Hoe onderhoud ik een vloer?

U heeft een aantal jaren geleden een nieuwe vloer laten leggen, of een vloer laten renoveren. De aanschaf of renovatie van deze vloer was vrij fors en u wilt toch wel dat uw vloer nog jaren mee gaat. Om de perfecte service te garanderen biedt Naturo vloeren ook onderhoudsproducten voor uw vloer aan. Elk vloertype vraagt om een andere aanpak en daarom hebben wij verschillende producten.

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
WOCA Olie Conditioner
WOCA Olie Conditioner

Waarvoor wordt WOCA Olie Conditioner gebruikt?

WOCA Olie Conditioner Naturel wordt op naturel geoliede of met colour oil behandelde vloeren gebruikt. De WOCA Olie Conditioner Wit wordt gebruikt op vloeren die wit geolied zijn. De conditioner zorgt voor zowel reiniging als oliebehandeling. De vloer krijgt een beschermende laag. Het resultaat is dat de vloer zijn gloed en natuurlijke gloed beter behoudt. 

Hoe wordt WOCA Olie Conditioner gebruikt?

De conditioner mengen met 1:20 of 1:40 water (hangt af van type vloer). Vervolgens toepassen op de vloer met mop en nadragen. Minimaal twee uren laten drogen. 

WOCA Olie Conditioner bestellen?

{productformulier}

 

Olie of lak bestellen bij Naturo Vloeren?

Schrijf de bestelnummers op van de producten van onze leverancier (bekijk de producten door hieronder op het logo te klikken) en zet ze in het formulier hieronder om van ons een prijsopgave te ontvangen

Bestellen

U ontvangt binnen 24 uur uw prijs en producten zijn altijd binnen 5 dagen aanwezig.

Algemene Voorwaarden

 

Wilt u meer informatie of het product direct bestellen? Vul dan het formulier in

Wij streven ernaar altijd binnen 2 werkdagen contact met u op te nemen.

 

 

naturo icon