MFLOR

MFLOR vloeren hebben unieke, natuurechte designs

 

Contact opnemen

MFLOR PVC vloeren | Naturo

Het merk mFLOR is 15 jaar terug opgericht en heeft zich in de tussentijd weten op te werken tot marktleider binnen de PVC vloerenbranche, en met reden. MFLOR PVC vloeren onderscheiden zich van de overige PVC vloeren door een veelvoud aan kwalitatieve en stilistische kenmerken. MFLOR vloeren hebben unieke, natuurechte designs.

Ook hanteert het bedrijf innovatieve productiemethoden, wat tot gevolg heeft dat hun pvc vloeren haast niet te onderscheiden zijn van echt hout of natuursteen. Gelooft u ons niet? Kom gerust eens langs in onze showroom in Groningen en oordeel zelf! Voor direct contact met Naturo Vloeren klikt u op de button hieronder. 

 

DIRECT CONTACT OPNEMEN

 

 

MFlor, innovatieve PVC designvloeren

Mflor designvloeren bieden vele voordelen. Ze zien eruit als natuurlijke houten of stenen vloeren, echter zonder de nadelen hiervan. De voordelen op rij:

Mflor staat niet alleen voor mooie vloeren, maar ook voor duurzaamheid en veiligheid. Op alle manieren kiezen wij voor de hoogste kwaliteit. Dit komt dus niet alleen naar voren in mooie dessins, maar ook in de samenstelling van het product. Zo weet u zeker dat wanneer u voor Mflor kiest, u kiest voor de hoogste kwaliteit, gezondheid en veiligheid.

Waarom persé een mFLOR vloer?

MFLOR PVC vloeren mogen er dan wel als echt hout of steen uitzien, ze bieden natuurlijk wel de vele voordelen die samengaan met het hebben van een kwalitatieve PVC vloer. In tegenstelling tot echt hout en steen is mFLOR PVC:

Door de vele ontwerpen en kleuren kunt u mFLOR PVC gebruiken voor uw hele huis. Voeg een unieke touch toe en geniet dagelijks in huis!

 

 

Hét duurzame PVC vloeren merk!

Veel mensen denken bij mFLOR PVC vloeren aan unieke vloeren, met natuurgetrouwe dessins. Dit klopt natuurlijk ook! MFLOR gebruikt de allernieuwste printtechnieken, zodat elke strook of tegel uniek is. Mensen die écht bekend zijn met het merk weten nog een cruciale factor: mFLOR heeft oog voor de wereld.

Het bedrijf investeert enorm veel tijd en geld in het ontwikkelen van milieuvriendelijke producten en productieprocessen. Wist u namelijk dat mFLOR PVC designvloeren zeer lage emissiewaarden hebben. Een duurzamere wereld start bij uzelf, vandaar dat u met ons aan een beter morgen.

Uw mFLOR verkooppunt

Naturo Vloeren is uw mFLOR verkooppunt in Groningen, met een showroom waar u ‘u’ tegen zegt. Het ruimste aanbod aan prachtige mFLOR vloeren in de wijde omtrek vindt u bij ons. Kom snel eens langs en kijk uw ogen uit! Onze medewerkers staan u graag te woord en helpen u (mocht het nodig zijn) met het kiezen van de ideale PVC vloer voor uw huis. Benieuwd naar onze overige merken vloeren? Wij informeren u graag over ons brede assortiment. Direct contact opnemen doet u via onderstaande button.

 

Contact opnemen met Naturo

Stel uw vraag aan Naturo Vloeren

Wij streven er altijd naar om binnen 2 werkdagen contact met u op te nemen.

 

 

naturo icon