In alle rust en aandacht een bewuste keus maken
Naturo Vloeren Groningen

Laminaat vloeren in Groningen van Naturo vloeren -  De beste keus


Laminaat vloeren van Balterio, Quickstep, Douwes Dekker en Meister met het revolutionaire uniclic systeem

Een vloer die helemaal past in het woonbeeld van morgen, en die toch vandaag al uw woning kan sieren. Een laminaatvloer die u makkelijk zelf plaatst, in no time. Een vloer die u zomaar kan meenemen en herplaatsen op uw nieuwe adres. Er komt geen lijm bij kijken, gewoon de panelen in elkaar, klik en klaar! Uw nieuwe en bloedmooie laminaatvloer van Quick-Step, met het revolutionaire Uniclic systeem.

 

 

Laminaat vloeren van Quick-Step

Hedendaags design en moderne technologie. Het ontwerpen van een Quick-Step vloer is een proces waarbij technologie en creativiteit hand in hand gaan. De designers van Quick-Step ontwerpen zeer verscheidene vloeren, elk met een eigen, natuurlijk karakter. Er wordt gewerkt tot in de kleinste details, zodat je kan kiezen uit een ongeëvenaard scala aan designs. Als u kiest voor een Quick-Step laminaatvloer kiest u voor een onderhoudsvriendelijke vloer, vloeren die ontworpen zijn voor een leven lang gebruik vol plezier, een laminaatvloer geïnspireerd door de natuur en natuurlijk een vloer met een prachtig aanzicht. Bent u op zoek naar een vloer van laminaat? Neem gerust een kijkje in onze collectie.

Perspective laminaatplanken

Bent u op zoek naar een stijlvolle, praktische laminaatvloer die alle voordelen van Quick-Step combineert met de uitstraling van een echte plankenvloer? Ontdek dan het originele karakter van de Quick-Step laminaatplanken. De lange zijden zijn lichtjes afgeschuind waardoor je bij het in elkaar klikken van de panelen een subtiele v-groef creëert. Deze fase is bovendien bekleed met een dessin dat overeenstemt met het oppervlaktedesign, hetgeen het natuurlijke, uitgestrekte plankeneffect nog vergroot. Dankzij Living Surface krijgt uw vloer een verrassende oppervlaktestructuur die niet alleen zichtbaar is met het blote oog, maar ook duidelijk voelbaar.

Quick-Step Uniclic Living Surface

De nieuwe Quick-Step vloer met vellingkant, waardoor het een echte planken uitstraling heeft.

Laminaat vloeren van Quick-Step

Hedendaags design en moderne technologie. Het ontwerpen van een Quick-Step vloer is een proces waarbij technologie en creativiteit hand in hand gaan. De designers van Quick-Step ontwerpen zeer verscheidene vloeren, elk met een eigen, natuurlijk karakter. Er wordt gewerkt tot in de kleinste details, zodat je kan kiezen uit een ongeëvenaard scala aan designs. Als u kiest voor een Quick-Step laminaatvloer kiest u voor een onderhoudsvriendelijke vloer, vloeren die ontworpen zijn voor een leven lang gebruik vol plezier, een vloer geïnspireerd door de natuur en natuurlijk een vloer met een prachtig aanzicht.

De collectie met een groots effect: Majestic

De meest ruime en luxueuze Quick-Step laminaatvloer ooit. De planken bieden zowel een ongeëvenaarde authenticiteit als een uitzonderlijke waterbestendigheid. Met een opvallend formaat van 2,05 x 24 cm komt uw kamer helemaal tot leven. Het warme gevoel van hout, maar dan met alle voordelen van laminaat: dat is wat Majestic jou biedt. Bovendien is Majestic zeer waterbestendig dankzij de waterafstotende Hydroseal coating op de voegen. Zo is uw vloer niet alleen onderhoudsvriendelijk, maar ook uiterst geschikt voor badkamer, keuken en andere vochtige ruimtes.

 

Laminaatvloeren Groningen Quick-step

Prachtige laminaatvloeren van Douwes Dekker

Douwes Dekker heeft een uitgebreide collectie van laminaatvloeren. Wilt u gaan voor spontaan, charmant, elegant, galant of toch sympathiek? Het uitgebreide assortiment van ons heeft altijd dé juiste keuze voor u. Naast de unieke designs van Douwes Dekkers zijn de laminaatvloeren ook nog uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming. Maar dit is niet alles. Laminaatvloeren van Douwes Dekker zijn ook:

Douwes DekkerDouwes Dekker

Verschillende sfeerstijlen van de laminaatvloeren bij Douwes Dekker:

Bekijk de laminaat vloeren in onze showroom in Groningen

Laat u inspireren in de showroom, waar de uitgebreide collectie van onze unieke laminaat vloeren staat uitgestald. Er is voor de deur voldoende parkeergelegenheid, dus kom gerust een langs in het Woonforum van Groningen.

Heeft u vragen over onze producten of diensten?

 STEL UW VRAAG AAN NATURO VLOEREN

  • Uw vraag of opmerking aan Naturo Vloeren

Naturo Vloeren Groningen
Peizerweg 76 Groningen
T 050 57 16 718
info@naturovloeren.nl
Home
Over Naturo
Vloeren
Betondesign
Vloerafwerking
Vloeronderhoud
Contact
 Naturo Vloeren Groningen
Peizerweg 76 Groningen
T: 050 57 16 718
E: info@naturovloeren.nl

Naturo Vloeren

Beoordeling door klanten:
3.4 / 5 - 21 reviews
 Openingstijden:
Maandag:13.00 - 18.00 uur
Dinsdag:10.00 - 18.00 uur
Woensdag:10.00 - 18.00 uur
Donderdag: 10.00 - 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
 Koopavonden op donderdag in de maanden oktober, november en december vervallen. Elke zondag geopend van 13:00 tot 17:00 t/m december. Juli en augustus geen koopzondagen. In alle rust en aandacht een
bewuste keus maken,

Naturo Vloeren

Sitemap

naturovloeren
Naturo Vloeren GroningenNaturo Vloeren GroningenNaturo Vloeren Groningen