Hoe onderhoud ik een vloer?

U heeft een aantal jaren geleden een nieuwe vloer laten leggen, of een vloer laten renoveren. De aanschaf of renovatie van deze vloer was vrij fors en u wilt toch wel dat uw vloer nog jaren mee gaat. Om de perfecte service te garanderen biedt Naturo vloeren ook onderhoudsproducten voor uw vloer aan. Elk vloertype vraagt om een andere aanpak en daarom hebben wij verschillende producten.

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
WOCA Natuurzeep in Sprayflacon
WOCA Natuurzeep in Sprayflacon

Waarvoor wordt WOCA Natuurzeep in Sprayflacon gebruikt?

Door onderhoud van Natuurzeep wordt het vuil verwijdert en krijgt de oppervlakte een slijtlaag die een beschermde werking heeft. De spray is een kwaliteitszeep, die door de voedende eigenschappen poriën in het hout dichtmaken, hierdoor wordt het hout beschermd tegen vuil en vloeistoffen. Natuurzeep Naturel wordt gebruikt voor naturel en gekleurde vloeren, Wit voor wit geoliede vloeren. Dankzij de spray wordt het onderhoud vereenvoudigd. 

Hoe wordt WOCA Natuurzeep in Sprayflacon gebruikt?

Het flacon moet worden geschud voor gebruik, vervolgens kan de zeep op het oppervlakte worden gesprayd. Laat de zeep even intrekken en neem het af met een droge pluisvrije doek, maak geen gebruik van microvezel! Laat de zeep even drogen. nabehandeling is niet nodig. 

WOCA Natuurzeep Spray bestellen?

{productformulier}

 

 

Olie of lak bestellen bij Naturo Vloeren?

Schrijf de bestelnummers op van de producten van onze leverancier (bekijk de producten door hieronder op het logo te klikken) en zet ze in het formulier hieronder om van ons een prijsopgave te ontvangen

Bestellen

U ontvangt binnen 24 uur uw prijs en producten zijn altijd binnen 5 dagen aanwezig.

Algemene Voorwaarden

 

Wilt u meer informatie of het product direct bestellen? Vul dan het formulier in

Wij streven ernaar altijd binnen 2 werkdagen contact met u op te nemen.

 

 

naturo icon