In alle rust en aandacht een bewuste keus maken
Naturo Vloeren Groningen

Wicanders Kurkvloeren Groningen

Wicanders Kurken vloeren in Groningen | Naturo

Duurzame kurkvloeren op basis van innovatieve technologie

Duurzaam, maar dan ook écht duurzaam, Dat zijn de kurk vloeren van Wicanders.  Een schitterend kurkvloeren merk dat u zeker in overweging moet nemen wanneer u op zoek bent naar een nieuwe duurzame vloer in uw huis.  

De kurkvloeren van Wicanders zijn meer dan een mooie vloer. Alle vloeren zijn van zeer hoge kwaliteit gemaakt door specialisten. en niet onbelangrijk: Geïnspireerd door de natuur. Grondstoffen uit de natuur zijn de basis van alle ecologische en stijlvolle vloeren van Wicanders. Het merk is dan ook zeker geen nieuwkomer in de wereld van kurkvloeren: al sinds 1868 vervaardigd Wicanders deze schitterende, natuurlijke vloeren. 

Wicanders: Meer dan alléén duurzaam

Naast het feit dat de vloeren van Wicanders zeer duurzaam zijn, staat het merk ook bekend om haar hoge kwaliteitsnormen en unieke, comfortabele vloersystemen. Daarnaast wil het oog vanzelfsprekend ook wat, want een vloer is toch de basis van uw interieur. Geen zorgen, de vloeren van Wicanders zijn altijd afgestemd op de laatste vloertrends.

Bent u overtuigd en wilt u direct contact met ons opnemen, of zijn er nog vragen die u ons wilt stellen? Klik dan op de onderstaande button!

 DIRECT CONTACT OPNEMEN

Voordelen van een kurkvloer

Wist u dat kurkvloeren naast duurzaamheid ook nog eens een grote hoeveelheid andere voordelen hebben ten opzichte van andere type vloeren. Voordelen waar maar zelden bij stil gestaan wordt. Wij hebben de voordelen voor u op een rijtje gezet:

Een kurkvloer heeft dus een groot aantal voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld houten vloeren en laminaat vloeren. Maar als we een nadeel moeten benoemen is dat de mogelijke verkleuring van de vloer. Een overmatige blootstelling aan zonlicht raden wij dan ook niet aan. Kurk  is en blijft natuurproduct.

Uw Wicanders verkooppunt in Groningen: Naturo Vloeren

Bent u op zoek naar een Wicanders verkooppunt in Groningen? Dan is Naturo de Wicanders dealer waarnaar u op zoek bent. Binnen het merk Wicanders bieden wij verschillende lijnen aan, zodat er een passende vloer is voor elke smaak. Diversiteit is wat wij belangrijk vinden, dus bestaat onze collectie uit een zeer uitgebreid aanbod aan designs binnen de Wicanders collectie.

Een Wicanders vloer kopen? Ervaren wat u koopt in onze winkel

Bent u enthousiast over de kurkvloeren van Wicanders? Bezoek dan onze winkel in de Woonboulevard de Vesta in Groningen en ervaar de vloer voordat u overgaat tot koop. Wel zo belangrijk: het is en blijft een lange termijn investering waarmee u nog jaren vooruit kunt! 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met één van onze specialisten? Neem dan contact met ons op door op onderstaande knop te klikken en het formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contact opnemen met Naturo

Eiken rustieke vloeren actie

Bekijk in de showroom onze  aanbiedingen in Parket/ Kurk/laminaat en PVC vloeren.

 STEL UW VRAAG AAN NATURO VLOEREN

 

 

Openingstijden

Maandag: 13.00 - 18.00 uur
Dinsdag: 10.00 - 18.00 uur
Woensdag: 10.00 - 18.00 uur
Donderdag:  10.00 - 21.00 uur
Vrijdag:  10.00 - 18.00 uur
Zaterdag:  10.00 - 17.00 uur

De nieuwe  hand -en schouder tassen van kurk in naturel en  kleur zijn binnen.

Elke  1e zondag van de maand geopend van 13:00 tot 17:00 uur      

oktober/november/december            alle zondagen open.

Nieuw in onze winkel: Betondesign vloeren in de mooiste kleuren

 Betondesign in de mooiste kleuren

Beatrix kinderziekenhuis

Naturo Vloeren Groningen
Peizerweg 76 Groningen
T 050 57 16 718
info@naturovloeren.nl
Home
Over Naturo
Vloeren
Betondesign
Vloerafwerking
Vloeronderhoud
Contact
  Naturo Vloeren Groningen
Peizerweg 76 Groningen
T 050 57 16 718
info@naturovloeren.nl
  In alle rust en aandacht een
bewuste keus maken,

Naturo Vloeren

Sitemap

naturovloeren
Naturo Vloeren GroningenNaturo Vloeren GroningenNaturo Vloeren Groningen