Woca onderhoudsproducten 

Wanneer u een houten vloer, wand of meubels in huis heeft, is het voor de levensduur belangrijk dit goed te beschermen en onderhouden. Speciaal voor houten vloeren verkopen wij de onderhoudsproducten van Woca. Woca staat voor Wood Care en de naam zegt precies waarvoor het is, het onderhouden van hout. Woca is een van oorsprong Deense merk, maar is tegenwoordig wereldwijd verkrijgbaar. Woca produceert al ruim 50 jaar milieuvriendelijke producten. Er wordt bij het creëren van producten dan ook altijd gebruik gemaakt van schone grondstoffen. Het merk wil graag bijdragen aan een duurzame en veilige toekomst voor iedereen zoals ze zelf zeggen. Woca levert verschillende producten waaronder woca zeep en woca olie voor het onderhouden van de houten vloer.   

Speciale verzorgingsproducten voor houten vloeren 

Woca is specialist in het leveren van verzorgingsproducten voor houten vloeren. Dit is zo belangrijk omdat hout van zichzelf al erg lang meegaat. Het is een zeer duurzame en unieke grondstof. Woca streeft naar duurzaam hout dat zijn levenslang er prachtig uit blijft zien. Dit kan bijvoorbeeld door het hout periodiek te onderhouden met verzorgende Woca zeep. Door het hout ook op zijn tijd in te smeren met natuurlijk Woca onderhoudsolie zorgt u ervoor dat het hout opgefrist wordt en steeds meer karakter en uitstraling krijgt.  

Woca onderhoudsolie voor de houten vloer

woca olie gieten

Woca onderhoudsolie is een onmisbaar product wanneer u een houten geoliede vloer zo goed mogelijk wilt verzorgen. Woca olie zorgt ervoor dat de vloer slijtvast wordt en geeft de vloer een optimale finish. Deze finish zorgt ervoor dat de kleurnuances er extra goed uit gaan zien. De Woca olie en de Woca zeep zijn beide getest en gecertificeerd door het Duitse Institut für Baubiologie Rosenheim Gmb. Daarnaast zijn Woca producten ook goedgekeurd volgens de Duitse norm DIN 53 160 en de Europese norm EN 71-3 voor gebruik in leefomgevingen. Woca onderhoudsolie is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zo heb je naturel en witte Woca onderhoudsolie die de vloer net weer even een andere kleurnuance geeft. De onderhoudsolie kan zowel handmatig als ook met een boenmachine op de vloer worden aangebracht. De vloer hoeft vervolgens niet na behandeld te worden. Belangrijk om te onthouden is dat een houten vloer die bewerkt is met Woca onderhoudsolie regelmatig wordt schoongemaakt met Woca Natuurzeep. Woca onderhoudsolie koopt u eenvoudig online bij Naturo Vloeren Groningen. Of kom langs in onze winkel, wij zijn gevestigd aan de Peizerweg 76 te Groningen.  

Woca natuurzeep 

Woca natuurzeep is geschikt voor het periodiek reinigen van de houten vloer, wand of meubels. Wanneer u niet regelmatig de vloer schoonmaakt, bestaat de kans dat zandkorreltjes en kleine steentjes zorgen voor slijtage aan de vloer. Woca natuurzeep is een natuurlijk product en zorgt ervoor dat het hout verzorgd en schoon blijft. Zowel Woca zeep als Woca onderhoudsolie zijn producten die zijn ontwikkeld in het eigen laboratorium van Woca. Hierbij worden de nieuwste grondstoffen en formules gebruikt. Daarnaast staat innovatie bij Woca enorm hoog in het vaandel. Dit zorgt ervoor dat deze producten van een uiterst hoge kwaliteit zijn.  

Woca intensiefreiniger

Woca intensiefreiniger is geschikt voor een grondige reinigingsbeurt van houten oppervlakken. Naast de reguliere schoonmaakbeurten met zeepproducten, is het raadzaam om eens in de zoveel tijd het hout een intensievere reinigingsbeurt te geven. Houdt uw vloer, wandpanelen en meubels langer in goede conditie na een goede reinigingsbeurt met de Woca intensiefreiniger. Voor een nog beter resultaat is het raadzaam om eerst het houtoppervlakte intensief te reinigen met Woca intensiefreiniger voordat u Woca onderhoudsolie aanbrengt. 

Woca producten kopen bij Naturo Vloeren Groningen

Uw Woca onderhoudsproducten bestelt u eenvoudig online bij Naturo vloeren Groningen. Of kom langs in onze winkeln. Naturo Vloeren Groningen is een officieel Woca verkooppunt. Wij hebben een ruim assortiment aan Woca onderhoudsproducten in ons assortiment en wij kunnen u daarbij voorzien van het juiste (gebruiks)advies.

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
WOCA Onderhoudspasta voor Houten Vloeren
WOCA Onderhoudspasta voor Houten Vloeren

Stel uw vraag aan Naturo Vloeren

Wij streven er altijd naar om binnen 2 werkdagen contact met u op te nemen.

 

 

naturo icon