Zonwering

Alle soorten raambekleding kunnen zoals u van ons gewend bent, vakkundig door ons worden gemonteerd.

 

Contact opnemen

Nieuw in de collectie bij Naturo Vloeren: raamdecoratie en zonwering van Daantje Dekker

Bij Naturo Vloeren in Groningen kunt u terecht voor een uitgebreide collectie raamdecoratie van Daantje Dekker. De collectie bestaat onder andere uit: jaloezieën, rolgordijnen, plissés, horren en vouwgordijnen. De raambekleding van Daantje Dekker is sfeervol, modern en betaalbaar. Alle soorten raambekleding kunnen zoals u van ons gewend bent, vakkundig door ons worden gemonteerd.

Maar wat is ook alweer het verschil tussen deze verschillende soorten zonwering en welke is waarvoor geschikt? U lees het hieronder. Voor al uw vragen kunt u gerust contact met ons opnemen.

 

 

Lamelgordijnen en horizontale jaloezieën: gemakkelijk schoon te houden

Als het om raamdecoratie voor schuine ramen gaat zijn lamellen zeer geschikt. Ze zijn er zowel in stof als PVC. De lamellen in PVC uitvoering zijn gemakkelijk te reinigen en worden daardoor vaak gekozen voor bijvoorbeeld badkamers en keukens.

Houten en aluminium jaloezieën: voor ieder interieur geschikt

Voor een strakke en tijdloze uitstraling kiest u voor houten of aluminium jaloezieën. Jaloezieën zijn te verkrijgen in zowel standaard maten als maatwerk. Houten jaloezieën passen door de natuurlijke kleuren vrijwel bij ieder interieur. Daarentegen past de aluminium uitvoering het beste bij strak interieur.

Duo- rolgordijnen: zelf de lichtinval bepalen

Rolgordijnen zijn erg handig en praktisch. Ze zijn verkrijgbaar in vele kleuren en designs. DUO- rolgordijnen onderscheiden zich van gewone rolgordijnen doordat ze kunnen schakelen tussen open en dichte panelen. U bepaalt dus zelf hoeveel licht u doorlaat of hoeveel privacy u wilt creëren.

 

 

lissé en Duette gordijnen: steeds gebruiksvriendelijker

Deze raamdecoratie kenmerkt zich door het harmonica-achtige uiterlijk. Door de jaren heen is de gebruiksvriendelijkheid van deze raamdecoratie enorm verbeterd. Het verschil tussen plissé en duette is het aantal vouwen van de stof. Plissé heeft een enkele vouw en duette een dubbele.

Vouwgordijnen: voor luxe en gemak

Deze gordijnen vouwen zichzelf in plooien wanneer u ze omhoog trekt. U kunt hiermee gemakkelijk de hoeveelheid licht bepalen door ze hoger of juist lager te laten hangen. Daarnaast zijn deze gordijnen gemakkelijk demonteerbaar, hierdoor kunt u ze gemakkelijk wassen.

Horren, raamhorren en hordeuren: houdt ongedierte buiten

Horren beschermen uw huis tegen het ongedierte dat bij warm weer bij u naar binnen wil. Met een hor kunt u dus uw huis luchten zonder dat er vliegen, muggen en wespen moeiteloos naar binnen vliegen. Er zijn horren voor zowel ramen als deuren.

Stel uw vraag aan Naturo Vloeren

Wij streven er altijd naar om binnen 2 werkdagen contact met u op te nemen.

 

 

naturo icon