Vloeren

Ons deskundig personeel brengt graag samen met u de wensen in kaart.

 

Contact opnemen

De mooiste vloeren van Groningen vind je aan de Peizerweg

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer en woonachtig in Groningen of omgeving? Kom dan eens langs bij Naturo Vloeren! Wij hebben een grote showroom in het Woonforum in Groningen aan de Peizerweg 76. Met een uitgebreid assortiment met honderden verschillende mogelijkheden is het de ideale plek in Groningen om een nieuwe vloer te kopen.

 
 
 

Parket

 

Betondesign

 

Laminaat

 

Visgraat

Verschillende soorten vloeren op voorraad

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer, maar weet je nog niet wat voor type vloer je wilt? Kom dan lans in onze showroom. Wij hebben een ruim aanbod aan verschillende vloersoorten zoals PVC, vinyl, parketlaminaat en zelfs kurk. In ons assortiment van verschillende vloersoorten zit er ook voor jou gegarandeerd een geschikte vloer bij. Ons deskundig personeel brengt graag samen met jou de wensen in kaart. We houden hiermee rekening met de ruimte, het interieur, de gezinssamenstelling, het onderhoud van de vloeren, de mogelijke ondervloeren, het leggen van de vloeren, het budget en de sfeer die het moet uitstralen. Door dit samen met jou te bespreken kunnen wij het beste advies geven.

Nieuwe vloer kopen? Kom langs bij Naturo vloeren

Wil je een nieuwe vloer kopen? Kom dan langs bij Naturo Vloeren in het gezellige Vesta woonforum in Groningen om inspiratie op te doen! Naast de verschillende vloersoorten is er ook ruime keuze uit de laatste vloerentrends. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen uit visgraat patroon, maar ook een houten vloer met een betondesign. Kortom vloersoorten voor elke smaak! Wanneer je het niet ziet zitten om zelf een vloer te leggen, kan je er ook voor kiezen om je vloer te laten leggen door ons. Kijk hier voor onze openingstijden en route.

 

 

Stel uw vraag aan Naturo Vloeren

Wij streven er altijd naar om binnen 2 werkdagen contact met u op te nemen.

 

 

naturo icon