In alle rust en aandacht een bewuste keus maken
Naturo Vloeren Groningen

PVC vloeren in Groningen bij Naturo vloeren - De beste keus


Nieuw in onze showroom: Moduleo PVC vloeren

Moduleo® combineert de authentieke schoonheid van natuurlijke producten met de robuuste duurzaamheid van innovatieve vinyltechnologie. Door middel van vier verschillende producten biedt het merk een afwerking met een mooi hout- of steeneffect. Een pvc vloer is geschikt voor elke ruimt en u kunt het zo uniek maken als u zelf vindt. U kunt namelijk kiezen uit diverse patronen in uw pvc vloer. 

Moduleo PVC vloeren Groningen

Eindeloos variëren met de Moduleo Moods patronen

De PVC vloeren van Moduleo zijn beschikbaar in de mooiste patronen. Van verticale strepen tot een vloer met visgraat patronen. Maak gerust een keuze. Komt u er niet helemaal uit? Neem contact met ons of kom langs in onze showroom. Hieronder ziet u enkele voorbeelden van de unieke patronen.

moods config

PVC vloeren van Mflor, de sfeervolle vlakke vloerbedekking, voor ieder interieur

U wilt een comfortabel, duurzaam product, dat eenvoudig is te onderhouden? De PVC vloeren van Mflor zijn dan ideaal. Mflor combineert een hoge kwaliteit met verrassende dessins in een 2,0 mm dikke kwaliteit voor particulier gebruik en een 2,5 en 3,0 mm dikke kwaliteit voor projectmatig gebruik. Deze PVC vloeren zijn geschikt op vloerverwarming en koeling.

De voordelen van PVC-vloeren 

Denkt u erover na om een PVC-vloer in Groningen te kopen? Dan zit u bij Naturo Vloeren goed! Naast het feit dat PVC-vloeren lang mee gaan en gemakkelijk zijn in onderhoud, heeft deze vloer nog veel meer voordelen: 

Geluiddempende vloeren zorgen voor rust in uw huis, zowel voor uzelf als voor de onderburen. Ideaal voor als u een tussenwoning heeft. PVC-vloeren hebben verschillende lagen die ervoor zorgen dat uw voetstappen niet duidelijk te horen zijn. 

PVC-vloeren kunnen tegen water en zijn daarom geschikt om in de badkamer te leggen. Daarnaast is het ideaal voor als u kinderen heeft. U hoeft hierdoor niet bang te zijn dat uw vloer beschadigt wanneer er geknoeid wordt met water.  

Met een PVC-vloer creëert u een zachte ondergrond voor uw voeten. De vloer voelt ook warmer aan dan bijvoorbeeld een stenen vloer. Het is fijn om op te staan, maar ook voor de kleintjes, fijn om op te spelen. 

Het assortiment van Naturo Vloeren in Groningen bestaat naast Moduleo en Mflor uit meer merken PVC vloeren, zoals Douwes Dekker PVC en Objectflor PVC.

Bekijk de pvc vloeren in onze showroom in Groningen

Laat u inspireren in de showroom waar de uitgebreide collectie van pvc vloeren staat uitgestald. Er is voor de deur voldoende parkeergelegenheid, dus kom gerust een langs in het Woonforum van Groningen.

Heeft u vragen over de verschillende soorten vloeren die wij bieden of onze diensten?

 STEL UW VRAAG AAN NATURO VLOEREN

  • Uw vraag of opmerking aan Naturo Vloeren

Naturo Vloeren Groningen
Peizerweg 76 Groningen
T 050 57 16 718
info@naturovloeren.nl
Home
Over Naturo
Vloeren
Betondesign
Vloerafwerking
Vloeronderhoud
Contact
 Naturo Vloeren Groningen
Peizerweg 76 Groningen
T: 050 57 16 718
E: info@naturovloeren.nl

Naturo Vloeren

Beoordeling door klanten:
3.4 / 5 - 21 reviews
 Openingstijden:
Maandag:13.00 - 18.00 uur
Dinsdag:10.00 - 18.00 uur
Woensdag:10.00 - 18.00 uur
Donderdag: 10.00 - 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
 Koopavonden op donderdag in de maanden oktober, november en december vervallen. Elke zondag geopend van 13:00 tot 17:00 t/m december. Juli en augustus geen koopzondagen. In alle rust en aandacht een
bewuste keus maken,

Naturo Vloeren

Sitemap

naturovloeren
Naturo Vloeren GroningenNaturo Vloeren GroningenNaturo Vloeren Groningen