Hoe onderhoud ik een vloer?

U heeft een aantal jaren geleden een nieuwe vloer laten leggen, of een vloer laten renoveren. De aanschaf of renovatie van deze vloer was vrij fors en u wilt toch wel dat uw vloer nog jaren mee gaat. Om de perfecte service te garanderen biedt Naturo vloeren ook onderhoudsproducten voor uw vloer aan. Elk vloertype vraagt om een andere aanpak en daarom hebben wij verschillende producten.

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
WOCA Superontvlekker
WOCA Superontvlekker

Waarvoor wordt WOCA Superontvlekker gebruikt?

De Superontvlekker verwijdert plaatselijke vlekken van bijvoorbeeld koffie en wijn. Ook worden sporen die door schoenen zijn achtergelaten verwijdert. 

Hoe wordt de WOCA Superontvlekker gebruikt?

Superontvlekker is verkrijgbaar in een pompspray. Spray de vloeistof op de vlek en laat dit 10-20 minuten inwerken. Vervolgens kan de spray licht geschrobd worden met een borstel of doek. Als nabehandeling kan de vlek met de oorspronkelijke onderhoudsmiddel worden behandeld. 

WOCA Superontvlekker bestellen?

{productformulier}

 

Olie of lak bestellen bij Naturo Vloeren?

Schrijf de bestelnummers op van de producten van onze leverancier (bekijk de producten door hieronder op het logo te klikken) en zet ze in het formulier hieronder om van ons een prijsopgave te ontvangen

Bestellen

U ontvangt binnen 24 uur uw prijs en producten zijn altijd binnen 5 dagen aanwezig.

Algemene Voorwaarden

 

Wilt u meer informatie of het product direct bestellen? Vul dan het formulier in

Wij streven ernaar altijd binnen 2 werkdagen contact met u op te nemen.

 

 

naturo icon