PVC vloer laten leggen

Ben je van plan een nieuwe PVC vloer te kopen en wil je deze ook graag meteen laten leggen? Wel zo handig natuurlijk! Wanneer je zelf weinig tot geen ervaring hebt in het leggen van een vloer, is het extreem aan te raden dit door een specialist te laten doen. Wij van Naturo Vloeren leggen al meer dan 35 jaar vloeren. Wij weten dus als geen ander hoe je professioneel een PVC vloer legt. Jouw PVC vloer laten leggen door echte specialisten? Neem dan nu contact op en we gaan voor je aan de slag!

Wat is een PVC vloer?

Heb je nog geen PVC gekocht, maar ben je alvast aan het oriënteren over het laten plaatsen? Erg verstandig! Een goede voorbereiding is het halve werk. Speciaal voor jou leggen we nog eens een keer goed uit wat een PVC vloer precies is. Wel zo handig om te weten wat je in huis haalt natuurlijk. Een PVC vloer is een vloer die is gemaakt van kunststof. 
Alhoewel een PVC vloer erg veel lijkt op een echte houten vloer, is dit dus niet het geval. PVC vloeren zijn houtvrije vloeren. Dankzij de moderne technieken zijn PVC vloeren niet van echte houten vloeren te onderscheiden. Wil je dus een houtenlook in huis halen, maar niet te veel betalen? PVC vloeren bieden de oplossing!

Voordelen PVC vloer

Oké, PVC vloeren zijn dus relatief goedkoop en zijn nauwelijks te onderscheiden van echt hout, is dit alles? Nee! Zeker niet. PVC vloeren kennen nog veel meer voordelen. Twijfelt u of u een PVC wilt kopen? Misschien brengen de volgende voordelen u over de streep:

•    PVC vloeren zijn geluiddempend 
Geluiddempende vloeren zorgen voor rust in uw huis, zowel voor uzelf als voor de evt. buren. PVC-vloeren hebben verschillende lagen die ervoor zorgen dat uw voetstappen niet duidelijk te horen zijn.
•    Geschikt voor elke ruimte 
PVC-vloeren kunnen tegen water en zijn daarom geschikt om in de badkamer te leggen. Daarnaast is het ideaal voor als u kinderen heeft. U hoeft hierdoor niet bang te zijn dat uw vloer beschadigt wanneer er geknoeid wordt met water.
•    Warme ondergrond 
Met een PVC-vloer creëert u een aangename ondergrond voor uw voeten. De vloer voelt ook warmer aan dan bijvoorbeeld een laminaat of stenen vloer. Het is fijn voor u om op te staan, maar ook voor de kleintjes om op te spelen. ;
•    Veel keuze 
Het assortiment van Naturo Vloeren in Groningen bestaat o.a. uit Moduleo, Mflor, Douwes Dekker, Quick Step en meer PVC vloeren.

PVC kopen en laten leggen bij Naturo Vloeren

Op zoek naar een plek waar je zowel een goedkope PVC vloer kan kopen als kan laten leggen? Je kunt stoppen met zoeken. Bij Naturo vloeren ben je namelijk op het juiste adres voor het kopen van prachtige PVC vloeren tegen de scherpste prijzen. Heb je een geschikte PVC vloer gevonden voor in jouw ruimte? Onze legservice helpt je graag bij het laten leggen van je nieuwe PVC vloer. Bekijk onze vloeren in onze showroom of neem contact op. We helpen je graag verder!

Egaliseren van een PVC vloer

Het is erg belangrijk dat de vloer helemaal egaal is bij het leggen van een PVC vloer. Waarom? Nou, een vlakke vloer geeft het beste resultaat. Ook zorgt het egaliseren voor een langere levensduur van de vloer. Als een vloer niet geëgaliseerd is, zal de lijm niet goed hechten aan de grond. Daarbij zal je ook iedere ongelijkheid in de vloer zien en in het ergste geval zelfs voelen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Daarom raden wij altijd aan een vloer, wat voor vloer het ook is, te laten egaliseren door een specialist. 

Wat kost een PVC vloer laten leggen?

Het laten leggen van een PVC vloer is iedere keer weer anders. Zo is niet elke klus hetzelfde. Wij rekenen daarom een vast tarief per m2. Je vraagt je vast af hoe wij natuurlijk de kosten bepalen voor het laten leggen van een PVC vloer. Dit bepalen wij aan de hand van het materiaalkeuze en de vorm van de vloer. Benieuwd naar wat het laten leggen van jouw PVC vloer gaat kosten? Neem contact op en we helpen je verder!

pvcvloerenbanner

Stel uw vraag aan Naturo Vloeren

Wij streven er altijd naar om binnen 2 werkdagen contact met u op te nemen.

 

 

Goedkoop vloer laten leggen? Neem nu contact op!

Een vloer laten leggen is niet zo’n eenvoudige klus. Zonder de nodige kennissen kan het zo maar eens zijn dat je nog verder van huis bent. Wil jij goedkoop jouw PVC vloer laten leggen? Bij Naturo Vloeren ben je aan het juiste adres voor het kopen en laten leggen van een PVC vloer. Kom nu langs in onze showroom of neem direct contact op. We bespreken graag de mogelijkheden met je!

PVC vloer laten leggen

 

naturo icon