Vinyl vloeren kopen in Groningen

Ben je aan het overwegen of een vinyl vloer de juiste keuze voor jou is?Donker vinyl vloer in fitness ruimte

Laat ons je verder op weg helpen! Wij van Naturo vloeren hebben 35 jaar ervaring en weten daardoor als geen ander welk type vloer het beste bij jou behoefte past.  

Vinyl vloeren

Dit is wat je moet weten over Vinyl vloeren: Vinyl vloeren hebben door de jaren heen een enorme ontwikkeling meegemaakt. Ze werden voorheen veelal "zeil vloer” genoemd omdat het flexibel materiaal is wat op een rol van 4 meter breed wordt verkocht. Voorheen zagen vinyl vloeren er vrij basic uit, dit is de afgelopen jaren echter enorm veranderd. Vinyl vloeren zijn in veel verschillende mooie designs verkrijgbaar, waardoor er altijd één bij de style van jouw ruimte past. De moderne designs zijn vrijwel niet van echt hout of beton te onderscheiden.  

Contact opnemen       Informatie opvragen

De voordelen van een vinyl vloer

Vinyl vloeren zijn heel populair bij verschillende huishoudens en dat is ook niet zo gek. Een vinyl vloer brengt namelijk veel voordelen met zich mee. We hebben een aantal voordelen voor u op een rijtje gezet.

Is vinyl hetzelfde als PVC?

Het antwoord is simpelweg: Nee.  

Beide vloeren hebben echter wel een hoop overeenkomsten. Die overeenkomsten zetten we hieronder even voor je op een rijtje:  

Vinyl en PVC verschillen ook op de nodige punten van elkaar. Zo veert vinyl bijvoorbeeld meer mee dan PVC en is het wat dikker materiaal, dit zorgt ervoor dat het wat comfortabeler loopt. PVC gaat in de regel wel wat langer mee dan vinyl omdat het een sterkere beschermlaag heeft. Ook de manier waarop je deze vloeren legt, verschilt van elkaar, vinyl komt op een rol en wordt verlijmd aan een egale ondergrond terwijl PVC vaak in stroken wordt geleverd.  

Ruim assortiment aan vinyl vloeren in Groningen 

Ben je op zoek naar een vinyl vloer in Groningen? Bij ons ben je aan het juiste adres. Zo vind je namelijk onwijs veel verschillende soorten vinyl vloeren in ons assortiment. Of het nu gaat om vinylstroken, vinyltegels of kamerbreed vinyl: wij hebben het. Koop nu je vinylvloer in betonlook of bijvoorbeeld houtlook bij Naturo Vloeren en laat je verassen door de hoge kwaliteit en scherpe prijzen. 

Hoe kan ik mijn vinyl vloer het beste onderhouden?

Om slijtage van de vloer voor te zijn en voorzorgsmaatregelen te nemen, kunt u bescherming onder uw meubels plaatsen waardoor bijvoorbeeld poten van de bank geen beschadiging achter kunnen laten. Dankzij het gladde oppervlak maakt u de vloer gemakkelijk en snel schoon. De vinyl vloer is goed bestand tegen vocht en kan daarom eenvoudig schoongemaakt worden met een vochtige dweil en wat schoonmaakmiddel.

Vinyl vloer kopen bij Naturo Vloeren in Groningen

Op zoek naar vinyl vloeren in Groningen en benieuwd naar onze vloeren? Wij geven u graag verder advies op maat en helpen u graag deskundig bij de keuze voor een nieuwe vloer. Wij ontvangen u graag in onze showroom aan de Peizerweg in Groningen of neem contact met ons op via 050-5716718 of mail via het contactformulier hieronder.

Contact opnemen       Informatie opvragen

 

 

Stel uw vraag aan Naturo Vloeren

Wij streven er altijd naar om binnen 2 werkdagen contact met u op te nemen.

 

 

naturo icon