Quick-Step

Ze zijn van topkwaliteit en verkrijgbaar voor een schappelijk prijs

 

Contact opnemen

Koop uw Quick-Step vloer in Groningen

Bent u op zoek naar een kwaliteitsvloer voor uw woon- of slaapkamer? Of voor het hele huis? Quick-Step heeft waar u naar zoekt, en meer! Het Belgische bedrijf produceert verschillende soorten vloeren, die allen een ding gemeen hebben: Ze zijn van topkwaliteit en verkrijgbaar voor een schappelijk prijs. U kunt binnen ons assortiment kiezen uit Quick-Step laminaatvloeren, maar ook Quick-Step vloeren van parket en vynil.

Hiermee zorgt u ervoor dat uw hele huis ingericht is met prachtige vloeren, zodat het overige interieur daar mooi op aan kan sluiten. Bent u al overtuigd? Naturo Vloeren is uw Quick-Step dealer in Groningen, waar u altijd terecht kunt voor prachtige, betaalbare Quick-Step vloeren.

 

 

Revolutionair UNICLIC systeem

Quick-Step werd geïntroduceerd in 1990 en had direct haar stempel achtergelaten op de laminaatwereld. Het bedrijf was namelijk ’s werelds eerste laminaatfabrikant met een eigen merk. Door haar drang naar innovatie is Quick-Step zeven jaar later op de markt gekomen met een revolutionair, wereldwijd gepatenteerd klik-systeem voor laminaatvloeren: Uniclic.

Hiermee werd lijm overbodig en kon iedereen gemakkelijk en snel een laminaatvloer in elkaar zetten. Sinds de jaren 90 heeft Quick-Step haar assortiment verbreed door zich te richten op parket vloeren, vloeren van vynil en PVC-vloeren. Het merk blijft continue innoveren met alle materialen, om zich daarmee te blijven verbeteren en haar klanten steeds betere en mooiere vloeren te kunnen aanbieden.

Meest uiteenlopende vloeren

U kunt bij Quick-Step terecht voor de meest uiteenlopende vloeren. Gaat uw voorkeur naar modern, of houdt u het toch bij een traditioneel laminaat vloer? Quick-Step laminaatvloeren zijn verkrijgbaar in verschillende soorten houtdessins, vele texturen en groeven en een rijk kleurenpalet.

Ook kunt u kiezen uit verschillende Quick-Step parketvloeren, waarbij u meerdere kleuren en maten kunt overwegen. Kies uw favoriete kleur hout en verrijk uw huis met een parket Quick-Step vloer! Wie op zoek is naar luxueuze PVC-vloeren biedt de collectie Quick-Step Livyn de oplossing. Quick-Step PVC-vloeren zijn te verkrijgen in uiteenlopende kleuren en dessins en mixen het natuurlijke uiterlijk van hout en steen met de praktische voordelen van vinyltegels. Natuurlijk kunt u bij ons ook vele andere vloermerken bekijken!

Uw Quick-Step verkooppunt

Naturo Vloeren is hét Quick-Step verkooppunt in de provincie Groningen. U kunt in onze winkel het hele assortiment van het merk Quick-Step bekijken. Onze medewerkers staan altijd voor uw klaar en helpen u graag bij het kiezen van een prachtige kwaliteitsvloer.

Of het nou gaat om een Quick-Step laminaatvloer, een Quick-Step Parketvloer of een Quick-Step PVC-vloer, Naturo Vloeren biedt u deskundig advies en zorgt ervoor dat u de juiste beslissing. U bent altijd welkom in onze winkel, ook kunt u eerst contact met ons opnemen via de button hieronder.

 

 

Stel uw vraag aan Naturo Vloeren

Wij streven er altijd naar om binnen 2 werkdagen contact met u op te nemen.

 

 

naturo icon