Hoe onderhoud ik een vloer?

U heeft een aantal jaren geleden een nieuwe vloer laten leggen, of een vloer laten renoveren. De aanschaf of renovatie van deze vloer was vrij fors en u wilt toch wel dat uw vloer nog jaren mee gaat. Om de perfecte service te garanderen biedt Naturo vloeren ook onderhoudsproducten voor uw vloer aan. Elk vloertype vraagt om een andere aanpak en daarom hebben wij verschillende producten.

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Aquamarijn Clien-Z Vloerzeep
Aquamarijn Clien-Z Vloerzeep

Aquamarijn Clien-Z

Aquamarijn Clien-Z Vloerzeep is een voedend dweilmiddel welke bij uitstek geschikt is voor het vochtig reinigen van een met olie behandelde vloer. De vloerzeep Clien-Z bevat kokosolie voor extra bescherming.

Na elke behandeling blijft op de ondergrond een dun beschermende en voedende laag achter. De vloerzeep is 100% afbreekbaar.

Inhoud

1 Liter

Hoe gebruik je de vloerzeep Aquamarijn Clien-Z?

Voor u begint met het reinigen van uw vloer of uw meubel verwijdert u eerst stof en los vuil met een stofzuiger, wisser of veger. Zodra de stof en het losse vuil verwijderd is voegt u een kopje Clien-Z vloerzeep (ca. 50 ml) toe aan 5 liter warm water.

Voor lichte of witte gekleurde houtsoorten is het verstandig om de witte Clien-Z eerst (voor lichte of wit gekleurde houtsoorten) goed op te schudden. Gebruik twee emmers: één met sop en één met schoon water om de dweil of mop uit te spoelen.

De vloer of het oppervlak van de meubel lichtvochtig (nooit drijfnat!) reinigen en de dweil of mop geregeld uitspoelen en uitwringen. Niet nadweilen. Gebruik bij elke vochtige reiniging Clien-Z in het schoonmaakwater en geen andere reinigingsproducten.

Als u reinigt met een ander product wordt de zeepfilm van Aquamarijn Clien-Z aangetast.

Bestellen

De aquamarijn Clien-Z Vloerzeep hebben wij in veel gevallen op voorraad. Neem contact met ons op om de vloerzeep te bestellen.

 

Olie of lak bestellen bij Naturo Vloeren?

Schrijf de bestelnummers op van de producten van onze leverancier (bekijk de producten door hieronder op het logo te klikken) en zet ze in het formulier hieronder om van ons een prijsopgave te ontvangen

Bestellen

U ontvangt binnen 24 uur uw prijs en producten zijn altijd binnen 5 dagen aanwezig.

Algemene Voorwaarden

 

Wilt u meer informatie of het product direct bestellen? Vul dan het formulier in

Wij streven ernaar altijd binnen 2 werkdagen contact met u op te nemen.

 

 

naturo icon