In alle rust en aandacht een bewuste keus maken
Naturo Vloeren Groningen

EUrocol betondesign Vloeren in Groningen

Wilt u uw woning voorzien van een strakke, eenvoudig aan te brengen vloer? Kies dan voor de betondesignvloer van Eurocol. Wij van Naturo vloeren Groningen kunnen voor u de mooiste betonvloeren leggen. 

Betondesign vloer: voor een stoere uitstraling van uw kamer

Als Groningse vloerspecialist worden wij erg blij van de betontrend op gebied van vloeren. Een vloer met betondesign geeft een kamer namelijk meteen een ruwe en stoere uitstraling. Deze stoere uitstraling is bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld een badkamer of keuken.  Een design betonvloer is daarnaast leverbaar met een waterdichte coating die de vloer ook geschikt maakt voor vochtige ruimten. Een betonvloer is volgens ons een absolute meerwaarde voor uw strakke design.

Waarom kiezen voor betondesign?

Neem direct contact met ons op en stel ons al uw vragen door op de knop hieronder te klikken!

 CONTACT OPNEMEN

Betondesign Vloeren Groningen

Beton kan ook gebruikt worden voor uw vloer

Betondesign is uitermate geschikt als afwerkvloer, deze kan direct op een geschikte ondergrond geïnstalleerd worden. Dit heeft als resultaat dat u een strakke, vlakke vloer heeft met een hightech, industriële uitstraling. Daarnaast zijn de design betonvloeren van Eurocol duurzaam en van zeer hoge kwaliteit.

Een strak interieur in uw zakelijke gebouw? Betondesign is een perfecte keuze als u op zoek bent naar een strakke uitstraling. Niet alleen voor thuis is de betonvloer geschikt. Het is ook zeker een toevoeging op kantoor, in scholen en bijvoorbeeld zorginstellingen.

Naast uw vloer is betondesign ook geschikt als wanddecoratie. Door betondesign als wanddecoratie te gebruiken kunt u een mooie en strakke overgang creëren van de vloer naar de wand.

Vloer en wand met Basic Beton uitstraling

Forbo Eurocol houdt de ogen en oren scherp gericht op signalen uit de markt voor nieuwe trends en wensen van opdrachtgevers. Een goed voorbeeld hiervan is BetonDesign, een innovatie op het gebied van vloer- en wandafwerking, verkrijgbaar in verschillende kleuren. 

Beton, maar toch anders

Onder de architecten is er behoefte aan een krachtige, eenvoudig aan te brengen afwerking, die op vloeren en wanden kan worden toegepast. Ook moest deze afwerklaag de basic uitstraling hebben van onafgewerkt beton. Na uitgebreid ontwikkelen en testen kwam de afdeling Productontwikkeling van Forbo Eurocol met de innovatieve oplossing BetonDesign. Het enige verschil tussen echt beton en BetonDesign, is dat BetonDesign geen nadelen heeft zoals stofvorming of snelle vervuiling.

Service van Naturo Vloeren in Groningen

Wilt u het leggen van uw nieuwe betonvloer uitbesteden? Geen probleem! Wij hebben een eigen team die vloeren aanbrengt. Onze service heeft minimale wachttijden, zodat u snel kunt genieten van uw nieuwe, professioneel aangebrachte vloer. Uiteraard kunt u ons ook inschakelen voor andere typen vloeren.

Heeft u interesse in een Betondesign vloer?

Neem contact met ons op voor meer informatie over een design betonvloer. U kunt contact met ons opnemen door het formulier op deze pagina in te vullen of door te bellen of mailen. Ook kunt u gerust langskomen in onze showroom in Groningen om de collectie aan vloeren te bekijken. Onze contactgegevens vindt u onderaan de pagina.

Heeft u vragen over onze producten of diensten?

 STEL UW VRAAG AAN NATURO VLOEREN

  • Uw vraag of opmerking aan Naturo Vloeren

Naturo Vloeren Groningen
Peizerweg 76 Groningen
T 050 57 16 718
info@naturovloeren.nl
Home
Over Naturo
Vloeren
Betondesign
Vloerafwerking
Vloeronderhoud
Contact
 Naturo Vloeren Groningen
Peizerweg 76 Groningen
T: 050 57 16 718
E: info@naturovloeren.nl

Naturo Vloeren

Beoordeling door klanten:
3.4 / 5 - 21 reviews
 Openingstijden:
Maandag:13.00 - 18.00 uur
Dinsdag:10.00 - 18.00 uur
Woensdag:10.00 - 18.00 uur
Donderdag: 10.00 - 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
 Koopavonden op donderdag in de maanden oktober, november en december vervallen. Elke zondag geopend van 13:00 tot 17:00 t/m december. Juli en augustus geen koopzondagen. In alle rust en aandacht een
bewuste keus maken,

Naturo Vloeren

Sitemap

naturovloeren
Naturo Vloeren GroningenNaturo Vloeren GroningenNaturo Vloeren Groningen