In alle rust en aandacht een bewuste keus maken
Naturo Vloeren Groningen

Alfa Parket | Houten vloeren

De vloeren van Alfa parket zijn tijdloos en sfeerbepalend voor het huis. U kunt zelf bepalen op welke wijze de vloer in het vertrek komt te liggen. De Alfa parket vloeren kunnen op twee manieren worden gelegd: volverlijmd en zwevend.

Alfa Parket Houten Vloeren Alfa Parket Vloeren Groningen

Volverlijmd een vloer leggen

Wanneer een Alfa Parket vloer volverlijmd wordt, wordt meestal spaanplaat op de draagvloer gelijmd en/of geschroefd. De basisvloer wordt volledig gelijmd en ligt vervolgens vernageld op de spaanplaat ondervloer.

De vloer ligt op deze manier vast en kan geen kant meer uit. Een volverlijmde vloer werkt (het uitzetten en krimpen door verschillen in de luchtvochtigheid) nagenoeg niet. Alle soorten van Alfa parket vloeren zijn geschikt om vol te verlijmen.

Zwevend een vloer leggen

Bij een zwevende Alfa parket vloer wordt een isolerende en geluidswerende ondervloer gebruikt. Deze wordt niet op de draagvloer gevestigd maar komt los in de ruimte te liggen. De Alfalamel is heel geschift om zwevend gelegd te worden. Voor meer informatie, neem dan contact met ons op.

Massieve planken

Met onze massieve planken kiest u voor duurzaamheid, gemak en een natuurlijke uitstraling. Door de verschillende bewerkingen aan de vloeren is er voor ieder interieur een passende vloer beschikbaar.

Alfa Lamel

Alfa parket heeft een eigen lamelvloer ontwikkeld om de werking van een houten vloer tegen te gaan (het uitzetten bij een hoge relatieve luchtvochtigheid en het krimpen bij een lage luchtvochtigheid).

Een lamel is een plank van ongeveer 7 mm houten toplaag, die weer op een 12 mm berkentriplex onderlaag is gedrukt. De vloer past naadloos in elkaar. Het voordeel van een lamelvloer is dat het nagenoeg niet uitzet of krimpt. Het is mogelijk om de vloer volverlijmd en zwevend te leggen.

Een Alfa Parket vloer bij naturo vloeren

Wilt u de vloeren in de showroom zien of heeft u nog vragen over dit product? Klik dan op de button hieronder, vul het formulier in en stel uw vraag aan één van onze specialisten, of kom langs in onze showroom in woonforum de Vesta in Groningen. Meer informatie over al onze merken vindt u hier.

 DIRECT CONTACT OPNEMEN

  • Uw vraag of opmerking aan Naturo Vloeren

Naturo Vloeren Groningen
Peizerweg 76 Groningen
T 050 57 16 718
info@naturovloeren.nl
Home
Over Naturo
Vloeren
Betondesign
Vloerafwerking
Vloeronderhoud
Contact
 Naturo Vloeren Groningen
Peizerweg 76 Groningen
T: 050 57 16 718
E: info@naturovloeren.nl

Naturo Vloeren

Beoordeling door klanten:
3.4 / 5 - 21 reviews
 Openingstijden:
Maandag:13.00 - 18.00 uur
Dinsdag:10.00 - 18.00 uur
Woensdag:10.00 - 18.00 uur
Donderdag: 10.00 - 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
 Koopavonden op donderdag in de maanden oktober, november en december vervallen. Elke zondag geopend van 13:00 tot 17:00 t/m december. Juli en augustus geen koopzondagen. In alle rust en aandacht een
bewuste keus maken,

Naturo Vloeren

Sitemap

naturovloeren
Naturo Vloeren GroningenNaturo Vloeren GroningenNaturo Vloeren Groningen