In alle rust en aandacht een bewuste keus maken
Naturo Vloeren Groningen

PVC vloeren bij Naturo vloeren in Groningen - De beste keus

Op zoek naar een PVC vloer die perfect bij uw interieur past? Dan bent u bij Naturo Vloeren in Groningen op het goede adres. Bij ons vindt u een ruim aanbod in hoge kwaliteit PVC vloeren. Wanneer u geen idee hebt waar u moet beginnen met zoeken, of juist op zoek bent naar een specifieke kleur, patroon of structuur vloer; bij Naturo Vloeren in Groningen helpen wij u graag op weg bij het vinden van de geschikte PVC vloer.

Wat is een PVC vloer?

Tegenwoordig zijn PVC vloeren populairder dan ooit. Maar, wat is een PVC-vloer eigenlijk en uit welk materiaal bestaat het? Het materiaal van deze vloeren bestaat uit kunststof. Dit zorgt ervoor dat de vloeren houtvrij zijn, maar niet te onderscheiden zijn van echt hout. Deze vloeren zijn in diverse structuren, patronen en kleuren verkrijgbaar om ze perfect te laten lijken op bijvoorbeeld elementen uit de natuur.

De voordelen van PVC vloeren 

Denkt u erover na om een PVC vloer in Groningen te kopen? Dan zit u bij Naturo Vloeren goed! Naast het feit dat PVC vloeren lang mee gaan en gemakkelijk zijn in onderhoud, hebben deze vloeren nog veel meer voordelen:

Geluiddempende vloeren zorgen voor rust in uw huis, zowel voor uzelf als voor de onderburen. Ideaal voor als u onderburen heeft. PVC vloeren hebben verschillende lagen die ervoor zorgen dat uw voetstappen niet duidelijk te horen zijn.

PVC vloeren kunnen tegen water en zijn daarom geschikt om in de badkamer te leggen. Daarnaast is dit ideaal voor als u kinderen heeft. U hoeft hierdoor niet bang te zijn dat uw vloer beschadigt wanneer er geknoeid wordt met water.

Met een PVC vloer creëert u een zachte ondergrond voor uw voeten. De vloer voelt ook warmer aan dan bijvoorbeeld een stenen vloer. Het is fijn om op te staan, maar ook voor de kleintjes, fijn om op te spelen. 

Het assortiment van Naturo Vloeren in Groningen bestaat uit diverse top merken PVC vloeren zoals; Douwes Dekker PVCObjectflor PVC , Mflor en nieuw in onze collectie het merk Moduleo.


Nieuw in onze showroom! Moduleo PVC vloeren

Moduleo® combineert de authentieke schoonheid van natuurlijke producten met de robuuste duurzaamheid van innovatieve vinyltechnologie. Door middel van vier verschillende producten biedt het merk een afwerking met een mooi hout- of steeneffect. Een PVC vloer is geschikt voor elke ruimte en u kunt het zo uniek maken als u zelf wilt. U kunt namelijk kiezen uit diverse patronen in uw PVC vloer. 

Moduleo PVC vloeren Groningen

Eindeloos variëren met de Moduleo Moods patronen

De PVC vloeren van Moduleo zijn beschikbaar in de mooiste patronen. Van verticale strepen tot een vloer met visgraat patronen. Maak gerust een keuze. Komt u er niet helemaal uit? Neem contact met ons op of kom langs in onze showroom. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van de unieke patronen.

moods config

PVC vloeren van Mflor, de sfeervolle vlakke vloerbedekking, voor ieder interieur

U wilt een comfortabel, duurzaam product, dat eenvoudig is te onderhouden? De PVC vloeren van Mflor zijn dan ideaal. Mflor combineert hoge kwaliteit kunststof vloeren met verrassende dessins, die samen met uw interieur de perfecte harmonie creëren in de woonkamer. Heeft u koeling of vloerverwarming? Dan zijn de PVC vloeren van Mflor geschikt. Is het voor uw eigen interieur of gaat u projectmatig aan de slag? Ook hier zijn verschillende afmetingen vloeren voor beschikbaar. Dit heeft te maken met de slijtlaag die op de PVC vloeren zitten om er voor te zorgen dat u zo lang mogelijk kan genieten van uw vloer. Hoe dikker de vloer, hoe kleiner de kans op slijtage. 

Bekijk de pvc vloeren in onze showroom in Groningen

Laat u inspireren in de showroom waar de uitgebreide collectie van PVC vloeren staat uitgestald. Ons personeel bij Naturo Vloeren Groningen staat met volle enthousiasme klaar om u met alle expertise te helpen bij het zoeken naar de geschikte PVC vloer. Er is voor de deur voldoende parkeergelegenheid, dus kom gerust een langs in het Woonforum van Groningen. Heeft u vragen over de verschillende soorten vloeren die wij bieden of onze diensten?

Heeft u vragen over de verschillende soorten vloeren die wij bieden of over onze diensten? Neem dan gerust eens contact met ons op.

 STEL UW VRAAG AAN NATURO VLOEREN

  • Uw vraag of opmerking aan Naturo Vloeren

Naturo Vloeren Groningen
Peizerweg 76 Groningen
T 050 57 16 718
info@naturovloeren.nl
Home
Over Naturo
Vloeren
Betondesign
Vloerafwerking
Vloeronderhoud
Contact
 Naturo Vloeren Groningen
Peizerweg 76 Groningen
T: 050 57 16 718
E: info@naturovloeren.nl

Naturo Vloeren

Beoordeling door klanten:
3.4 / 5 - 21 reviews
 Openingstijden:
Maandag:13.00 - 18.00 uur
Dinsdag:10.00 - 18.00 uur
Woensdag:10.00 - 18.00 uur
Donderdag: 10.00 - 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
 Koopavonden op donderdag in de maanden oktober, november en december vervallen. Elke zondag geopend van 13:00 tot 17:00 t/m december. Juli en augustus geen koopzondagen. In alle rust en aandacht een
bewuste keus maken,

Naturo Vloeren

Sitemap

naturovloeren
Naturo Vloeren GroningenNaturo Vloeren GroningenNaturo Vloeren Groningen