Douwes Dekker PVC & Laminaat

Met vloeren van Douwes Dekker haalt u echt karakter in huis

 

Contact opnemen

Vloeren met karakter

Met vloeren van Douwes Dekker haalt u echt karakter in huis. Douwes Dekker heeft een grote variatie in het assortiment.  Het merk hecht veel waarde aan de doorontwikkeling van designvloeren. De vloeren zijn dan allemaal van hoge kwaliteit en extreem slijtvast. Met een Douwes Dekker vloer kunt u nog jaren vooruit! Neem direct contact met ons op en stel ons al uw vragen door op de onderstaande button de klikken.

 

 CONTACT OPNEMEN

 

 

Eigenschappen & varianten

Vloeren van Douwes Dekker zijn verkrijgbaar in 2 varianten. Bij de eerste variant is het (ook wel ‘vinyl’ genoemd) verlijmd op een stabiele, watervaste HDF-drager met kliksysteem. Deze vloeren worden ‘zwevend’ gelegd.

De tweede versie bestaat uit massieve-stroken die op de ondergrond worden verlijmd. Deze moet daarvoor altijd worden geëgaliseerd. Het is afgewerkt met een doorzichtige duurzame PU-beschermlaag.

De vloeren voelen warm aan en zijn zeer geluidsarm; ook naar je benedenburen toe. Bij de ‘zwevend’ gelegde versie is hiervoor wel een speciale ondervloer nodig.

Douwes Dekker is uitstekend geschikt voor plaatsing op vloerverwarming en -koeling. Daarnaast is het zeer waterbestendig. Vooral de verlijmde vloeren kunnen prima in natte ruimtes als keukens en badkamers. Qua design kun je kiezen uit vele tientallen zeer natuurgetrouwe hout- en steendecors in diverse formaten.

Vloeren van Douwes Dekker zijn:

Impressie van de vloeren

Rustig & romantisch? Sereen & rustiek? Puur & intens? Of toch stoer en krachtig? De Douwes Dekker vloeren hebben voor ieder wat wils. 

Bieslook Laminaat van Douwe DekkersDille Laminaat van Douwe DekkersKamille Laminaat van Douwe DekkersLavendel Laminaat van Douwe Dekkers

Uw Douwes Dekker dealer in Groningen: Naturo Vloeren

Bent u op zoek naar een Douwes Dekker dealer in uw buurt? Naturo Vloeren is één van de geselecteerde Douwes Dekker dealers in Nederland. Onze winkel bevindt zich in woonforum de Vesta in Groningen. Bezoek onze winkel en laat onze specialisten u verder helpen in de zoektocht naar een geschikte Douwes Dekker PVC Vloer in uw huis. Uiteraard kunnen wij u ook informeren over al onze andere merken.

Douwes Dekker vloer kopen? Natuurlijk bij Naturo Groningen

De keuze al gemaakt en wilt u een Douwes Dekker vloer kopen voor uw huis of commerciële ruimte? Naturo Groningen helpt u graag verder. Neem contact met ons op door op onderstaande knop te klikken en het formulier in te vullen of bel ons op: 050 57 16 718. Ook wanneer u graag een afspraak wilt maken of meer wilt weten over de vloeren kunt u altijd contacteren.

 

 

Stel uw vraag aan Naturo Vloeren

Wij streven er altijd naar om binnen 2 werkdagen contact met u op te nemen.

 

 

naturo icon