In alle rust en aandacht een bewuste keus maken
Naturo Vloeren Groningen

Vinyl bij Naturo Vloeren | Quick-Step

Vinyl vloeren zijn luxueuze vloeren, die geïnspireerd zijn door de natuur. Hierdoor worden ze nauwelijks onderscheiden van echte houten vloerbekleding en tegelvloeren. Welke kamer of welke stijl je kiest maakt niet uit, Naturo Vloeren heeft de juiste vinyloplossing voor jou. Elke Vinylvloer heeft zijn eigen unieke gevoel. 

De perfecte vloer voor u

Een mooi interieur begint met een goede basis. Een vloer is als het ware de vijfde muur in je kamer en mag daarom niet over het hoofd gezien worden. Voor elke kamer heeft Naturo Vloeren in samenwerking met Quick-Step de juiste vloer: van lichte, strakke vloeren tot warme, bruine klassiekers en zelfs verweerde vloeren met noten en barsten. Wij helpen u graag met de perfecte vloer te vinden.

 CONTACT OPNEMEN

Stil, sterk en 100% waterbestendig

Dankzij de afgedichte toplaag met Stain Guard en Scratch Guardtechnologie kunt u jarenlang genieten van uw luxevinylvloer. Deze laag biedt bescherming tegen krassen, vlekken, vuil en slijtplekken. Bovendien zijn onze luxueuze vinylvloeren dankzij hun uitstekende waterbestendigheid ideaal voor elke ruimte, zelfs badkamers of keukens. De waterafstotende laag is makkelijk om schoon te maken. Deze comfortabele, warme vloeren zijn een plezier om op te lopen, zelfs op blote voeten. 

De Quick-step collectie omvat een brede waaier van natuurlijk uitziende houten en stenen ontwerpen, met elk zijn eigen authentieke karakter. Door hun extra matte afwerking kan je ze nauwelijks onderscheiden van echte houten vloeren en echte tegelvloeren.

vinyl vloer naturo vloeren

Geplaatst in een mum van tijd

De vinylvloeren zijn dun en flexibel. Hierdoor vormen ze de perfecte keuze om op bestaande vloeren geplaatst te worden. Dat kan je zelf doen. Alles wat je nodig hebt is een mes om de vloerplanken te snijden. Bekijk het YouTube-account van Quick-Step voor een voorbeeldfilmpje. Echter raden wij het aan om het door een vakman te laten doen.

Naturo vloeren

Geïnteresseerd in een vinylvloer? En benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op en wij helpen u graag verder!

 STEL UW VRAAG AAN NATURO VLOEREN

  • Uw vraag of opmerking aan Naturo Vloeren

Naturo Vloeren Groningen
Peizerweg 76 Groningen
T 050 57 16 718
info@naturovloeren.nl
Home
Over Naturo
Vloeren
Betondesign
Vloerafwerking
Vloeronderhoud
Contact
 Naturo Vloeren Groningen
Peizerweg 76 Groningen
T: 050 57 16 718
E: info@naturovloeren.nl

Naturo Vloeren

Beoordeling door klanten:
3.4 / 5 - 21 reviews
 Openingstijden:
Maandag:13.00 - 18.00 uur
Dinsdag:10.00 - 18.00 uur
Woensdag:10.00 - 18.00 uur
Donderdag: 10.00 - 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
 Koopavonden op donderdag in de maanden oktober, november en december vervallen. Elke zondag geopend van 13:00 tot 17:00 t/m december. Juli en augustus geen koopzondagen. In alle rust en aandacht een
bewuste keus maken,

Naturo Vloeren

Sitemap

naturovloeren
Naturo Vloeren GroningenNaturo Vloeren GroningenNaturo Vloeren Groningen