In alle rust en aandacht een bewuste keus maken
Naturo Vloeren Groningen

Beautifloor Groningen - Beautifloor dealer en verkooppunt

Beautifloor vloeren | Naturo Vloeren

Het nieuwe merk Beautifloor heeft in korte tijd aan veel bekendheid weten te winnen binnen de Nederlandse markt, en dat is niet zo gek! Het merk maakt gebruik van de nieuwste technologische ontwikkelingen en het handige Uniclic systeem, waarmee al haar laminaatvloeren gemakkelijk te plaatsen zijn. Bij Naturo Vloeren kiest u uit de vele collecties Beautifloor laminaat vloeren; voor elk interieur en woonstijl. Kom snel langs in onze showroom in Groningen en bekijk ook onze andere merken! Direct contact opnemen doet u door op de onderstaande button te klikken.

 CONTACT OPNEMEN

Beautifloor laminaatvloer bij naturo vloeren in groningen

Snel en gemakkelijk geplaatst!

Door het handige Uniclic systeem zijn Beautifloor laminaatvloeren eenvoudig en snel te leggen. Bespaar uzelf moeite en maak voor de verandering wél een keer vaart met de verbouwing van uw huis! Daarnaast zorgt u met het Uniclic systeem ook nog eens voor een zeer hoge treksterkte, wat de levensduur van uw vloer verlengt.

Beautifloor Laminaat collectie: 28 prachtige decors

De Beautifloor laminaat collectie bestaat uit 3 unieke series, genaamd Ardennen, West- Vlaanderen en Henegouwen. Elke collectie biedt haar eigen voordelen en voegt een nieuwe dimensie toe aan uw kamer. Creëer een ruimtelijk effect een laat uw kamer groter lijken, of kies voor een prachtige, vlakke vloer. Het kan allemaal, en nog veel meer!

In totaal kunt u kiezen uit 28 prachtige decors. Vandaar dat u altijd dé Beautifloor laminaatvloer vindt die bij uw interieur past! Vraag onze medewerkers naar de voordelen of stuur ons een bericht voor verdere informatie.

Gemakkelijk schoon te houden

Beautifloor laminaatvloeren staan erom bekend gemakkelijk in onderhoud te zijn. Door het vuilafstotende karakter is stofzuigen en/of lichtvochtig reinigen voldoende. Door ook nog eens gebruik te maken van een goede mat kunt u vuil en vocht buiten de deur houden en uw vloer altijd mooi schoon houden.

Beautifloor laminaatvloer

Uw Beautifloor dealer

Naturo Vloeren is als ervaren vloerenspecialist uw Beautifloor dealer in Groningen. Wij hebben altijd de nieuwste Beautifloor laminaatvloeren in ons assortiment en helpen u graag bij het kiezen van een prachtige vloer, die perfect aansluit op uw interieur. Informeer uzelf door op de onderstaande button te klikken of kom snel langs in onze showroom in Groningen, aan de Peizerweg!

 STEL UW VRAAG AAN NATURO VLOEREN

  • Uw vraag of opmerking aan Naturo Vloeren

Naturo Vloeren Groningen
Peizerweg 76 Groningen
T 050 57 16 718
info@naturovloeren.nl
Home
Over Naturo
Vloeren
Betondesign
Vloerafwerking
Vloeronderhoud
Contact
 Naturo Vloeren Groningen
Peizerweg 76 Groningen
T: 050 57 16 718
E: info@naturovloeren.nl

Naturo Vloeren

Beoordeling door klanten:
3.4 / 5 - 21 reviews
 Openingstijden:
Maandag:13.00 - 18.00 uur
Dinsdag:10.00 - 18.00 uur
Woensdag:10.00 - 18.00 uur
Donderdag: 10.00 - 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
 Koopavonden op donderdag in de maanden oktober, november en december vervallen. Elke zondag geopend van 13:00 tot 17:00 t/m december. Juli en augustus geen koopzondagen. In alle rust en aandacht een
bewuste keus maken,

Naturo Vloeren

Sitemap

naturovloeren
Naturo Vloeren GroningenNaturo Vloeren GroningenNaturo Vloeren Groningen