Hoe onderhoud ik een vloer?

U heeft een aantal jaren geleden een nieuwe vloer laten leggen, of een vloer laten renoveren. De aanschaf of renovatie van deze vloer was vrij fors en u wilt toch wel dat uw vloer nog jaren mee gaat. Om de perfecte service te garanderen biedt Naturo vloeren ook onderhoudsproducten voor uw vloer aan. Elk vloertype vraagt om een andere aanpak en daarom hebben wij verschillende producten.

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Aquamarijn Clien-S Vloerzeep
Aquamarijn Clien-S Vloerzeep

Aquamarijn Clien-S Vloerzeep

Aquamarijn Clien-S Vloerzeep is speciaal gemaakt voor het intensief reinigen van met olie en hardwax-olie behandelde oppervlakken. Na een behandeling met Aquamarijn Clien-S dient u het oppervlak te herstellen met de oorspronkelijke producten. De Clien-S Vloerzeep is ook zeer geschikt voor het ecologisch en intensief reinigen van onder andere tegels, beton en linoleum.

Inhoud

1 liter

Hoe gebruik ik de vloerzeep Aquamarijn Clien-S

Verwijder stof en los vuil met stofzuiger, wisser of veger. Voeg een 2 kopjes (200 ml) Aquamarijn Clien-S toe aan 5 liter warm water. Gebruik twee emmers: één met sop en één met schoon water om de mop uit te spoelen.

Oppervlak reinigen met een uitgewrongen dweil/mop of gebruik een boenmachine met groene pad. Laat het reinigingsmengsel ca. 15 minuten inwerken.

LET OP: gebruik slechts weinig water om vochtinwerking te vermijden.

Behandeling zonodig herhalen. Goed nadweilen (uitgewrongen doek of mop) met schoon warm water om zeepresten volledig te verwijderen. De vloer laten drogen (minstens 8 uur) en dan het oppervlak herstellen met de oorspronkelijke producten.

Niet verwerken bij een (vloer-)temperatuur lager dan +5 °C en/of een relatieve luchtvochtigheid die hoger is dan 80%

Bestellen

De aquamarijn Clien-s Vloerzeep hebben wij in veel gevallen op voorraad. Neem  contact  met ons op om de vloerzeep te bestellen.

 

Olie of lak bestellen bij Naturo Vloeren?

Schrijf de bestelnummers op van de producten van onze leverancier (bekijk de producten door hieronder op het logo te klikken) en zet ze in het formulier hieronder om van ons een prijsopgave te ontvangen

Bestellen

U ontvangt binnen 24 uur uw prijs en producten zijn altijd binnen 5 dagen aanwezig.

Algemene Voorwaarden

 

Wilt u meer informatie of het product direct bestellen? Vul dan het formulier in

Wij streven ernaar altijd binnen 2 werkdagen contact met u op te nemen.

 

 

naturo icon