Legservice en bezorgdienst

Wij ontzorgen u volledig, zo bespaart u tijd en kun u snel beginnen met inrichten

 

Contact opnemen

Vloer laten leggen door Naturo Vloeren Groningen

Bij het leggen van een nieuwe vloer kunt u gebruik maken van onze eigen legservice en bezorgdienst. Onze ervaren vakmannen leggen uw vloer in een handomdraai. Wij ontzorgen u volledig, zo bespaart u tijd en kun u snel beginnen met inrichten. Daarnaast is het aan te raden om een vloer te laten leggen door ervaren mensen. Op deze manier bent u verzekerd van goede kwaliteit.

 

 

Verschillende legpatronen  

De puntjes op de ï

Wij verzorgen indien gewenst een complete service waar ook de afwerking onder valt. Na de afwerking is uw vloer helemaal af en kunt u beginnen met het inrichten. Dankzij de ervaring van onze leggers kunnen bijna al uw persoonlijke wensen waarmaken. Heeft u vragen over de mogelijkheden neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier aan de rechterzijde. Of kom eens gezellig langs in het woonforum.

Verlijmd of zwevend leggen

Er zijn twee manieren om een vloer te leggen namelijk: verlijmd of zwevend. Verlijmd leggen houdt in dat de nieuwe vloer wordt verlijmd met de ondervloer. Wanneer u van plan bent de nieuwe vloer nog eens te verhuizen is het aan te raden deze zwevend te leggen.

 

 

Stel uw vraag aan Naturo Vloeren

Wij streven er altijd naar om binnen 2 werkdagen contact met u op te nemen.

 

 

naturo icon