In alle rust en aandacht een bewuste keus maken
Naturo Vloeren Groningen

Een Houten parketvloer van NAturo in GRoningen is de beste keus


Voor parket kunt u kiezen uit diverse houtsoorten. Bij Naturo vloeren in Groningen werken wij met zowel westerse als tropische soorten. Die houtsoorten verschillen niet alleen in hardheid van elkaar, maar ook in kleur. Dit laatste aspect is voor de uiteindelijke vloerkeuze vaak doorslaggevend.

In onze showroom in Groningen vindt u diverse merken houten parketvloeren:

Een houten parketvloer maakt het helemaal af

Het is niet verwonderlijk dat steeds meer mensen kiezen voor een parket. De warme gloed van een houten parketvloer verovert het hart en alle praktische voordelen het verstand. Voor ieder huis en elke smaak is er wel een variatie die past.

Parketvloer van hoge kwaliteit en toepasbaar voor vloerverwarming

Wanneer u hoge eisen stelt aan stijl en kwaliteit is het zeker de moeite waard om in onze showroom onze zeer uitgebreide collectie parket te komen bewonderen. Ook het plaatsen van hout op vloerverwarming is mogelijk door het gebruik van speciale constructies en speciale verlijming.


Nieuw in de showroom: Solidfloor & Hollandse Vloeren collectie

U vindt bij ons in de showroom in Groningen de geheel vernieuwde Solidfloor en Hollandse vloeren collectie. Alvast wat inspiratie op doen voor een nieuwe parketvloer? Bekijk dan ons blog over de vloertrends van dit najaar.

Lees meer over vloertrends


Wat zegt de vakman over een houten parketvloer?

Parket heeft karakter. Het is een tijdloos mooie vloer waarvan de natuurlijke kleuren en het lijnenspel blijven boeien. Tijdig onderhoud vermindert slijtage en houdt de  houten parketvloer jaren mooi. Voor nu en voor later zijn deze kwaliteiten de waarborg voor meer woongenot.

Parketvloeren Groningen Solidfloor

Onze leveranciers hebben zich gespecialiseerd in kwaliteitsvloeren en leveren uitsluitend houten parketvloeren van uitmuntende kwaliteit. Zij werken met een selectie uit de beste houtsoorten en prepareren die onder optimale condities voor een perfect legresultaat en een probleemloos lang leven. Wanneer u kiest voor de onmiskenbare kwaliteit en stijl van een schitterende houten parketvloer, dan zijn wij uw leverancier. Uiteraard bent u ook voor andere typen vloeren bij ons aan het juiste adres.

Heeft u vragen over onze producten of diensten?

 STEL UW VRAAG AAN NATURO VLOEREN

  • Uw vraag of opmerking aan Naturo Vloeren

Naturo Vloeren Groningen
Peizerweg 76 Groningen
T 050 57 16 718
info@naturovloeren.nl
Home
Over Naturo
Vloeren
Betondesign
Vloerafwerking
Vloeronderhoud
Contact
 Naturo Vloeren Groningen
Peizerweg 76 Groningen
T: 050 57 16 718
E: info@naturovloeren.nl

Naturo Vloeren

Beoordeling door klanten:
3.4 / 5 - 21 reviews
 Openingstijden:
Maandag:13.00 - 18.00 uur
Dinsdag:10.00 - 18.00 uur
Woensdag:10.00 - 18.00 uur
Donderdag: 10.00 - 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
 Koopavonden op donderdag in de maanden oktober, november en december vervallen. Elke zondag geopend van 13:00 tot 17:00 t/m december. Juli en augustus geen koopzondagen. In alle rust en aandacht een
bewuste keus maken,

Naturo Vloeren

Sitemap

naturovloeren
Naturo Vloeren GroningenNaturo Vloeren GroningenNaturo Vloeren Groningen