In alle rust en aandacht een bewuste keus maken
Naturo Vloeren Groningen

Go4cork Groningen - Go4cork dealer en verkooppunt

Go4Cork kurkvloeren

Heeft u er wel eens over nagedacht om een kurkvloer te laten leggen? Met Go4Cork heeft u het beste dat kurkvloeren te bieden hebben. Go4Cork kurkvloeren zien er prachtig uit, houden warmte binnenshuis, zijn sterk, hebben een handig klik-systeem en zijn daarnaast ook nog eens gemakkelijk in onderhoud. Dé ideale vloer voor elke interieur!

Bent u benieuwd naar onze Go4Cork collecties? Kom dan snel langs bij Naturo Vloeren in Groningen, aan de Peizerweg. Wij staan u graag te woord en laten u graag onze vloermerken en collecties zien. Liever direct contact via de mail? Klik dan hieronder en stel ons al uw vragen.

DIRECT CONTACT OPNEMEN

Kurkvloeren met een handig klik-systeem

Een verbouwing kost natuurlijk veel tijd. Het leggen van een kurkvloer daarentegen niet; Een Go4Cork kurkvloer legt u gemakkelijk en snel, door het innovatieve, handige klik-systeem. Uw vloer is klaar voordat u het doorheeft; tijd voor een kop koffie!

cork

Vele voordelen van Go4Cork

De populariteit van kurkvloeren is de afgelopen jaren enorm toegenomen, en dat is eigenlijk helemaal niet zo gek. Het hebben van een kurkvloer biedt namelijk enorm veel voordelen. Wist u bijvoorbeeld dat u met Go4Cork op energiekosten bespaart? Kurk werkt namelijk isolerend, en houdt warmte binnenshuis. Dit heeft in de winter tot gevolg dat uw energierekening lager is. Dit is slechts één van de vele voordelen van Go4Cork. Go4Cork kurkvloeren zijn namelijk:

Gemakkelijk schoon te houden

Go4Cork kurk is zeer gemakkelijk in onderhoud. U hoeft slechts:

Door de polish aan te brengen zal uw vloer het hele jaar door beschermd zijn en er als nieuw uitzien. Hierdoor kunt u jarenlang van uw kurkvloer genieten!

Uw Go4Cork kurkvloeren dealer

Naturo Vloeren is uw Go4Cork kurkvloeren dealer in Groningen. Wij zijn gevestigd aan de Peizerweg en hebben een showroom waar u alle bekende vloermerken kunt bekijken. Onze medewerker helpen u graag bij het kiezen van een nieuwe vloer. Wilt u liever direct contact? Klik op de button hieronder of bel ons: 050 57 16 718.  

 HEEFT U NOG VRAGEN?

  • Uw vraag of opmerking aan Naturo Vloeren

Naturo Vloeren Groningen
Peizerweg 76 Groningen
T 050 57 16 718
info@naturovloeren.nl
Home
Over Naturo
Vloeren
Betondesign
Vloerafwerking
Vloeronderhoud
Contact
 Naturo Vloeren Groningen
Peizerweg 76 Groningen
T: 050 57 16 718
E: info@naturovloeren.nl

Naturo Vloeren

Beoordeling door klanten:
3.4 / 5 - 21 reviews
 Openingstijden:
Maandag:13.00 - 18.00 uur
Dinsdag:10.00 - 18.00 uur
Woensdag:10.00 - 18.00 uur
Donderdag: 10.00 - 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
 Koopavonden op donderdag in de maanden oktober, november en december vervallen. Elke zondag geopend van 13:00 tot 17:00 t/m december. Juli en augustus geen koopzondagen. In alle rust en aandacht een
bewuste keus maken,

Naturo Vloeren

Sitemap

naturovloeren
Naturo Vloeren GroningenNaturo Vloeren GroningenNaturo Vloeren Groningen