In alle rust en aandacht een bewuste keus maken
Naturo Vloeren Groningen

Visgraat parket vloer

Visgraatparket, verrassend veelzijdig

Wij Nederlanders houden van gezelligheid. De Nederlandse manier van leven vraagt om eerlijke en natuurlijke vloeren die dit gevoel uitstralen, in mooie warme grijs- en bruintinten. Wij bieden samen met onze partner Hollandsche Vloeren een breed arsenaal van houten vloeren aan. Zo ook een visgraat parketvloer. 

Bij een visgraatvloer zijn de houten delen in een patroon gelegd die schuin loopt. Een visgraat vloer geeft hierdoor volop dynamiek aan de vloer en dus ook aan de ruimte.

hollandsche vloeren steden assen visgraathollandsche vloeren dorpen giethoorn visgraatVisgraatvloer

Chique en stoere visgraatparket

In  het verleden kende men de visgraatvloer als een chique basis, afgewerkt met contrasterende band en bies. Echter tegenwoordig is de visgraat ook te gebruiken als een stoere basis voor je industriële interieur, met veel nuances in de kleur en noesten voor een doorleefd uiterlijk, dat goed aansluit bij het beton en staal dat vaak te vinden is in deze woonstijl. De visgraatvloeren zijn opgebouwd uit een stabiele basis van watervast verlijmd berken multiplex en een toplaag van 3,6 mm echt Europees eiken. Door deze opbouw werkt de vloer gering in tegenstelling tot massieve vloeren. Met een visgraatparket vloer bieden wij u gegarandeerd 30 jaar woonplezier. 

Verschillende visgraatvloeren 

Bent u op zoek naar een strakke vloer of wilt u liever een vloer met een klassieke uitstraling? Het is allebei mogelijk, ook met visgraatpatroon. Daarnaast is de vloer makkelijk te onderhouden. Wel zo makkelijk toch? Afhankelijk van de houtsoort kunt u ervoor kiezen om de houten visgraatvloer te laten stomen, roken of oliën. De uitstraling van de vloer kan verschillend zijn, aangezien er lichte en donkere eikensoorten zijn, die een totaal ander vloerbeeld oplevert. Daarnaast heeft de breedte en lengte ook invloed op de uitstraling van de vloer in de ruimte. De visgraatvloer maakt een kleine ruimte al snel groot. Ideaal als u een kleine woning, groter wil laten ogen. 

Visgraatparket | Naturo vloeren

Bent u geïnteresseerd in een visgraatparket vloer? Neem dan gerust contact op over de mogelijkheden!

 STEL UW VRAAG AAN NATURO VLOEREN

  • Uw vraag of opmerking aan Naturo Vloeren

Naturo Vloeren Groningen
Peizerweg 76 Groningen
T 050 57 16 718
info@naturovloeren.nl
Home
Over Naturo
Vloeren
Betondesign
Vloerafwerking
Vloeronderhoud
Contact
 Naturo Vloeren Groningen
Peizerweg 76 Groningen
T: 050 57 16 718
E: info@naturovloeren.nl

Naturo Vloeren

Beoordeling door klanten:
3.4 / 5 - 21 reviews
 Openingstijden:
Maandag:13.00 - 18.00 uur
Dinsdag:10.00 - 18.00 uur
Woensdag:10.00 - 18.00 uur
Donderdag: 10.00 - 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
 Koopavonden op donderdag in de maanden oktober, november en december vervallen. Elke zondag geopend van 13:00 tot 17:00 t/m december. Juli en augustus geen koopzondagen. In alle rust en aandacht een
bewuste keus maken,

Naturo Vloeren

Sitemap

naturovloeren
Naturo Vloeren GroningenNaturo Vloeren GroningenNaturo Vloeren Groningen