Hoe onderhoud ik een vloer?

U heeft een aantal jaren geleden een nieuwe vloer laten leggen, of een vloer laten renoveren. De aanschaf of renovatie van deze vloer was vrij fors en u wilt toch wel dat uw vloer nog jaren mee gaat. Om de perfecte service te garanderen biedt Naturo vloeren ook onderhoudsproducten voor uw vloer aan. Elk vloertype vraagt om een andere aanpak en daarom hebben wij verschillende producten.

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Aquamarijn Revol Onderhoudsolie
Aquamarijn Revol Onderhoudsolie

Aquamarijn Revol Onderhoudsolie

Aquamarijn Revol is een onderhoudsolie voor het opfrissen en herstellen van oppervlakken die behandeld zijn met een onderhoudsolie. Aquamarijn Revol is een sneldrogend, makkelijk verwerkbare plantaardige onderhoudsolie die diep in het hout trekt. De Revol onderhoudsolie is zeer water- en vuilafstotend. 

Hoe gebruik je de onderhoudsolie?

Voordat Revol Onderhoudsolie wordt gebruikt is het van belang het te bewerken oppervlak stofvrij te maken. Reinig het oppervlak eerst met Vloerzeep (Clien-S) en laat het oppervlak daarna goed drogen. Breng vervolgens de onderhoudsolie dun en gelijkmatig aan en laat het 20 minuten intrekken voor u het met een schone, witte doek gaat in poetsen. Met een schone, droge doek (katoen) kunt u hierna het oppervlak droogpoetsen.

LET OP! Onvolledig droog wrijven kan lijden tot glansplekken, kleverigheid en vuilophopingen.

Bestellen

De aquamarijn Revol onderhoudsolie hebben wij in veel gevallen op voorraad. Neem contact met ons op om de vloerzeep te bestellen.

 

Olie of lak bestellen bij Naturo Vloeren?

Schrijf de bestelnummers op van de producten van onze leverancier (bekijk de producten door hieronder op het logo te klikken) en zet ze in het formulier hieronder om van ons een prijsopgave te ontvangen

Bestellen

U ontvangt binnen 24 uur uw prijs en producten zijn altijd binnen 5 dagen aanwezig.

Algemene Voorwaarden

 

Wilt u meer informatie of het product direct bestellen? Vul dan het formulier in

Wij streven ernaar altijd binnen 2 werkdagen contact met u op te nemen.

 

 

naturo icon