Douwes Dekker PVC

Met PVC vloeren van Douwes Dekker haalt u echt karakter in huis

 

Contact opnemen

Douwes Dekker PVC 

Opzoek naar een prachtige nieuwe vloer? Dan is een Douwes Dekker PVC vloer iets voor u. Deze prachtige PVC vloeren geven elk interieur een luxe uitstraling. Douwes Dekker hecht veel waarde aan het door ontwikkelen van hun designvloeren. De kwaliteit is dan ook uitstekend. Met vele geweldige eigenschappen is een Douwes Dekker PVC vloer geschikt voor elke woning, kantoor of andere ruimte. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op via onderstaande knop.

 CONTACT OPNEMEN

 

 

De voordelen van Douwes Dekker PVC 

Het onderhouden van uw Douwes Dekker PVC vloer 

Om zo lang mogelijk te genieten van uw nieuwe vloer is het juiste onderhoud van groot belang. Gelukkig is dit met een Douwes Dekker PVC zeer eenvoudig. Stof en vuil verwijdert u gemakkelijk met een stofzuiger. Verder raden wij ook zeker aan om een keer te dweilen met water en vloerreiniger. Meer onderhoud heeft deze vloer niet nodig. Zo geniet u dus zonder inspanning jarenlang van uw nieuwe Douwes Dekker PVC vloer. 

Advies over uw Douwes Dekker PVC vloer 

Uw droom vloer al gevonden? Vul dan onderstaand formulier in of bel ons op: 050 57 16 718, dan helpen wij u uw droom vloer te realiseren. Heeft u nog vragen of wilt u graag nog advies over het kiezen van uw Douwes Dekker PVC vloer? Neem ook dan contact met ons op, of kom langs in onze winkel in het prachtige woonforum de Vesta in Groningen. Hier kunt u inspiratie op doen en helpen onze experts u graag met het vinden van uw droomvloer. 

Stel uw vraag aan Naturo Vloeren

Wij streven er altijd naar om binnen 2 werkdagen contact met u op te nemen.

 

 

naturo icon