Solidfloor

De vloeren van Solidfloor zorgen voor een warme en intieme sfeer in uw woning

 

Contact opnemen

Solidfloor | Houten vloeren | Groningen

Solidfloor ontwerpt en maakt houten vloeren. De vloeren van Solidfloor zorgen voor een warme en intieme sfeer in uw woning. De vloeren zijn zeer geschikt voor hotels, winkels en kantoren. Omdat geen boom hetzelfde is, is ook geen parketvloer hetzelfde.

 

 

Het merk Solidfloor

Het merk staat voor kwaliteit, innovatie en design. Solidfloor werkt continu met de nieuwste technieken en door verschillende afwerkingen creëren we een grote variatie aan de verschillende vloeren. Of u nou klassiek, strak, modern of doorleefd wilt, het kan allemaal door het uitgebreide assortiment van Solidfloor. Het hout van de vloeren is met grote zorg geselecteerd en voldoet aan zeer hoge kwaliteitseisen, zodat vele generaties er van kunnen genieten.

De vloeren van Solidfloor zijn gemakkelijk de onderhouden, hygiënisch en oersterk. Dat is de reden dat we 25 jaar garantie geven op de vloeren. Wij als dealer zijn getest op kennis, expertise en klantvriendelijkheid. Door deze hoge standaard bent u verzekerd van goed advies op maat en correcte installatie.

Duurzame kwaliteit van de houten vloeren

Solidfloor levert duurzame houten vloeren. De producten zijn niet alleen mooi, maar ook veilig en houdt rekening met de wereld. Solidfloor streeft namelijk naar de juiste evenwicht tussen mens, milieu en bedrijf. Verantwoord ondernemen leidt tot een leefbare wereld voor nu en later maar ook voor een gezond bedrijf.

De producten worden gemaakt van legaal geproduceerd hout en houdt zich aan de richtlijnen van EURT en het Indonesische SVLK. Verder is het merk lid van FSC internationaal en FSC Nederland. Ook moet het voldoen aan de lokale emissie richtlijnen zoals CSTB (Frankrijk).

 

 

De geschiedenis van het merk

Solidfloor is een merk van Fetim Group. Het is opgericht in 1919 als Haarlemse Fijnhouthandel. In 100 jaar heeft het bedrijf veel expertise en reputatie opgebouwd. De werknemers zijn erg getalenteerd en erg toegewijd aan het product. Het bedrijf is nu uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende leveranciers van houten vloeren en is ondertussen verkrijgbaar in meer dan 30 landen.

Naturo Vloeren adviseert graag over Solidfloor

De specialisten bij Naturo Vloeren geven u graag advies over houten vloeren van Solidfloor. Wij vinden het belangrijk dat u een vloer kan zien en voelen zodat u een juiste keuze kunt maken. Maak daarom een vrijblijvende afspraak bij Naturo Vloeren of bezoek onze showroom in het woonforum de Vesta in Groningen! Heeft u verder nog vragen? Klik dan op de button hieronder. Voor meer informatie over onze andere merken vloeren klikt u hier.

Kom eens bij ons langs!

Stel uw vraag aan Naturo Vloeren

Wij streven er altijd naar om binnen 2 werkdagen contact met u op te nemen.

 

 

naturo icon