Hoe onderhoud ik een vloer?

U heeft een aantal jaren geleden een nieuwe vloer laten leggen, of een vloer laten renoveren. De aanschaf of renovatie van deze vloer was vrij fors en u wilt toch wel dat uw vloer nog jaren mee gaat. Om de perfecte service te garanderen biedt Naturo vloeren ook onderhoudsproducten voor uw vloer aan. Elk vloertype vraagt om een andere aanpak en daarom hebben wij verschillende producten.

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
WOCA Oil Care
WOCA Oil Care

Waarvoor wordt WOCA Oil Care gebruikt?

Oil Care is geschikt voor het opfrissen en onderhoud van geoliede vloeren. Het product is oplosmiddelvrij en kan zowel handmatig als met een machine worden aangebracht. Door Oil Care krijgt het hout een slijtvaste bescherming en een ideale afwerking, de houtnerven en kleuren worden geaccentueerd. Het product is verkrijgbaar in Naturel en Wit. 

Hoe wordt WOCA Oil Care gebruikt?

Voor het gebruik van Oil care moeten de oppervlakten eerst gereinigd worden met de WOCA Intensiefreiniger. Vervolgens word Oil Care aangebracht met een doek, verfroller of machine. Een nabehandeling is niet noodzakelijk. 

WOCA Oil Care bestellen?

{productformulier}

 

 

Olie of lak bestellen bij Naturo Vloeren?

Schrijf de bestelnummers op van de producten van onze leverancier (bekijk de producten door hieronder op het logo te klikken) en zet ze in het formulier hieronder om van ons een prijsopgave te ontvangen

Bestellen

U ontvangt binnen 24 uur uw prijs en producten zijn altijd binnen 5 dagen aanwezig.

Algemene Voorwaarden

 

Wilt u meer informatie of het product direct bestellen? Vul dan het formulier in

Wij streven ernaar altijd binnen 2 werkdagen contact met u op te nemen.

 

 

naturo icon