Hoe onderhoud ik een vloer?

U heeft een aantal jaren geleden een nieuwe vloer laten leggen, of een vloer laten renoveren. De aanschaf of renovatie van deze vloer was vrij fors en u wilt toch wel dat uw vloer nog jaren mee gaat. Om de perfecte service te garanderen biedt Naturo vloeren ook onderhoudsproducten voor uw vloer aan. Elk vloertype vraagt om een andere aanpak en daarom hebben wij verschillende producten.

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
WOCA Natuurzeep
WOCA Natuurzeep

Waarvoor wordt WOCA Natuurzeep gebruikt?

Natuurzeep Naturel is geschikt voor het donkere hout en Natuurzeep Wit kan worden aangebracht op lichte tinten van het hout. Het middel zorgt ervoor dat het vuil van het hout wordt verwijderd. Tevens krijgt de oppervlakte een beschermende slijtlaag. Natuurzeep heeft dus zowel een verzorgde als een reinigende werking. 

Hoe wordt WOCA natuurzeep gebruikt?

Voor het normale onderhouden van uw vloer gebruikt u 1:40 van het middel en dat mengt u met water. Bij het eerste gebruik kunt u 1:20 mengen. Vervolgens kunt u met een swepmop de vloer wissen.

WOCA Natuurzeep bestellen?

{productformulier}

 

Olie of lak bestellen bij Naturo Vloeren?

Schrijf de bestelnummers op van de producten van onze leverancier (bekijk de producten door hieronder op het logo te klikken) en zet ze in het formulier hieronder om van ons een prijsopgave te ontvangen

Bestellen

U ontvangt binnen 24 uur uw prijs en producten zijn altijd binnen 5 dagen aanwezig.

Algemene Voorwaarden

 

Wilt u meer informatie of het product direct bestellen? Vul dan het formulier in

Wij streven ernaar altijd binnen 2 werkdagen contact met u op te nemen.

 

 

naturo icon