Vloertrends 2024 

De tijd is aangebroken voor het leggen van een nieuwe vloer in huis. Maar welke vloer kiest u dan? U wilt natuurlijk wel met de trends meegaan voor komend jaar en een stijlvolle en hippe vloer kiezen die tegelijkertijd ook aan uw smaak voldoet. In deze blog zullen we de vloertrends van 2024 bij langs gaan zodat u op de hoogte bent van de trends en de keuze voor een juiste vloer makkelijker wordt!    

Trend 1: Visgraatvloer 

De visgraat vloer is een type vloer die tijdloos is en altijd zal blijven in de toptrends van vloeren. Het geeft een chique maar elegante uitstraling in je woonkamer en elke soort interieurstijl past bij deze vloertrend. Het kan op verschillende manieren gelegd worden voor een ander soort uitstraling. Een visgraat vloer kan gelegd worden in verschillende materialen zoals parket vloeren, PVC vloeren en laminaat vloeren.

aafje jong sfeer

Trend 2: Parketvloer 

Parketvloer is een houten vloersoort die bestaat uit verschillende soorten lagenhout waarvan de bovenste laag uit massief hout bestaat. De parketvloer is net zoals de visgraat vloer erg populair omdat het in veel interieur stijlen past. Ook omdat er verschillende kleuren zijn waaruit gekozen kan worden. Een parketvloer met donker hout geeft vaak een warme en sfeervolle uitstraling wat perfect is voor het creëren van een gezellige woonkamer of knusse slaapkamer. Lees meer over Parket vloeren

Lees meer

Trend 3: EVC vloer 

Tegenwoordig is duurzaamheid in 2024 een erg belangrijk aspect waar veel aandacht aan wordt besteed. Wilt u graag hieraan bijdragen en bent u opzoek naar een groene vloer? Dan is een EVC vloer hiervoor perfect. De EVC vloer heeft dezelfde eisen als een PVC vloer maar is de duurzame variant doordat het afbreekbaar en 100% recyclebaar is. Het is ook nog gemaakt van herbruikbare materialen waardoor het erg milieuvriendelijk is.  douwesdekker galant visgraat vintage grijs eiken

Trend 4: Laminaat vloer  

In 2024 zien we dat er een toename is van laminaat vloeren met natuurlijke houtlooks met verschillende kleurtinten. Laminaat bestaat vaak uit drie of vier verschillende soort lagen waarvan de bovenste laag gemaakt is van kunststof. De vloer is goed voor elk soort stijl, van een drukke woonkamer naar een rustige slaapkamer, alles is mogelijk met laminaat. Het lijkt net op echt hout en geeft dezelfde sfeer maar is veel goedkoper en dus beter als u wilt besparen. Bent u een echte doe-het-zelfer? Dan is een laminaatvloer ideaal aangezien dit een vloer is die makkelijk zelf geplaatst kan worden. Meer lezen over laminaat vloer? 

Lees meer

Stijl je vloer  

Bij deze genoemde vloeren kan een hip vloerkleed natuurlijk niet ontbreken! Een vloerkleed staat niet alleen leuk voor het interieur, maar heeft ook nog een voordelige functie. Zo kan het voor de warmte lekker zijn aan je voeten, dempt het geluid en zorgt het ook voor eenheid tussen je meubels en vloer. Tegenwoordig zijn vloerkleden met grafische patronen zoals kleurvlakken en lijnen helemaal erg populair en een mooie toevoeging aan jouw vloer en interieur! 

Naturo vloeren staat voor u klaar 

Er zijn vele soorten vloeren in verschillende stijlen en kleuren om aan uw wensen en behoeftes te voldoen. Van warme en natuurlijke sferen tot moderne en industriële stijlen, er is voor elk soort smaak een vloer die bij u past. Wilt u graag renoveren of bent u gewoon toe aan een nieuwe vloer? Naturo vloeren heeft vele soorten vloeren en verschillende materialen om precies aan uw wensen te voldoen.  Ook voor twijfels of vragen kunt u terecht bij Naturo vloeren. Met jarenlange ervaring staan ze graag klaar om u verder te helpen bij uw keuze. Neem gerust contact op voor meer informatie en kies de perfecte vloer die bij u past! 

Stel uw vraag aan Naturo Vloeren

Wij streven er altijd naar om binnen 2 werkdagen contact met u op te nemen.

 

 

naturo icon