Quick-Step Laminaat

Topkwaliteit lamiaat vloeren met het revolutionaire UNICLIC-systeem

 

Contact opnemen

Quick-Step laminaat 

Opzoek naar een prachtige nieuwe laminaat vloer? Dan is Quick-Step laminaat iets voor u. Dit Belgische bedrijf is al sinds 1990 expert als het gaat om prachtige vloeren. Ze hebben dan ook een groot aanbod aan prachtige vloeren in vele verschillende stijlen. Zo is er voor elk interieur een geschikte vloer. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact met ons op via onderstaande knop. 

De voordelen van Quick-Step laminaat 

Een vloer met een topkwaliteit zoals die van Quick-Step laminaat heeft uiteraard vele eigenschappen, die ervoor zorgen dat u maximaal kan genieten van uw nieuwe vloer. Hier slechte enkele van de vele karakteristieken die Quick-Step laminaat vloeren zo beroemd maken. Benieuwd naar alle voordelen van deze vloeren? Neem contact met ons op. 

Wereldberoemd UNICLIC-systeem 

Na deze lijst is het grootste voordeel van een Quick-Step laminaat nog niet eens benoemd. Dit bedrijf staat namelijk bekend om het unieke UNICLIC-systeem. Dankzij dit systeem klikt u de vloer gemakkelijk en snel in elkaar. De vloer verlijmen is dus niet meer nodig. Zo legt u uw nieuwe droomvloer gemakkelijk zelf. Laat u dit toch liever aan de professionals over? Dan leggen onze experts uw Quick-Step laminaat vloer uiteraard met alle liefde voor u. 

Quick-Step laminaat bij Naturo Vloeren 

Naturo Vloeren is al jarenlang hét verkooppunt van Quick-Step laminaat in Groningen. In onze prachtige showroom in het prachtige woonforum de Vesta kunt u het gehele assortiment Quick-Step laminaat vloeren bekijken. Uiteraard geven onze experts u graag advies over uw droomvloer en beantwoorden alle vragen die u mocht hebben. Kom dus zeker langs in onze winkel, zo realiseren wij samen uw droomvloer. Heeft u uw droomvloer al gevonden? Vul dan onderstaand formulier in of bel ons op: 050 57 16 718. 

Stel uw vraag aan Naturo Vloeren

Wij streven er altijd naar om binnen 2 werkdagen contact met u op te nemen.

 

 

naturo icon