Vloertrends 2021

De vloertrends van 2021 bestaan uit een combinatie van nieuwe trends en een aantal pareltjes die we mee nemen uit 2020

 

Contact opnemen

Laat u inspireren door de vloertrends van 2021

Het kiezen van de juiste vloer anno 2021 kan een behoorlijke kluif zijn. Of het nu gaat om een vloer voor in de woonkamer, keuken, gang of badkamer. Een vloer bepaald, samen met de kleuren op de muur, de basis van de ruimte. Tegenwoordig kunt u onder andere kiezen uit Parketvloeren, PVC vloeren, kurk, BetonDesign, Vinyl en Laminaat vloeren. En dan hebben we het nog niets eens over het mogelijke kleurenpallet! Om het maken van de juiste keuze voor u iets eenvoudiger te maken, hebben wij dé vloertrends van 2021 voor u op een rijtje gezet. 
De laatste vloertrends van 2021.

Vloerinspiratie van Naturo Vloeren

De vloertrends van 2021 bestaan uit een combinatie van nieuwe trends en een aantal pareltjes die we mee nemen uit 2020. Zo gaan we helemaal terug naar de basis door het gebruik van natuurlijke materialen, maar met een moderne knipoog. Stoere industriële vloeren, zoals betondesign, woonbeton, gietbeton en andere soorten zijn nog steeds helemaal in. Een prachtige vloer van parket is en blijft tijdloos. Daarnaast introduceren we ook veel nieuwe merken, zoals Hollandsche Vloeren en Solidfloor™.

 

 

Trend 1: De blikvanger van uw huis, Hollandsche Vloeren

Hollandsche Vloeren, vloeren van eigen bodem. De collecties van Hollandsche Vloeren zijn gebaseerd op verschillende Nederlandse steden, dorpen, duinen en eilanden. Denk hierbij aan Assen, Groningen, Heerenveen, Giethoorn en Roden. Dit maakt deze vloeren een echte blikvanger. Elke vloer heeft zijn eigen karakter met specifieke kenmerken: robuust of elegant, modern of romantisch, trendy of klassiek. In onze showroom vind u een uitgebreid assortiment van dit merk. Hieronder vindt u alvast een kleine impressie.

Trend 2: Eindeloos variëren met Moduleo PVC vloeren

Met de PVC vloeren van Moduleo kunt u de mooiste patronen creëren. Van verticale strepen tot een vloer met een visgraat patroon. PVC is een kunststof van hard materiaal dat veelvuldig gebruikt wordt. Een PVC vloer heeft qua uiterlijk iets weg van laminaat, echter is het veel duurzamer product. Het materiaal beschadigd nauwelijks door invloeden van buitenaf en is ideaal te combineren met vloerverwarming. Tevens is PVC niet kwetsbaar voor vocht, hierdoor is de vloer een perfecte keus wanneer u kinderen heeft.

Trend 3: Tijdloos parket van Solidfloor™, maakt van uw huis een thuis

Solidfloor™ ontwerpt en vervaardigt hoogwaardige houten vloeren, die zorgen voor een warme, intieme sfeer, in elke leefruimte in huis, maar ook in hotels, winkels en kantoren. Hout is een prachtig natuurlijk materiaal. Geen enkele boom is hetzelfde, waardoor ook elke parketvloer uniek is. Natuurlijke tinten maken van ieder huis gemakkelijk een thuis. In onze winkel hebben wij verschillende vloeren van dit merk liggen. Kom gerust eens kijken en doe hieronder alvast inspiratie op.

VloertrendsVloertrendsVloertrendsVloertrendsVloertrendsVloertrends

Trend 4: Creëer en industriële look met de BetonDesign vloeren

Een vloer met een betondesign geeft de woonruimte een ruwe en stoere uitstraling. Daarnaast zorgt de waterdichte coating ervoor dat de vloer ook zeer geschikt is voor vochtige ruimten, zoals de badkamer. Eurocol BetonDesign vloeren zijn stofvrij, slijtvast, vuilbestendig en eenvoudig aan te brengen op zowel de vloer als de wand. Wij zijn fan van deze stoere vloerenserie van Eurocol.

 

Stel uw vraag aan Naturo Vloeren

Wij streven er altijd naar om binnen 2 werkdagen contact met u op te nemen.

 

 

Bekijk onze vloeren

 

 

naturo icon