Laminaat kopen

Laminaat bestaat aan een aantal lagen die op elkaar gelijmd zijn. Laminaat geeft de vloer een volwaardige houten uitstraling mee zonder dat je hiervoor de fors voor betalen moet en is mede hierdoor een veel gekozen vloersoort. Laminaat is een vloer die helemaal past in het woonbeeld van morgen, en die toch vandaag al jouw woning kan sieren. Een laminaatvloer die je makkelijk zelf plaatst, in no time. Een vloer die je zomaar kan meenemen en herplaatsen op je nieuwe adres. Er komt geen lijm bij kijken, gewoon de panelen in elkaar, klik en klaar! Bij Naturo Vloeren hebben we meerdere kwaliteitsmerken in ons assortiment. Zo ben je bij ons aan het juiste adres voor nieuwe laminaat vloeren van Beautifloor, Quickstep, Douwes Dekker en Meister met het revolutionaire uniclic systeem

Op zoek naar Laminaat in Groningen? Bij Naturo Vloeren vind je jouw nieuwe vloer!

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe laminaat vloer in Groningen, raden wij aan om niet alleen online te kijken, maar ook daadwerkelijk langs te komen bij ons in de showroom in Groningen. Online kan je goed inspiratie opdoen, maar voordat je een keuze maakt, is het altijd verstandig om de laminaatvloer in het echt te zien. Zo kan de vloer in het echt qua kleur wat afwijken van een online afbeelding. Ook kan je in onze winkel eenvoudig verschillende laminaatvloeren met elkaar vergelijken. Daarbij geven onze specialisten je graag advies bij de keuze van een laminaatvloer. 

Laminaat vloeren van Quick-Step

Hedendaags design en moderne technologie. Het ontwerpen van een Quick-Step vloer is een proces waarbij technologie en creativiteit hand in hand gaan. De designers van Quick-Step ontwerpen zeer verscheidene vloeren, elk met een eigen, natuurlijk karakter. Er wordt gewerkt tot in de kleinste details, zodat je kan kiezen uit een ongeëvenaard scala aan designs. Als u kiest voor een Quick-Step laminaatvloer kiest u voor een onderhoudsvriendelijke vloer, vloeren die ontworpen zijn voor een leven lang gebruik vol plezier, een laminaatvloer geïnspireerd door de natuur en natuurlijk een vloer met een prachtig aanzicht. Bent u op zoek naar een vloer van laminaat? Neem gerust een kijkje in onze collectie.

Perspective laminaatplanken

Bent u op zoek naar een stijlvolle, praktische laminaatvloer die alle voordelen van Quick-Step combineert met de uitstraling van een echte plankenvloer? Ontdek dan het originele karakter van de Quick-Step laminaatplanken. De lange zijden zijn lichtjes afgeschuind waardoor je bij het in elkaar klikken van de panelen een subtiele v-groef creëert. Deze fase is bovendien bekleed met een dessin dat overeenstemt met het oppervlaktedesign, hetgeen het natuurlijke, uitgestrekte plankeneffect nog vergroot. Dankzij Living Surface krijgt uw vloer een verrassende oppervlaktestructuur die niet alleen zichtbaar is met het blote oog, maar ook duidelijk voelbaar.

Quick-Step Uniclic Living Surface

De nieuwe Quick-Step vloer met vellingkant, waardoor het een echte planken uitstraling heeft.

Laminaat vloeren van Quick-Step

Hedendaags design en moderne technologie. Het ontwerpen van een Quick-Step vloer is een proces waarbij technologie en creativiteit hand in hand gaan. De designers van Quick-Step ontwerpen zeer verscheidene vloeren, elk met een eigen, natuurlijk karakter. Er wordt gewerkt tot in de kleinste details, zodat je kan kiezen uit een ongeëvenaard scala aan designs. Als u kiest voor een Quick-Step laminaatvloer kiest u voor een onderhoudsvriendelijke vloer, vloeren die ontworpen zijn voor een leven lang gebruik vol plezier, een vloer geïnspireerd door de natuur en natuurlijk een vloer met een prachtig aanzicht.

De collectie met een groots effect: Majestic

De meest ruime en luxueuze Quick-Step laminaatvloer ooit. De planken bieden zowel een ongeëvenaarde authenticiteit als een uitzonderlijke waterbestendigheid. Met een opvallend formaat van 2,05 x 24 cm komt uw kamer helemaal tot leven. Het warme gevoel van hout, maar dan met alle voordelen van laminaat: dat is wat Majestic jou biedt. Bovendien is Majestic zeer waterbestendig dankzij de waterafstotende Hydroseal coating op de voegen. Zo is uw vloer niet alleen onderhoudsvriendelijk, maar ook uiterst geschikt voor badkamer, keuken en andere vochtige ruimtes.

Prachtige laminaatvloeren van Douwes Dekker

Douwes Dekker heeft een uitgebreide collectie van laminaatvloeren. Wilt u gaan voor spontaan, charmant, elegant, galant of toch sympathiek? Het uitgebreide assortiment van ons heeft altijd dé juiste keuze voor u. Naast de unieke designs van Douwes Dekkers zijn de laminaatvloeren ook nog uitermate geschikt in combinatie met vloerverwarming. Maar dit is niet alles. Laminaatvloeren van Douwes Dekker zijn ook:

Verschillende sfeerstijlen van de laminaatvloeren bij Douwes Dekker:

Bekijk de laminaat vloeren in onze showroom in Groningen

Woon je in Groningen en ben je van plan om laminaat te kopen? Laat je dan inspireren in onze showroom, waar de uitgebreide collectie van onze unieke laminaat vloeren staat uitgestald. Weet je niet zeker of laminaat de juiste keuze voor jou is? Geen probleem, naast laminaatvloeren kan je bij ons ook terecht voor kurk, parketvloer, PVC en vinyl. Zo weet je zeker dat je een weloverwogen keuze maakt! Klik hier voor de route. Er is voor de deur voldoende parkeergelegenheid, dus kom gerust een langs in het Woonforum van Groningen. 

 

 

Stel uw vraag aan Naturo Vloeren

Wij streven er altijd naar om binnen 2 werkdagen contact met u op te nemen.

 

 

naturo icon