Rigostep bescherming lakvloer

Wat voor vloer u ook heeft, Rigostep biedt bescherming!

 

Contact opnemen

Rigostep speciale coatings

Wilt u uw vloer op een mooie en duurzame manier beschermen, zodat u er nog jarenlang van kunt genieten? Dan heeft Rigostep wat u zoekt! Rigostep Skylt biedt speciale coatings, waarmee u elke vloer kunt beschermen tegen vocht, krassen en meer. U vloer blijft langer goed en blijft er als nieuw uitzien, terwijl u zorgeloos door het leven kunt.

Het behoud van uw vloer

Om beschadiging van uw vloer voor te zijn kunt u al voorzorgsmaatregelen nemen. Er zijn een aantal punten waar u rekening mee kunt houden:

Hoe gebruikt u de Rigostep producten?

Als eerste stap is het belangrijk dat u de vloer goed schoonmaakt, droog maakt en ervoor zorgt dat deze vetvrij is. Voor het schoonmaken van de vloer kunt u gebruik maken van Rigostep Clean om zo de laag op de vloer niet aan te tasten. Bij het aanbrengen kunt u ervoor kiezen om de lak in meerdere lagen aan te brengen om zo het beste resultaat te bereiken. Wilt u graag van te voren een oude polislaag verwijderen? Dan kunt u met de Rigostep strip voorkomen dat er zich een te dikke polishlaag opbouwt en lost u de voorgaande lagen zo op in water. 

Rigostep Skylt

De Rigostep Skylt lak geeft uw vloer een beschermlaag tegen krassen, vlekken en andere slijtage. Zo blijft uw vloer mooi en kunt u er langer van genieten. De producten van Rigostep zijn goed te combineren en vormen samen een compleet pakket voor het onderhoud van uw vloer.

Onderhouden van uw vloer

Het is belangrijk om uw vloer 1 tot 2 keer per jaar een onderhoudsbeurt te geven. Met de producten van Rigostep doorloopt u gemakkelijk de stappen om zo als eindresultaat weer te genieten van een frisse vloer. Bij Naturo Vloeren vindt u Rigostep parketlak, kurklak, Skylt lak, sportlak, Colorwash en meer. Wat voor vloer u ook heeft, Rigostep biedt bescherming! Kom bij ons langs aan de Peizerweg en laat u adviseren of neem direct contact met ons op door op de knop hieronder te klikken.

Klik hier om direct de juiste onderhoudsproducten te bestellen>>

 

 

Voor elk type vloer

Aangezien elke vloer door de jaren heen veel te verduren krijgt, is het gebruik van een beschermende parketlak noodzakelijk. Rigostep zorgt ervoor dat uw gelakte vloer zeer onderhoudsvriendelijk wordt en u slechts om de zoveel tijd onderhoudsmiddelen hoeft te gebruiken.

Rigostep onderhoudsmiddelen

Naast vloerlak kunt u bij Rigostep terecht voor onderhoudsmiddelen, zoals Polymer Floor Polish, Strip en Clean. Door hun veelzijdige eigenschappen zijn onderhoudsmiddelen van Rigostep te gebruiken voor elk type vloer!

Rigostep Skylt

Rigostep Skylt ziet u niet, en dat is maar goed ook! Uw vloer is namelijk jarenlang beschermd. Skylt is te gebruiken op een houtenvloer.

Skylt biedt ultramatte bescherming, zodat u ook écht uw vloer kunt gebruiken.

 

 

Al meer dan 40 jaar parket- & kurklak

Rigostep was er in 1978 als eerste bij toen het Rigo parketlak en Rigo kurklak introduceerde. De watergedragen lakken waren uniek op de internationale markt en hun tijd ver vooruit. Vele jaren later heeft Rigostep nog steeds haar voorsprong op het gebied van kennis en technologie behouden.

Geeft u om uw vloer en wilt u het duurzaam beschermen? Kies dan voor Rigostep!

Neem snel contact op

Wacht dus niet langer en kom bij ons langs. Wij zijn gevestigd in Groningen, aan de Peizerweg, en helpen u graag met uw vloer. Vraag onze medewerkers om advies of naar onze vloermerken. Direct contact opnemen kan hieronder.

 

DIRECT CONTACT OPNEMEN

Stel uw vraag aan Naturo Vloeren

Wij streven ernaar altijd binnen 2 werkdagen contact met u op te nemen.

 

 

naturo icon