kurkvloeren van Naturo zijn niet zomaar kurk

Kurkvloeren van Naturo Vloeren in Groningen zijn van de hoogste kwaliteit en met de professionele verwerking van dit natuurproduct heeft u de prachtigste vloer waarvan u jaren kunt genieten.

kurkvloeren

Wat is een kurkvloer?

De naam zegt het al, een kurkvloer is gemaakt van het natuurlijke product kurk. Kurk wordt gemaakt van de schors van de kurkeik en is een elastisch materiaal. De kurkeik groeit voornamelijk in Portugal en buurlanden. Wanneer de kurkeik 25 jaar oud is, wordt iedere 9 jaar de schors geschild. De schors wordt verwerkt tot kurk. Het duurt 9 jaar voordat de schors van de kurkeik weer geschild kan worden. Doordat de boom niet gekapt, maar geschild wordt, is kurk een milieuvriendelijk product. 

De voordelen van Naturo kurkvloeren

Een vloer van kurk heeft meerdere voordelen:

Nieuwe collectie kurkvloeren

Bij Natura Vloeren hebben we altijd nieuwste collectie kurkvloeren passend bij de laatste woontrends. De nieuwe kurkvloeren variëren in diktes en afmetingen en zijn leverbaar in plakkurk en in een corkloc click systeem. U heeft de keuze in afwerking: lak of een vinyl toplaag voor de extra bescherming die uw kurkvloer verdient. 

Kurkvloer kopen bij Naturo Vloeren 

Wilt u een vloer van kurk? Naturo Vloeren heeft jarenlange ervaring met het leggen van kurkvloeren. Laat uw vloer door ons leggen en geniet jarenlang zorgeloos van een prachtige kurkvloer. We kunnen uw nieuwe kurkvloer op 2 manieren leveren en leggen. Het volledig verlijmen van 100% kurktegels op een droge en vlakke ondergrond en voorzien van een laklaag óf een 'zwevende' vloer met clicksysteem en een vernis- of vinyl laag. Laat u zich daarom goed informeren bij Naturo vloeren in Groningen. Heeft u interesse in een Naturo kurkvloer of een ander type vloer en wilt u daar graag meer over weten? Kom dan eens langs of bel ons op 050-57 16 718.

Stel uw vraag aan Naturo Vloeren

Wij streven ernaar altijd binnen 2 werkdagen contact met u op te nemen.

 

 

naturo icon