Wicanders

Duurzaam, maar dan ook écht duurzaam, dat hoort bij een Wicanders kurkvloer.

 

Contact opnemen

Duurzame vloer: de Wicanders kurkvloer op basis van innovatieve technologie

Duurzaam, maar dan ook écht duurzaam, dat hoort bij een Wicanders kurkvloer. Wicanders gaat voor échte kwaliteit kurk. Een schitterend kurkvloeren merk dat u zeker in overweging moet nemen wanneer u op zoek bent naar een nieuwe duurzame vloer in uw huis.  

Een wicanders kurkvloer is meer dan een mooie vloer. Alle vloeren zijn van zeer hoge kwaliteit gemaakt door specialisten. en niet onbelangrijk: Geïnspireerd door de natuur. Grondstoffen uit de natuur zijn de basis van alle ecologische en stijlvolle Wicanders kurkvloeren. Het merk is dan ook zeker geen nieuwkomer in de wereld van kurkvloeren: al sinds 1868 vervaardigd Wicanders deze schitterende, natuurlijke vloeren. 

 

 

Wicanders kurkvloer: Meer dan alléén duurzaam

Naast het feit dat het een duurzame vloer is, staat het merk ook bekend om haar hoge kwaliteitsnormen en unieke, comfortabele vloersystemen. Daarnaast wil het oog vanzelfsprekend ook wat, want een vloer is toch de basis van uw interieur. Geen zorgen, de vloeren van Wicanders kurk zijn altijd afgestemd op de laatste vloertrends.

Bent u overtuigd over de kurk van Wicanders en wilt u direct contact met ons opnemen, of zijn er nog vragen die u ons wilt stellen? Klik dan op de onderstaande button!

 DIRECT CONTACT OPNEMEN

Voordelen van een (Wicanders) kurkvloer

Wist u dat kurkvloeren naast het feit dat het een duurzame vloer is, ook nog eens een grote hoeveelheid andere voordelen hebben ten opzichte van andere type vloeren. Voordelen waar maar zelden bij stil gestaan wordt. Wij hebben de voordelen voor u op een rijtje gezet:

Een kurkvloer heeft dus een groot aantal voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld houten vloeren en laminaat vloeren. En voor de kurk met de beste kwaliteit, kiest u voor Wicanders kurk. Maar als we een nadeel moeten benoemen is dat de mogelijke verkleuring van de vloer. Een overmatige blootstelling aan zonlicht raden wij dan ook niet aan. Kurk is en blijft natuurproduct.

 

 

Verkooppunt Wicanders kurkvloer Groningen: Naturo Vloeren

Wilt u een duurzame vloer van kwaliteit kurk? En bent u op zoek naar een Wicanders kurkvloer verkooppunt in Groningen? Dan is Naturo de Wicanders dealer waarnaar u op zoek bent. Wilt u kwaliteit kurk, ga dan voor wicanders kurk. Binnen het merk Wicanders bieden wij verschillende lijnen aan, zodat er een passende vloer is voor elke smaak. Diversiteit is wat wij belangrijk vinden, dus bestaat onze collectie uit een zeer uitgebreid aanbod aan designs binnen de Wicanders collectie.

Een Wicanders kurkvloer kopen? Ervaren wat u koopt in onze winkel

Bent u enthousiast over de Wicanders kurkvloeren en wilt u gaan voor een duurzame vloer? Bezoek dan onze winkel in de Woonboulevard de Vesta in Groningen en ervaar de vloer voordat u overgaat tot koop. Wel zo belangrijk: het is en blijft een lange termijn investering waarmee u nog jaren vooruit kunt! 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met één van onze specialisten? Neem dan contact met ons op door op onderstaande knop te klikken en het formulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Stel uw vraag aan Naturo Vloeren

Wij streven er altijd naar om binnen 2 werkdagen contact met u op te nemen.

 

 

naturo icon