Rigostep bescherming lakvloer

Wat voor vloer u ook heeft, Rigostep biedt bescherming!

 

Contact opnemen

Rigostep speciale coatings

Wilt u uw vloer op een mooie en duurzame manier beschermen, zodat u er nog jarenlang van kunt genieten? Dan heeft Rigostep wat u zoekt! Rigostep biedt speciale coatings, waarmee u elke vloer kunt beschermen tegen vocht, krassen en meer. U vloer blijft langer goed en blijft er als nieuw uitzien, terwijl u zorgeloos door het leven kunt.

Naturo Vloeren heeft Rigostep parketlak, kurklak, Skylt, sportlak, Colorwash en meer. Wat voor vloer u ook heeft, Rigostep biedt bescherming! Kom bij ons langs aan de Peizerweg en laat u adviseren, of neem direct contact met ons op door op de knop hieronder te klikken.

Klik hier om direct de juiste onderhoudsproducten te bestellen>>

 

 

Voor elk type vloer

Aangezien elke vloer door de jaren heen veel te verduren krijgt, is het gebruik van een beschermende parketlak noodzakelijk. Rigostep zorgt ervoor dat uw gelakte vloer zeer onderhoudsvriendelijk wordt en u slechts om de zoveel tijd onderhoudsmiddelen hoeft te gebruiken.

Rigostep onderhoudsmiddelen

Naast vloerlak kunt u bij Rigostep terecht voor onderhoudsmiddelen, zoals Polymer Floor Polish, Strip en Clean. Door hun veelzijdige eigenschappen zijn onderhoudsmiddelen van Rigostep te gebruiken voor elk type vloer!

Rigostep Skylt

Rigostep Skylt ziet u niet, en dat is maar goed ook! Uw vloer is namelijk jarenlang beschermd. Skylt is te gebruiken op een houtenvloer.

Skylt biedt ultramatte bescherming, zodat u ook écht uw vloer kunt gebruiken.

 

 

Al meer dan 40 jaar parket- & kurklak

Rigostep was er in 1978 als eerste bij toen het Rigo parketlak en Rigo kurklak introduceerde. De watergedragen lakken waren uniek op de internationale markt en hun tijd ver vooruit. Vele jaren later heeft Rigostep nog steeds haar voorsprong op het gebied van kennis en technologie behouden.

Geeft u om uw vloer en wilt u het duurzaam beschermen? Kies dan voor Rigostep!

Neem snel contact op

Wacht dus niet langer en kom bij ons langs. Wij zijn gevestigd in Groningen, aan de Peizerweg, en helpen u graag met uw vloer. Vraag onze medewerkers om advies of naar onze vloermerken. Direct contact opnemen kan hieronder.

 

DIRECT CONTACT OPNEMEN

Stel uw vraag aan Naturo Vloeren

Wij streven ernaar altijd binnen 2 werkdagen contact met u op te nemen.

 

 

naturo icon