In alle rust en aandacht een bewuste keus maken
Naturo Vloeren Groningen

kurkvloeren van Naturo zijn niet zomaar kurk


Kurkvloeren van Naturo Vloeren in Groningen, zijn zoals gezegd niet zomaar van kurk. Alleen de hoogste kwaliteit en de meest professionele verwerking maken van dit natuurproduct de zo begeerde vloerbedekking: Naturo Kurk. 

De voordelen van Naturo kurkvloeren

De vloer is in halfverband, blokverband of in wildverband te leggen.

Nieuwe collectie kurkvloeren

De nieuwe kurkvloeren variëren in diktes en afmetingen en zijn leverbaar in plakkurk en in een corkloc clicsysteem. U heeft de keuze in afwerking: lak of een vinyl toplaag.

Kurkvloer Groningen Wicanders

Kurkvloer en vloerverwarming

De vloeren van kurk hebben isolerende eigenschappen waardoor het langzamer warmte opneemt en afgeeft dan houten vloeren en laminaat, ondanks de isolerende eigenschappen is het mogelijk om kurkvloeren te combineren met vloerverwarming. Er wordt aangeraden de vloeren verlijmd te leggen, omdat bij zwevend leggen de luchtlaag zorgt dat warmte minder goed doordringt. Belangrijk is om de temperatuur te monitoren, de ondervloer mag niet hoger worden dan 28°C. Wilt u ook een kurkvloer kopen? Neem gerust een kijkje op onze website of kom langs bij onze showroom.

Lijmloos installatie systeem

De vloer van kurk wordt ook geleverd met het revolutionaire, lijmloos te leggen Corkloc systeem van Wicanders. Dit systeem staat borg voor een perfecte installatie en garandeert een zeer snelle en eenvoudige zwevende legwijze zonder het gebruik van lijm. Na installatie kunt u direct over de vloer lopen en de meubelen weer terug plaatsen.

Verlijmd leggen

Als u de kurken vloer verlijmd wilt laten leggen dan raden we aan om de vloer na het leggen 24-36 uur te laten rusten. Zo kan de lijm volledig drogen. Hierna kunt u vloer in gebruik nemen en betreden.

Heeft u interesse in een Naturo kurkvloer, een andere type vloer of wilt u meer advies? Voor meer informatie kunt u altijd langskomen of ons bellen op 050-57 16 718

Heeft u vragen over onze producten of diensten?

 STEL UW VRAAG AAN NATURO VLOEREN

  • Uw vraag of opmerking aan Naturo Vloeren

Naturo Vloeren Groningen
Peizerweg 76 Groningen
T 050 57 16 718
info@naturovloeren.nl
Home
Over Naturo
Vloeren
Betondesign
Vloerafwerking
Vloeronderhoud
Contact
 Naturo Vloeren Groningen
Peizerweg 76 Groningen
T: 050 57 16 718
E: info@naturovloeren.nl

Naturo Vloeren

Beoordeling door klanten:
3.4 / 5 - 21 reviews
 Openingstijden:
Maandag:13.00 - 18.00 uur
Dinsdag:10.00 - 18.00 uur
Woensdag:10.00 - 18.00 uur
Donderdag: 10.00 - 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
 Koopavonden op donderdag in de maanden oktober, november en december vervallen. Elke zondag geopend van 13:00 tot 17:00 t/m december. Juli en augustus geen koopzondagen. In alle rust en aandacht een
bewuste keus maken,

Naturo Vloeren

Sitemap

naturovloeren
Naturo Vloeren GroningenNaturo Vloeren GroningenNaturo Vloeren Groningen