Een Houten parketvloer van Naturo in Groningen is de beste keus

Voor parket kunt u kiezen uit diverse houtsoorten. Houtsoorten verschillen niet alleen in hardheid van elkaar, maar ook in kleur. Dit laatste aspect is voor de uiteindelijke vloerkeuze vaak doorslaggevend.

In onze showroom in Groningen vindt u diverse merken houten parketvloeren:

 

Een houten parketvloer maakt het helemaal af

Het is niet verwonderlijk dat steeds meer mensen kiezen voor een parket. De warme gloed van een houten parketvloer verovert het hart en alle praktische voordelen het verstand. Voor ieder huis en elke smaak is er wel een variatie die past.

Parketvloer van hoge kwaliteit en toepasbaar voor vloerverwarming

Wanneer u hoge eisen stelt aan stijl en kwaliteit is het zeker de moeite waard om in onze showroom onze zeer uitgebreide collectie parket te komen bewonderen. Ook het plaatsen van hout op vloerverwarming is zeker mogelijk met meerdere opties die toe te passen zijn in overleg.

Nieuw in de showroom: Solidfloor & Hollandse Vloeren collectie

U vindt bij ons in de showroom in Groningen de geheel vernieuwde Solidfloor en Hollandse vloeren collectie. Alvast wat inspiratie op doen voor een nieuwe parketvloer? Bekijk dan ons blog over de vloertrends van dit najaar.

Bekijk vloertrends

Wat zegt de vakman over een houten parketvloer?

Parket heeft karakter. Het is een tijdloos mooie vloer waarvan de natuurlijke kleuren en het lijnenspel blijven boeien. Tijdig onderhoud vermindert slijtage en houdt de  houten parketvloer jaren mooi. Voor nu en voor later zijn deze kwaliteiten de waarborg voor meer woongenot.

Onze leveranciers hebben zich gespecialiseerd in kwaliteitsvloeren en leveren uitsluitend houten parketvloeren van uitmuntende kwaliteit. Zij werken met een selectie uit de beste houtsoorten en prepareren die onder optimale condities voor een perfect legresultaat en een probleemloos lang leven. Wanneer u kiest voor de onmiskenbare kwaliteit en stijl van een schitterende houten parketvloer, dan zijn wij uw leverancier. Uiteraard bent u ook voor andere typen vloeren bij ons aan het juiste adres.

 

 

Stel uw vraag aan Naturo Vloeren

Wij streven ernaar altijd binnen 2 werkdagen contact met u op te nemen.

 

 

naturo icon