De beste kwaliteit Quick-Step PVC vloeren alleen bij Naturo Vloeren in Groningen  

Bent u op zoek naar een PVC vloer van topkwaliteit die perfect aansluit op het interieur in uw woning? Ontdek dan onze grote collectie pvc vloeren van Quick-Step, natuurlijk bij Naturo Vloeren in Groningen! Deze vloeren van PVC beschikken niet alleen over de meest prachtige natuurlijke dessins en patronen die uw woning de meest complete look geven. De vloeren zijn onderhoudsarm, bevatten geluiddempende en warmte-isolerende eigenschappen. Ideaal voor iedere ruimte van uw huis. Kom snel langs in onze showroom en laat u verassen door alle voordelen die Quick-Step te bieden heeft! 

Topkwaliteit en oogpunt op innovatie 

Het Belgische vloerenmerk Quick-Step is niet voor niets altijd voorloper geweest in de vloerenbranche. Als pionier op de markt kwam het merk als eerste met een revolutionair-kliksysteem die vandaag de dag in veel PVC vloeren terug te vinden zijn. Met altijd een zeer goed oogpunt op innovatie en kwaliteit weet het merk PVC vloeren te ontwikkelen die beschikken over de beste materialen, maar altijd voor een schappelijke prijs! Ontdek alle voordelen van de Quick-Step PVC vloeren: 

Ongekende praktische voordelen van de Quick-Step PVC vloeren 

Bespaar ongekend veel tijd en moeite met de onderhoudsarme en makkelijk te plaatsen PVC vloeren van Quick-Step. U kunt simpelweg met een doekje de vloeren weer laten blinken. Spelende kinderen of huisdieren in huis? Dan kan het nog wel eens voorkomen dat er wordt geknoeid, verschillende soorten voorwerpen door het huis heen vliegen of nagels de vloer beschadigen. Met de Quick-Step PVC vloeren hoeft u zich geen zorgen meer te maken over beschadiging aan de vloer. De vloeren zijn bestand tegen de ergste omstandigheden in huis met dank aan de extra dikke toplaag en zijn ook nog eens watervast! Hierdoor zijn de PVC vloeren ideaal te plaatsen in ruimtes waar veel vocht voorkomt zoals: keuken en de badkamer. Liever niet uw vloer zelf plaatsen? Maak dan gebruik van onze legservice bij Naturo vloeren! 

PVC vloeren van Quick-Step: voor een optimaal wooncomfort 

Hoe fijn is het om zorgeloos en optimaal te genieten in uw eigen woning zonder de buren tot last te zijn. Gelukkig is dat allemaal mogelijk met de PVC-vloeren van Quick-Step die beschikken over hoogwaardige geluiddempende eigenschappen. Ideaal voor als u op een bovenverdieping woont of in een appartement. Kiest u voor een moderne uitstraling, of toch voor traditioneel? Van natuurlijke kleuren als hout tot een stenen look. In onze grote collectie luxueuze PVC vloeren is er voor iedere smaak en stijl iets wils te vinden.  

Kom langs in onze showroom! 

Uw verkooppunt als het gaat om de vloeren van Quick-Step in de provincie Groningen. Kom vandaag nog langs in de oudste vloerenzaak van Groningen en ontdek onze grote collectie PVC vloeren van het fantastische merk Quick-Step. Met onze jarenlange ervaring staan onze vakkundige parketteurs klaar om u met alle liefde te helpen aan een geschikte vloer.  

Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op met ons voor meer informatie! 

Contact opnemen

Stel uw vraag aan Naturo Vloeren

Wij streven er altijd naar om binnen 2 werkdagen contact met u op te nemen.

 

 

naturo icon