Rigostep bescherming lakvloer

Wat voor vloer u ook heeft, Rigostep biedt bescherming!

 

Contact opnemen

Royl

Wanneer u kiest voor een nieuwe houten (parket)vloer, is dit een keuze waar u vaak meerdere jaren van geniet. Omdat de investering in een houten vloer vaak fors is, bent u hier uiteraard enorm zuinig op. Bij intensief gebruik van de vloer is de kans op krassen en andere beschadigingen groot. Om zo lang mogelijk van een houten te kunnen genieten is het onderhoud enorm belangrijk. Door een vloer goed te onderhouden verlengt u de levensduur van de vloer met meerdere jaren. Een goed merk voor vloeronderhoud is Royl. Royl is een productlijn geproduceerd door Rigo Verffabriek. Met verschillende producten weet Royl uw vloer te beschermen tegen krassen en beschadigingen en daardoor de levensduur van uw houten vloer te verlengen. 

Royl beschermende olie 

De Royl beschermende olie is een 100% plantaardige olie die de houten vloer beschermd tegen water en vuil. De Royl beschermende olie is zo goed dat eenmalig aanbrengen voldoende is. De beschermende olie zorgt voor een mooie, natuurlijke uitstraling van de vloer. Behalve voor houten vloeren in de woning, is er een speciale beschermende olie voor houten meubels en beschermende olie voor buiten. De olie dringt diep in de poriën van het hout en beschermt het hout daardoor langdurig tegen water, vuil en weersinvloeden. 

Royl onderhoudsolie 

Het is raadzaam om uw houten vloer na verloop van tijd een onderhoudsbeurt te geven. Zo herstelt u de vloer weer waardoor deze weer jarenlang mee kan. Royl onderhoudsolie is geschikt voor vloeren en meubels en is eenvoudig aan te brengen met een schuurspons of doek. Belangrijk is wel om de vloer eerst intensief te reinigen om zo al het vuil te verwijderen voordat u de vloer voorziet van een nieuwe beschermlaag. 

Royl vloerzeep en vloerreiniger 

Uw vloer kunt u goed schoon en fris houden met behulp van Royl vloerzeep en Royl vloerreiniger. Door eerst de vloer te stofzuigen of te vegen zorgt u ervoor dat het grove vuil reeds verwijderd is. Door er vervolgens met een dweil met Royl vloerzeep op voor de hardnekkige vloer Royl vloerreiniger de vloer schoon te dweilen, geniet u weer van een schone en fris ruikende vloer.

 

Beschadigingen en krassen op uw vloer voorkomen 

Uiteraard is goed onderhoud belangrijk om uw vloer in goede staat te houden, maar minstens net zo belangrijk is het voorkomen van schade krassen op uw vloer. Om beschadiging van uw vloer voor te zijn kunt u al voorzorgsmaatregelen nemen. Er zijn een aantal punten waar u rekening mee kunt houden: 

Onderhoud van uw houten vloer 

Om de levensduur van uw vloer te verlengen, is het belangrijk dat u regelmatig uw vloer onderhoud geeft. Met de Royl vloer onderhoudsproducten is dit een fluitje van een cent en profiteert u geniet u nog langer van uw houten vloer. Uw Royl producten koopt u eenvoudig online bij Naturo Vloeren:

Klik hier om direct de juiste onderhoudsproducten te bestellen>>

 

Royl van Rigo verffabriek

Royl is een merk van Rigo verffabriek en is al bijna 40 jaar te verkrijgen. Royl olie is gemaakt van 100% plantaardige olie en daarom een goede, ecologische keuze voor uw vloer.

Neem snel contact op

Wacht dus niet langer en kom bij ons langs. Wij zijn gevestigd in Groningen, aan de Peizerweg, en helpen u graag met uw vloer. Vraag onze medewerkers om advies of naar onze vloermerken. Direct contact opnemen kan hieronder.

 

DIRECT CONTACT OPNEMEN

Stel uw vraag aan Naturo Vloeren

Wij streven er altijd naar om binnen 2 werkdagen contact met u op te nemen.

 

 

naturo icon