Vloeren Groningen
Peizerweg 76 Groningen
T 050 57 16 718
info@naturovloeren.nl
Home
Over Naturo
Vloeren
Betondesign
Vloerafwerking
Vloeronderhoud
Contact
  Naturo Vloeren Groningen
Peizerweg 76 Groningen
T: 050 57 16 718
E: info@naturovloeren.nl
  In alle rust en aandacht een
bewuste keus maken,

Naturo Vloeren

Sitemap

naturovloeren
Naturo Vloeren GroningenNaturo Vloeren GroningenNaturo Vloeren Groningen