In alle rust en aandacht een bewuste keus maken
Naturo Vloeren Groningen

Moduleo Groningen - Moduleo dealer en verkooppunt

Moduleo Vloeren | Naturo in Groningen

Bent u op zoek naar een luxe vinylvloer? Dan bent u bij Naturo Vloeren in Groningen aan het juiste adres. Wij hebben luxe Moduleo vinyl vloeren in alle vormen en maten, voor elk type huis. Met Moduleo ervaart u de unieke mix tussen natuurlijke producten en innovatieve technologie. En dat voor een allemaal voor een schappelijke prijs? Bij ons wél. Kom snel langs in onze showroom in het woonforum de Vesta in Groningen zie het met uw eigen ogen! Liever direct contact? Klik dan op de knop hieronder.

 DIRECT CONTACT OPNEMEN

Waarom u voor Moduleo vinyl moet kiezen?

Vele vinyl vloermerken zijn verkrijgbaar op de Nederlandse markt, dat maakt het soms lastig kiezen. Wij hebben al 25 jaar ervaring binnen de vloerenbranche en weten kwaliteitsvloeren als geen ander te herkennen. Graag delen we onze kennis en helpen we u bij het kiezen van de mooiste vinylvloer, die uiteraard ook betaalbaar is! Acht redenen waarom u persé voor Moduleo vinyl vloeren moet kiezen:

Moduleo vinylvloeren met houteffecten en vaas met stenenModuleo vinylvloer met vazen

Een stapje verder met Moduleo MOODS

Alsof dat al niet genoeg was gaat Moduleo nog een stapje verder met haar Moduleo MOODS collectie. U combineert 10 unieke formaten met diverse hout- en steentexturen uit de collecties Impress en Transform. In totaal kunt u uit 110 vloerontwerpen kiezen en daarmee een persoonlijke touch toevoegen aan uw huis. Elegant, klassiek, modern, u zegt het maar. Het resultaat? Een prachtige kwaliteitsvloer van vinyl, precies zoals u hem wilt hebben.

Uw moduleo vinyl vloeren outlet

Naturo Vloeren is uw vinyl vloeren outlet in Groningen. Kom snel bij ons langs in onze showroom en bekijk al onze collecties van prachtige Moduleo vinylvloeren. Ook voor de mooiste collecties van andere vloermerken kunt u bij ons terecht. Onze medewerkers beantwoorden graag al uw vragen en bieden tips en advies, zodat u altijd de juiste keus maakt. Wacht niet langer en maak een vrijblijvend afspraak door op de button hieronder te klikken en het formulier in te vullen!

 DIRECT CONTACT OPNEMEN

  • Uw vraag of opmerking aan Naturo Vloeren

Naturo Vloeren Groningen
Peizerweg 76 Groningen
T 050 57 16 718
info@naturovloeren.nl
Home
Over Naturo
Vloeren
Betondesign
Vloerafwerking
Vloeronderhoud
Contact
 Naturo Vloeren Groningen
Peizerweg 76 Groningen
T: 050 57 16 718
E: info@naturovloeren.nl

Naturo Vloeren

Beoordeling door klanten:
3.4 / 5 - 21 reviews
 Openingstijden:
Maandag:13.00 - 18.00 uur
Dinsdag:10.00 - 18.00 uur
Woensdag:10.00 - 18.00 uur
Donderdag: 10.00 - 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
 Koopavonden op donderdag in de maanden oktober, november en december vervallen. Elke zondag geopend van 13:00 tot 17:00 t/m december. Juli en augustus geen koopzondagen. In alle rust en aandacht een
bewuste keus maken,

Naturo Vloeren

Sitemap

naturovloeren
Naturo Vloeren GroningenNaturo Vloeren GroningenNaturo Vloeren Groningen