Parador

Passie en performance, samengebracht in een fijne, kwalitatieve vloer

 

Contact opnemen

Alleen de beste materialen

Geen huis is compleet zonder een goede vloer. Vandaar dat hier best wat eisen aan mogen worden gesteld. Parador neemt alleen genoegen met de beste kwaliteit en maakt daarom uitzonderlijk mooie en kwalitatieve vloeren! Het merk is innovatief, duurzaam en heeft een eindeloze passie voor haar beroep.

Het resultaat hiervan is merkbaar wanneer u op een Parador vloer loopt. Passie en performance, samengebracht in een fijne, kwalitatieve vloer. Of nou om laminaatvloeren gaat, vloeren van vinyl of parketvloeren, met Parador bent u er zeker van dat alleen de beste materialen zijn gebruikt. Uw vloer is niet alleen mooi, maar blijft ook tientallen jaren in topstaat. Neem snel contact met ons op door op de button hieronder te klikken.

 

 CONTACT OPNEMEN

 

 

Passie voor vloeren

Parador haalt inspiratie uit kleine en grote momenten. Het merk brengt met haar vloeren levenskunst en prestaties samen. Haar klanten verwachten alleen het beste en Parador blijft keer op keer leveren. Een goede vloer onder uw voeten is noodzakelijkheid en als u eenmaal gewend bent aan een Parador vloer kunt u niet meer terug. Het merk deinst er niet voor terug grensverleggende vloeren te introduceren, met vernieuwende ontwerpen, legpatronen en oppervlakten. Het uitdagen van de status quo is, naast de kwaliteit, waar Parador vloeren zich op onderscheiden.

Parador vloeren kopen

Bent u overtuigd en wilt u een Parador vloer kopen? Of wilt u vrijblijvend advies ontvangen over wat de beste opties zijn voor u? Wij zijn Naturo Vloeren en nodigen u hierbij uit in onze winkel in Groningen, waar wij u vragen kunnen beantwoorden en u advies kunnen bieden.

In onze winkel kunt u een breed aanbod aan Parador laminaatvloeren, Parador parketvloeren en Parador Vinylvloeren vinden. Als een van de betrouwbaarste Parador verkooppunten uit de provincie Groningen willen wij graag uw Parador dealer zijn. Heeft u liever eerst telefonisch contact of via de mail? Dat kan natuurlijk ook! Klik op de onderstaande button en stel ons al uw vragen.

 CONTACT OPNEMEN

 

 

Vloeren voor het hele huis

Parador wil blijven fascineren en mensen laten genieten van de beste vloeren. U kunt bij het merk kiezen uit verschillende materialen, die in te delen zijn in drie categorieën:

U kunt de meest vloeren zelf in elkaar zetten door middel van een handig kliksysteem. Benieuwd naar onze andere merken? Klik dan hier.

Stel uw vraag aan Naturo Vloeren

Wij streven er altijd naar om binnen 2 werkdagen contact met u op te nemen.

 

 

naturo icon