Woca  

Het is belangrijk om een houten vloer goed te onderhouden. Speciaal voor houten vloeren verkopen wij de onderhoudsproducten van Woca. Bij dit Deense merk worden er al ruim 50 jaar milieuvriendelijke producten geproduceerd. Er wordt bij het creëren van producten dan ook altijd gebruik gemaakt van schone grondstoffen. Het merk wil graag bijdragen aan een duurzame en veilige toekomst voor iedereen zoals ze zelf zeggen. Woca levert verschillende producten voor het onderhoud van houten vloeren waaronder woca zeep en woca onderhoudsolie.   

Speciale verzorgingsproducten voor houten vloeren 

Woca is specialist in het leveren van verzorgingsproducten voor houten vloeren. Dit is zo belangrijk omdat hout van zichzelf al erg lang meegaat. Het is een zeer duurzame en unieke grondstof. Woca streeft naar duurzaam hout dat zijn levenslang er prachtig uit blijft zien. Dit kan bijvoorbeeld door het hout periodiek te onderhouden met verzorgende Woca zeep. Door het hout ook op zijn tijd in te smeren met natuurlijk Woca onderhoudsolie zorgt u ervoor dat het hout opgefrist wordt en steeds meer karakter en uitstraling krijgt.  

Woca zeep 

Een product om uw houten vloer periodiek te onderhouden is Woca zeep. Deze zeep zorgt ervoor dat het hout verzorgd en schoon blijft. Zowel Woca zeep als Woca onderhoudsolie zijn producten die zijn ontwikkeld in het eigen laboratorium van Woca. Hierbij worden de nieuwste grondstoffen en formules gebruikt. Daarnaast staat innovatie bij Woca enorm hoog in het vaandel. Dit zorgt ervoor dat deze producten van een uiterst hoge kwaliteit zijn.  

Woca onderhoudsolie  

De Woca onderhoudsolie is een onmisbaar product wanneer u een houten vloer zo goed mogelijk wilt verzorgen. Dit product zorgt ervoor dat de vloer slijtvast wordt en geeft de vloer een optimale finish. Deze finish zorgt ervoor dat de kleurnuances er extra goed uit gaan zien. De olie en de Woca zeep zijn beide getest en gecertificeerd door het Duitse Institut für Baubiologie Rosenheim Gmb. Daarnaast zijn Woca producten ook goedgekeurd volgens de Duitse norm DIN 53 160 en de Europese norm EN 71-3 voor gebruik in leefomgevingen. De beste Woca olie koopt u natuurlijk bij Naturo Vloeren Groningen. Wij zijn gevestigd aan de Peizerweg 76 te Groningen.  

 

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
WOCA Superontvlekker
WOCA Superontvlekker

Stel uw vraag aan Naturo Vloeren

Wij streven ernaar altijd binnen 2 werkdagen contact met u op te nemen.

 

 

naturo icon