De laatste vloertrends en tips

Er zijn veel nieuwe opkomende merken zoals Hollandse Vloeren en Solidfloor

 

Contact opnemen

Vloertrends en tips

Alles over vloeren: blogs, tips en nieuws.

Tips voor het schoonmaken van een PVC vloer

Het is belangrijk om een PVC vloer goed te onderhouden. Maar wat is de beste manier om een PVC vloer schoon te maken en hoe doet u dat? In deze blogs geven we tip voor het schoonmaken van een PVC vloer. 

Lees meer

 

Vloertrends 2024

Bent u opzoek naar een nieuwe vloer en wilt u niet achterblijven met de trends van 2024? Lees hier meer over de bekendste vloeren en stijlen van 2024 en kies de beste vloer die bij jou wensen en behoeftes past

Lees meer

 

Welke vloer is geschikt voor een keuken? 

Bent u aan het twijfelen over een vloer voor in uw keuken? Twijfel niet langer, hieronder staat beschreven wat er belangrijke is bij het kiezen van een keukenvloer, welke vloeren geschikt zijn en hoe u die eenvoudig kunt bestellen. Creëer met ons uw droomkeuken.  

Lees meer

 

Laminaat schoonmaken: hoe pakt u dat aan?

Tegenwoordig hebben steeds meer mensen een laminaatvloer. En dat is ook niet zo gek, want het is een mooie en betaalbare vloer. Maar hoe onderhoudt u een laminaatvloer? Laminaat schoonmaken, hoe kunt u dat het beste doen? We hebben een aantal tips voor u op een rijtje gezet. 

Lees meer

Welke vloer is geschikt voor vloerverwarming?

Een vloerverwarming is heerlijk om thuis te hebben. Naast dat het heerlijk voelt aan uw voeten, zorgt dit ook voor een geleidelijke warmte binnen uw huis. Vloerverwarming kunt u ook nog eens geld besparen en het is volledig onzichtbaar. Allerlei voordelen, maar is het wel geschikt voor elke vloer? Welke vloeren zijn geschikt voor vloerverwarming? Lees snel verder en kom erachter.

Lees meer

Welke vloer is geschikt voor badkamer?

De keuze is reuze, wat vloeren betreft. Bent u van plan om een nieuwe vloer te kopen? Dan herkent u dit vast. Er zijn namelijk zoveel verschillende soorten, merken, collecties, structuren en ga zo maar door. Daarbij komt dat niet elke vloer geschikt is voor elke ruimte. Neem nou de badkamer, de vloer die hier gelegd wordt, moet namelijk wel tegen water kunnen. Welke vloeren zijn geschikt voor de badkamer? Dat leest u hier. 

Lees meer

De vloertrends van 2021

De vloertrends van 2021 zijn vernieuwend. Natuurlijke materialen met een moderne knipoog. Laminaat is nog steeds populair maar we zien ook steeds meer industriële looks. Er zijn veel nieuwe opkomende merken zoals Hollandse Vloeren en Solidfloor.

Lees meer over trends

 

Vloerrenovatie: Laat úw vloer vakkundig door ons team renoveren!

Door onze ruime ervaring, die we door de jaren heen hebben opgebouwd. Geven wij het advies om de renovatie van uw vloer, over te laten aan de vakman!

U kunt natuurlijk een machine huren en zelf uw vloer gaan schuren. Dit lijkt nu eenmaal erg simpel, maar dit is het niet!! Een aanzet zit er zo in, en een schuurkras is zo gemaakt. Een aanzet is zeer lastig te verwijderen, en zal u dan ook altijd blijven zien!

Daar komt nog eens bij, de machines die u huurt zijn niet gecertificeerd en zullen een hoop stof achterlaten, wat niet goed voor de gezondheid is! U zult nog weken misschien wel maanden last houden van stof wat u nog tegen komt.

Dit zijn stofdeeltje die u ziet, bedenk eens, de stofdeeltje die u niet ziet? Het zo geheten kwartsstof. Deze blijven zeker nog maanden in huis hangen! Dit kwartsstof ademend u in en zal diep in de longen door dringen. Dit kan een blijvende schade veroorzaken.

vloerrenovatie

Renovatie begin er zelf niet aan!!

Hier ziet u een voorbeeld van hoe het niet moet! Ook deze klant wou het zelf doen, want het werd allemaal te duur. Het werd nog veel duurder toen wij de vloer moesten herstellen! Een hoop ellende achteraf, en stof van onder tot boven!

Ons team weet precies hoe ze uw vloer moeten behandelen en is uitgerust met gecertificeerde machine wat na genoeg geen stof meer achter laat. Het kwartsstof waar het omdraait wordt uit de lucht gefilterd, volgens de norm die in januari 2014 gesteld is!

Uw vloer onze zorg!. Dit is ons motto, we zullen dan ook alles op alles zetten om de vloer weer zo mooi mogelijk te krijgen .

renovatie

Stel uw vraag aan Naturo Vloeren

Wij streven er altijd naar om binnen 2 werkdagen contact met u op te nemen.

 

 

 

 

naturo icon