In alle rust en aandacht een bewuste keus maken
Naturo Vloeren Groningen

Onderhoud van een houten (parket) vloer

Hoe onderhoud ik een houten (parket) vloer?

U heeft een aantal jaren geleden een nieuwe houten vloer laten leggen, of een vloer laten renoveren. De aanschaf of renovatie van deze vloer was vrij fors en u wilt toch wel dat uw vloer nog jaren mee gaat.   Om de perfecte service te garanderen biedt Naturo vloeren ook onderhoudsproducten voor uw vloer aan. Elk vloertype vraagt om een andere aanpak en daarom hebben wij verschillende producten.

De afwerking is belangrijk bij het bepalen van het juiste onderhoud

Voor het onderhoud van uw parketvloer of houten vloer de afwerking van uw vloer van groot belang. Op basis van deze afwerking bepalen wij namelijk welk onderhoudsmiddel u nodig heeft om uw parketvloer of houten vloer mooi schoon te maken en te houden. Het is namelijk een groot  groot verschil of u nu een gelakte vloer heeft, een vloer in de (hardwax)olie of een wasvloer. 

Algemene onderhoudstips voor houten vloeren

Voor alle soorten vloerafwerking is het belangrijk om dagelijks, stof en vuil verwijderen met een stofdoek (swiper) of stofzuiger (met borstel).Daarnaast adviseren wij om periodiek onderhoudsproducten aan te brengen op slijtplekken zoals looppaden, de eethoek en de keuken. Meer over deze onderhoudsproducten verder op deze pagina.

Zorg daarnaast voor:

Onderhoud voor met olie behandelde houten vloeren

Het onderhoud van een met olie behandelde houten (parket) vloer is een vak apart. Wij hebben voor u een stappenplan gemaakt waar u alles leest over het onderhoud van uw olievloer met de producten van aquamarijn.

Onderhoudswijzer oIievloer

Of klik hier om de onderhoudswijzer als pdf te downloaden

Onderhoud voor met olie behandelde houten vloeren met Woca

Naast aquamarijn hebben wij in onze winkel ook onderhoudsmiddelen van Woca. De onderhoudsmiddelen variëren van zeepproducten tot vlekken verwijderaars. Klik op de afbeelding om alle producten van Woca te bekijken. 

Woca Denmark

Onderhoud voor met hard-wax behandelde houten (parket) vloeren

Naast de dagelijkse onderhoud welke voor elke houten vloer geldt, kunt u een vloer behandeld met hardwax-olie ook gewoo dweilen. Dit dient te gebeuren met een goed uitgewrongen dweil.  Daarnaast dient u twee tot drie keer per jaar een onderhoudsolie aan te brengen. 

De merken voor het onderhoud van uw hard-wax houten vloer

Onderstaand vindt u de afbeeldingen van de merken die wij voeren op het gebied van het onderhoud van met hard-wax behandelde houten vloeren. 

Osmo vloeren Rubio Monocoat

Heeft u vragen over onze producten of diensten?

 STEL UW VRAAG AAN NATURO VLOEREN

  • Uw vraag of opmerking aan Naturo Vloeren

WOCA Olie Conditioner
WOCA Olie Conditioner

Waarvoor wordt WOCA Olie Conditioner gebruikt?

WOCA Olie Conditioner Naturel wordt op naturel geoliede of met colour oil behandelde vloeren gebruikt. De WOCA Olie Conditioner Wit wordt gebruikt op vloeren die wit geolied zijn. De conditioner zorgt voor zowel reiniging als oliebehandeling. De vloer krijgt een beschermende laag. Het resultaat is dat de vloer zijn gloed en natuurlijke gloed beter behoudt. 

Hoe wordt WOCA Olie Conditioner gebruikt?

De conditioner mengen met 1:20 of 1:40 water (hangt af van type vloer). Vervolgens toepassen op de vloer met mop en nadragen. Minimaal twee uren laten drogen. 

WOCA Olie Conditioner bestellen?

{productformulier}

Naturo Vloeren Groningen
Peizerweg 76 Groningen
T 050 57 16 718
info@naturovloeren.nl
Home
Over Naturo
Vloeren
Betondesign
Vloerafwerking
Vloeronderhoud
Contact
 Naturo Vloeren Groningen
Peizerweg 76 Groningen
T: 050 57 16 718
E: info@naturovloeren.nl

Naturo Vloeren

Beoordeling door klanten:
3.4 / 5 - 21 reviews
 Openingstijden:
Maandag:13.00 - 18.00 uur
Dinsdag:10.00 - 18.00 uur
Woensdag:10.00 - 18.00 uur
Donderdag: 10.00 - 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
 Koopavonden op donderdag in de maanden juni en juli vervallen. Elke 1e zondag van de maand geopend van 13:00 tot 17:00. Juli en augustus geen koopzondagen. In alle rust en aandacht een
bewuste keus maken,

Naturo Vloeren

Sitemap

m naturovloeren
Naturo Vloeren GroningenNaturo Vloeren GroningenNaturo Vloeren Groningen