In alle rust en aandacht een bewuste keus maken
Naturo Vloeren Groningen

Alles over vloeren: Blogs, tips en nieuws


De vloertrends van 2020

Vloertrends

De vloertrends van 2020 zijn vernieuwend. Natuurlijke materialen met een moderne knipoog. Laminaat is nog steeds populair maar we zien ook steeds meer industriële looks.  Er zijn veel nieuwe opkomende merken zoals Hollandse Vloeren en Solidfloor.

Lees hier meer over deze trends.


Vloerrenovatie: Laat úw vloer vakkundig door ons team renoveren!


stofvrij schurenDoor onze ruime ervaring, die we door de jaren heen hebben opgebouwd. Geven wij het advies om de renovatie van uw vloer, over te laten aan de vakman!

U kunt natuurlijk een machine huren en zelf uw vloer gaan schuren. Dit lijkt nu eenmaal erg simpel, maar dit is het niet!! Een aanzet zit er zo in, en een schuurkras is zo gemaakt. Een aanzet is zeer lastig te verwijderen, en zal u dan ook altijd blijven zien!

Daar komt nog eens bij, de machines die u huurt zijn niet gecertificeerd en zullen een hoop stof achterlaten, wat niet goed voor de gezondheid is! U zult nog weken misschien wel maanden last houden van stof wat u nog tegen komt.

Dit zijn stofdeeltje die u ziet, bedenk eens, de stofdeeltje die u niet ziet? Het zo geheten kwartsstof. Deze blijven zeker nog maanden in huis hangen! Dit kwartsstof ademend u in en zal diep in de longen door dringen. Dit kan een blijvende schade veroorzaken.Interpolis!!


Renovatie begin er zelf niet aan!!


Hier ziet u een voorbeeld van hoe het niet moet! renovatie is hier niet goed gegaanOok deze klant wou het zelf doen, want het werd allemaal te duur. Het werd nog veel duurder toen wij de vloer moesten herstellen! Een hoop ellende achteraf, en stof van onder tot boven!

Ons team weet precies hoe ze uw vloer moeten behandelen en is uitgerust met gecertificeerde machine wat na genoeg geen stof meer achter laat. Het kwartsstof waar het omdraait wordt uit de lucht gefilterd, volgens de norm die in januari 2014 gesteld is!

Uw vloer onze zorg!. Dit is ons motto, we zullen dan ook alles op alles zetten om de vloer weer zo mooi mogelijk te krijgen .

Een gratis offerte aanvragen bij Naturo vloeren Groningen

Hoe kunt u een offerte aanvragen? En offerte is in de meeste gevallen gratis! Wel moeten wij de vloer eerst bekijken en zullen op locatie een offerte uit brengen. Zo nodig kunnen wij ook de vloer voorzien van een proefstuk, zo krijgt u een reëel beeld hoe de vloer er gaat uitzien.. Met proef monsters werken geeft geen reëel beeld omdat door de jaren heen de vloer waar het om gaat, al van alles heeft mee gemaakt!

 

Heeft u vragen over onze producten of diensten?

 STEL UW VRAAG AAN NATURO VLOEREN

  • Uw vraag of opmerking aan Naturo Vloeren

Naturo Vloeren Groningen
Peizerweg 76 Groningen
T 050 57 16 718
info@naturovloeren.nl
Home
Over Naturo
Vloeren
Betondesign
Vloerafwerking
Vloeronderhoud
Contact
 Naturo Vloeren Groningen
Peizerweg 76 Groningen
T: 050 57 16 718
E: info@naturovloeren.nl

Naturo Vloeren

Beoordeling door klanten:
3.4 / 5 - 21 reviews
 Openingstijden:
Maandag:13.00 - 18.00 uur
Dinsdag:10.00 - 18.00 uur
Woensdag:10.00 - 18.00 uur
Donderdag: 10.00 - 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
 Koopavonden op donderdag in de maanden oktober, november en december vervallen. Elke zondag geopend van 13:00 tot 17:00 t/m december. Juli en augustus geen koopzondagen. In alle rust en aandacht een
bewuste keus maken,

Naturo Vloeren

Sitemap

naturovloeren
Naturo Vloeren GroningenNaturo Vloeren GroningenNaturo Vloeren Groningen