Hollandsche vloeren: prachtige vloeren met een oer-Hollands karakter

Bent u op zoek naar vloeren van het prachtige merk Hollandsche Vloeren? Met trots is Naturo Vloeren officiële dealer van dit merk. Met vloeren van Hollandsche vloeren haalt u kwaliteit in huis die u niet vaak tegenkomt. De vloergigant biedt namelijk een collectie houten vloeren aan zoals houten vloeren horen te zijn. Het zijn prachtige vloeren en te vinden in verschillende soorten. Zoekt u een houten vloer? Bekijk dan zeker eens de vloeren van Hollandsche vloeren!

Zoals houten vloeren horen te zijn

Houten vloeren van oer-Hollandse kwaliteit, dat is wat u kunt verwachten van de houten vloeren van Hollandsche vloeren. Of u nu op zoek bent naar een stoere vloer, een moderne of een klassieke, voor elke smaak biedt Hollandsche vloeren een passende vloer. Zo kennen ze een breed assortiment aan vloeren voor verschillende woonstijlen, zoals: karakteristiek, industrieel, landelijk, natuurlijk en warm. 

Voordelen van Hollandsche vloeren

De houten vloeren van Hollandsche vloeren zijn razend populair. Dit is ook helemaal niet zo gek. De vloeren zijn van hoge kwaliteit en dat tegen een eerlijke prijs. Hollandsche vloeren kent vele voordelen. Wij hebben de belangrijkste vloeren op een rijtje gezet:

Gemakkelijk te onderhouden

Wanneer u een houten vloer van Hollandsche vloeren heeft aangeschaft dan wilt u natuurlijk zo lang mogelijk kunnen genieten van uw nieuwe vloer. Hiervoor is het echter wel belangrijk om een vloer goed te onderhouden. Dit doet de levensduur van uw vloer alleen maar ten goede. Het onderhouden van een Hollandsche vloer is gelukkig niet zo lastig, wel even handig om te weten hoe je dit moet doen. De vloeren zijn waterafstotend en resistent tegen vuil. Verwijder vlekken snel met een speciale reiniger. Ook kunt u glijders of viltjes onder de poten van uw meubels plakken. Zo voorkomt u krassen in de vloer.

Uw Hollandsche vloeren dealer

Wij van Naturo Vloeren streven naar het verkopen van de beste vloeren tegen de beste prijzen. Voordat wij een bepaald merk in ons assortiment nemen controleren wij dan ook altijd de vloeren op kwaliteit. Éen ding is zeker, met Hollandsche vloeren haalt u een kwaliteit vloer in huis met een uniek karakter. Wij zijn dan ook trots op het feit dat wij officiële dealer zijn van het prachtige merk Hollandsche vloeren.

Stel uw vraag aan Naturo Vloeren

Wij streven er altijd naar om binnen 2 werkdagen contact met u op te nemen.

 

 

Hollandsche vloeren kopen? Kom langs!

Op zoek naar een prachtige vloer in uw huis? Koop dan nu een Hollandsche vloer bij Naturo Vloeren. Bij ons vindt u een ruim assortiment aan Hollandsche Vloeren voor iedere woning. Neem contact op, kom langs of bel ons op 050 57 16 718. Had u graag een afspraak willen maken? Neem gerust contact op en we gaan aan de slag voor u!

Contact opnemen

naturo icon