PVC vloer kopen in Groningen

Bent u van plan een PVC vloer te kopen in Groningen? Bij Naturo Vloeren bent u aan het juiste adres voor kwalitatieve PVC vloeren tegen scherpe prijzen. In ons assortiment vindt u PVC vloeren van verschillende topmerken. Een PVC vloer kopen in Groningen? Kom langs in onze showroom aan de Peizerweg 76 en u wordt geïnspireerd door onze uitgebreide collectie van PVC vloeren. Heeft u vragen? Neem contact op en u wordt geholpen. De beste PVC vloeren in Groningen koopt u bij Naturo Vloeren!

PVC vloeren in Groningen van verschillende merken

In ons assortiment vindt u verschillende PVC vloeren van verschillende merken. Wij vertellen u graag meer over onze drie hardlopers: Moduleo, Mflor en Douwes Dekker.

Moduleo PVC. Het Belgische vloerenmerk is gespecialiseerd in luxe PVC vloeren en zet naar eigen zeggen de norm voor toekomstige generaties luxe pvc vloeren. Het zijn duurzame vloeren die verkrijgbaar zijn in onwijs veel unieke designs. Meer weten over Moduleo PVC?

mFlor PVC. mFlor is geen onbekende naam in de wereld van PVC. Het merk staat bekend om zijn duurzame, betrouwbare en veilige designvloeren. Niet voor niets is dit merk één van onze hardlopers onder de PVC-vloeren. Het zijn prachtige vloeren die gemaakt zijn van de beste materialen. Meer weten over onze mFlor PVC-vloeren?

Douwes Dekker PVC. Als we PVC zeggen, dan zeggen we Douwes Dekker. Het Nederlandse bedrijf is al jaar en dag gespecialiseerd in PVC en laat ons met elke collectie weer ervaren wat PVC allemaal te bieden heeft. Het merk is onder andere bekend van RTL Woonmagazine en De Grote huisverbouwing. Meer weten over Douwes Dekker PVC?

Moduleo PVC vloeren

Moduleo combineert de authentieke schoonheid van natuurlijke producten met de robuuste duurzaamheid van innovatieve vinyltechnologie. Door middel van vier verschillende producten biedt het merk een afwerking met een mooi hout- of steeneffect. Een pvc vloer is geschikt voor elke ruimt en u kunt het zo uniek maken als u zelf vindt. U kunt namelijk kiezen uit diverse patronen in uw pvc vloer. 

Pvc of vinyl?

Beide vloeren worden inderdaad van kunststof gemaakt. Doordat vinyl ook vaak soepeler en meer verend is dan een pvc vloer, wordt het van een rol geleverd en pvc in stroken. Daardoor kunnen afdrukken zichtbaarder in de vloer blijven zitten dan bij pvc. Een pvc vloer, zoals dat vaak wordt genoemd, is een verharde vinyl vloer, met de uitstraling van een houten of stenen vloer. Zeer sterk en makkelijk in onderhoud.

 

 

Eindeloos variëren met de Moduleo Moods patronen

De PVC vloeren van Moduleo zijn beschikbaar in de mooiste patronen. Van verticale strepen tot een vloer met visgraat patronen. Maak gerust een keuze. Komt u er niet helemaal uit? Neem contact met ons of kom langs in onze showroom. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van de unieke patronen.

moods config

PVC vloeren van Mflor, de sfeervolle vlakke vloerbedekking, voor ieder interieur

U wilt een comfortabel, duurzaam product, dat eenvoudig is te onderhouden? De PVC vloeren van Mflor zijn dan ideaal. Mflor combineert een hoge kwaliteit met verrassende dessins in een 2,0 mm dikke kwaliteit voor particulier gebruik en een 2,5 en 3,0 mm dikke kwaliteit voor projectmatig gebruik. Deze PVC vloeren zijn geschikt op vloerverwarming en koeling.

 

De voordelen van PVC-vloeren 

Denkt u erover om een PVC vloer in Groningen te kopen? Dan zit u bij Naturo Vloeren goed! Naast het feit dat PVC-vloeren lang mee gaan en gemakkelijk zijn in onderhoud, heeft deze vloer nog veel meer voordelen:

  • PVC vloeren zijn geluiddempend 

Geluiddempende vloeren zorgen voor rust in uw huis, zowel voor uzelf als voor de evt. buren. PVC-vloeren hebben verschillende lagen die ervoor zorgen dat uw voetstappen niet duidelijk te horen zijn.

  • Geschikt voor elke ruimte 

PVC-vloeren kunnen tegen water en zijn daarom geschikt om in de badkamer te leggen. Daarnaast is het ideaal voor als u kinderen heeft. U hoeft hierdoor niet bang te zijn dat uw vloer beschadigt wanneer er geknoeid wordt met water.

  • Warme ondergrond 

Met een PVC-vloer creëert u een aangename ondergrond voor uw voeten. De vloer voelt ook warmer aan dan bijvoorbeeld een laminaat of stenen vloer. Het is fijn voor u om op te staan, maar ook voor de kleintjes om op te spelen. ;

  • Veel keuze 

Het assortiment van Naturo Vloeren in Groningen bestaat o.a. uit Moduleo, Mflor, Douwes Dekker, Quick Step en meer PVC vloeren..

Bekijk de pvc vloeren in onze showroom in Groningen

Laat u inspireren in de showroom waar de uitgebreide collectie van pvc vloeren staat uitgestald. Er is voor de deur voldoende parkeergelegenheid, dus kom gerust een langs in het Woonforum van Groningen.

PVC

 

Stel uw vraag aan Naturo Vloeren

Wij streven ernaar altijd binnen 2 werkdagen contact met u op te nemen.

 

 

PVC vloer kopen in Groningen? Kom langs!

Op zoek naar een PVC vloer? Bij Naturo Vloeren vindt u de beste vloeren tegen de scherpste prijzen. Kom nu langs in onze showroom en laat u verassen door onze uitgebreide collecties aan PVC vloeren van echte topmerken! U kunt ons vinden aan de Peizerweg 76. Heeft u vragen? Neme dan contactt op en we helpen u verder!

naturo icon