Hoe onderhoud ik een vloer?

U heeft een aantal jaren geleden een nieuwe vloer laten leggen, of een vloer laten renoveren. De aanschaf of renovatie van deze vloer was vrij fors en u wilt toch wel dat uw vloer nog jaren mee gaat. Om de perfecte service te garanderen biedt Naturo vloeren ook onderhoudsproducten voor uw vloer aan. Elk vloertype vraagt om een andere aanpak en daarom hebben wij verschillende producten.

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Aquamarijn Linotyn Onderhoudsmiddel
Aquamarijn Linotyn Onderhoudsmiddel

Aquamarijn Linotyn

Aquamarijn Linotyn is een 100% natuurlijk oplos en verdunningsmiddel en heeft een aangename citrus geur. Door het grote oplossende vermogen van de terpentijn in combinatie met de gunstige invloed die citrusolie op de droging heeft, is Aquamarijn Linotyn zuinig en prettig in gebruik.

Aquamarijn Linotyn is onder andere zeer geschikt voor het verdunnen van aquamarijn onderhoudsolie. Maar is ook geschikt voor het het reinigen van bijvoorbeeld gereedschap, het afwrijven van ingelopen vuil, vlekken en strepen.

Inhoud

0,5 Liter of 1 Liter

Bestellen

Het Aquamarijn Linotyn Onderhoudsmiddel hebben wij in veel gevallen op voorraad. Neem  contact  met ons op om de vloerzeep te bestellen.

 

Olie of lak bestellen bij Naturo Vloeren?

Schrijf de bestelnummers op van de producten van onze leverancier (bekijk de producten door hieronder op het logo te klikken) en zet ze in het formulier hieronder om van ons een prijsopgave te ontvangen

Bestellen

U ontvangt binnen 24 uur uw prijs en producten zijn altijd binnen 5 dagen aanwezig.

Algemene Voorwaarden

 

Wilt u meer informatie of het product direct bestellen? Vul dan het formulier in

Wij streven ernaar altijd binnen 2 werkdagen contact met u op te nemen.

 

 

naturo icon