BetonDesign Vloeren in Groningen

Ben je klaar met de standaard houten vloer en wil je een vloer met een compleet andere uitstraling? Dan is een BetonDesign vloer wellicht iets voor jou. Met een BetonDesign vloer ben je verzekerd van een vloer met een unieke, trendy uitstraling. Benieuwd of een BetonDesign vloer bij jou past? Lees dan snel verder, of kom lans in onze showroom. Met ruim 35 jaar ervaring geven wij je advies op maat over de aankoop van jouw nieuwe vloer!.

Neem contact op

BetonDesign vloer: voor een stoere uitstraling van de kamer

Een betonlook vloer is een geliefde interieur trend. Beton oogt stoer en geeft je ruimte een neutrale en industriële uitstraling. Een BetonDesign vloer van Eurocol is een decoratieve afwerking van de vloer. Dit houdt in dat je profiteert van een vloer met een betonnen uitstraling zonder dat de vloer daadwerkelijk helemaal van beton hoeft te zijn. BetonDesign is geschikt voor meerdere soorten ondervloer. De toplaag van de vloer wordt voorzien van een coating die zorgt voor de beton uitstraling. Deze vloeren staan prachtig in verschillende ruimtes zoals de woonkamer en eetkamer. Door de waterdichte coating zijn ze ook geschikt voor keukens en badkamers. Combineer een BetonDesign vloer met natuurlijke materialen om warmte toe te voegen in huis. Speel met gebreide kussens of felle woonaccessoires om een unieke uitstraling te creëren. 

betondesign vloeren groningen

De voordelen van een BetonDesign vloer 

Naast dat een vloer met betonlook er natuurlijk prachtig uitziet zitten er ook een aantal voordelen aan. Wij zetten ze voor je op een rijtje: 

Het aanbrengen van BetonDesign op de vloer 

In dit instructiefilmpje van Forbo Eurocol staat stapgewijs uitgelegd hoe je BetonDesign aanbrengt op de vloer. 

Hoe onderhoud ik mijn BetonDesign vloer? 

Natuurlijk is het van belang om de BetonDesign vloer goed te onderhouden. Gelukkig is dat met dit type vloer erg gemakkelijk. Doordat de oppervlakte vochtdicht is, kan vuil zich lastig hechten aan de vloer. Gebruik altijd een speciaal reinigings- en onderhoudsproduct wat geschikt is voor BetonDesign vloeren. Na het reinigen laat dit product een beschermde film achter op de vloer. Deze voorkomt dat vuil en stof zich aan de vloer hechten. Gebruik geen schuursponzen of andere schuurmiddelen. Dit kan krassen op de vloer veroorzaken. Om krassen te voorkomen raden wij je aan om een schoonloopsysteem bij de entree van de ruimte te plaatsen. Bevestig daarnaast zachte beschermers onder stoel- en tafelpoten om krassen en slijtage te minimaliseren. Om de kleur van je betonlook vloer te behouden raden wij het gebruik van bleekmiddel af. 

BetonDesign vloer kopen bij Naturo Vloeren Groningen

Ben je enthousiast geworden over een BetonDesign vloer? Als jarenlange leverancier van BetonDesign vloeren van Eurocol geven we graag deskundig advies op maat en beantwoorden al je vragen. Neem contact met ons op door ons te bellen op 050-5716718 of te mailen via het contactformulier hieronder. Natuurlijk heten wij je ook van harte welkom in onze showroom aan de Peizerweg in Groningen.  Hier vind je naast betonlook vloeren ook andere typen vloeren zoals laminaat en PVC

 

 

Stel uw vraag aan Naturo Vloeren

Wij streven er altijd naar om binnen 2 werkdagen contact met u op te nemen.

 

 

naturo icon