Hoe onderhoud ik een vloer?

U heeft een aantal jaren geleden een nieuwe vloer laten leggen, of een vloer laten renoveren. De aanschaf of renovatie van deze vloer was vrij fors en u wilt toch wel dat uw vloer nog jaren mee gaat. Om de perfecte service te garanderen biedt Naturo vloeren ook onderhoudsproducten voor uw vloer aan. Elk vloertype vraagt om een andere aanpak en daarom hebben wij verschillende producten.

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
WOCA Masterzeep
WOCA Masterzeep

Waarvoor wordt WOCA Masterzeep gebruikt?

Voor dagelijks gebruik is dit product ideaal. Het middel is bijzonder geschikt voor grote oppervlakten. Het kan zowel met de hand als machinaal worden aangebracht. Masterzeep kan worden gebruikt voor het schoonmaken van:

  • Houten oppervlakten
  • Stenen vloeren
  • Vinyl vloeren
  • Geschilderde houtoppervlakten

Hoe wordt WOCA Masterzeep gebruikt?

Wanneer het product dagelijks wordt gebruikt is het raadzaam om 250 ml masterzeep te mengen met 10 l warm water. Er word geadviseerd om twee emmers te gebruiken; een emmer met schoon water om de mop uit te spoelen en een emmer met schoon zeepsop. 


Gebruik de mop op de vloer en probeer in de lengterichting van de vloer mee te dweilen. Zorg ervoor dat na het reinigen geen vocht op de vloer achterblijft. Droog de vloer dus na met een uitgewreven mop met zeepoplossing. 

WOCA Masterzeep bestellen?

{productformulier}

 

Olie of lak bestellen bij Naturo Vloeren?

Schrijf de bestelnummers op van de producten van onze leverancier (bekijk de producten door hieronder op het logo te klikken) en zet ze in het formulier hieronder om van ons een prijsopgave te ontvangen

Bestellen

U ontvangt binnen 24 uur uw prijs en producten zijn altijd binnen 5 dagen aanwezig.

Algemene Voorwaarden

 

Wilt u meer informatie of het product direct bestellen? Vul dan het formulier in

Wij streven ernaar altijd binnen 2 werkdagen contact met u op te nemen.

 

 

naturo icon