In alle rust en aandacht een bewuste keus maken
Naturo Vloeren Groningen

Dealer Solidfloor Groningen

Solidfloor | Houten vloeren | Groningen

Solidfloor ontwerpt en maakt houten vloeren. De vloeren van Solidfloor zorgen voor een warme en intieme sfeer in uw woning. De vloeren zijn zeer geschikt voor hotels, winkels en kantoren. Omdat geen boom hetzelfde is, is ook geen parketvloer hetzelfde.

Het merk Solidfloor

Het merk staat voor kwaliteit, innovatie en design. Solidfloor werkt continu met de nieuwste technieken en door verschillende afwerkingen creëren we een grote variatie aan de verschillende vloeren. Of u nou klassiek, strak, modern of doorleefd wilt, het kan allemaal door het uitgebreide assortiment van Solidfloor. Het hout van de vloeren is met grote zorg geselecteerd en voldoet aan zeer hoge kwaliteitseisen, zodat vele generaties er van kunnen genieten.

De vloeren van Solidfloor zijn gemakkelijk de onderhouden, hygiënisch en oersterk. Dat is de reden dat we 25 jaar garantie geven op de vloeren. Wij als dealer zijn getest op kennis, expertise en klantvriendelijkheid. Door deze hoge standaard bent u verzekerd van goed advies op maat en correcte installatie.

  solidfloor houtsolidfloor houten vloeren

Duurzame kwaliteit van de houten vloeren

Solidfloor levert duurzame houten vloeren. De producten zijn niet alleen mooi, maar ook veilig en houdt rekening met de wereld. Solidfloor streeft namelijk naar de juiste evenwicht tussen mens, milieu en bedrijf. Verantwoord ondernemen leidt tot een leefbare wereld voor nu en later maar ook voor een gezond bedrijf.

De producten worden gemaakt van legaal geproduceerd hout en houdt zich aan de richtlijnen van EURT en het Indonesische SVLK. Verder is het merk lid van FSC internationaal en FSC Nederland. Ook moet het voldoen aan de lokale emissie richtlijnen zoals CSTB (Frankrijk).

De geschiedenis van het merk

Solidfloor is een merk van Fetim Group. Het is opgericht in 1919 als Haarlemse Fijnhouthandel. In 100 jaar heeft het bedrijf veel expertise en reputatie opgebouwd. De werknemers zijn erg getalenteerd en erg toegewijd aan het product. Het bedrijf is nu uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende leveranciers van houten vloeren en is ondertussen verkrijgbaar in meer dan 30 landen.

Naturo Vloeren geeft advies over Solidfloor

De specialisten bij Naturo Vloeren geven u graag advies over houten vloeren van Solidfloor. Wij vinden het belangrijk dat u een vloer kan zien en voelen zodat u een juiste keuze kunt maken. Maak daarom een vrijblijvende afspraak bij Naturo Vloeren of bezoek onze showroom in het woonforum de Vesta in Groningen! Heeft u verder nog vragen? Klik dan op de button hieronder. Voor meer informatie over onze andere merken vloeren klikt u hier.

 CONTACT OPNEMEN

  • Uw vraag of opmerking aan Naturo Vloeren

Naturo Vloeren Groningen
Peizerweg 76 Groningen
T 050 57 16 718
info@naturovloeren.nl
Home
Over Naturo
Vloeren
Betondesign
Vloerafwerking
Vloeronderhoud
Contact
 Naturo Vloeren Groningen
Peizerweg 76 Groningen
T: 050 57 16 718
E: info@naturovloeren.nl

Naturo Vloeren

Beoordeling door klanten:
3.4 / 5 - 21 reviews
 Openingstijden:
Maandag:13.00 - 18.00 uur
Dinsdag:10.00 - 18.00 uur
Woensdag:10.00 - 18.00 uur
Donderdag: 10.00 - 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
 Koopavonden op donderdag in de maanden oktober, november en december vervallen. Elke zondag geopend van 13:00 tot 17:00 t/m december. Juli en augustus geen koopzondagen. In alle rust en aandacht een
bewuste keus maken,

Naturo Vloeren

Sitemap

naturovloeren
Naturo Vloeren GroningenNaturo Vloeren GroningenNaturo Vloeren Groningen