Objectflor

Veerkrachtige design PVC vloeren: Dat zijn de vloeren van Objectflor

 

Contact opnemen

PVC Vloeren voor uw totale comfort

Veerkrachtige design PVC vloeren: Dat zijn de vloeren van Objectflor. De grote variatie in het assortiment is dan ook tekenend voor het merk. Al jaren werkt Objectflor aan de uitbreiding en doorontwikkeling van Design-flooring. Dit heeft geleid tot een kwalitatief zeer hoogwaardige vloerencollectie waar u jarenlang mee vooruit kunt.

 

 

Het merk Objectflor

Objectflor is een van origine Duitse vloerproducent welke sinds 1989 actief is in de vloerenindustrie. In 1996 werd het bedrijf overgenomen door het Britse James Halstead plc maar is nog altijd gevestigd in Duitsland. Objectflor werkt middels geselecteerde dealers door heel Europa. Naturo Vloeren in Groningen is een van de Objectflor dealers in Nederland.

10 unieke Objectflor PVC Collecties

Objectflor heeft 10 unieke PVC Collecties die allen andere eigenschappen hebben. De PVC lijn van Objectflor draagt de naam EXPONA. In de EXPONA lijn heeft u keuze uit wel 800 kleuren die beschikbaar zijn in verschillende stijlen. In de EXPONA lijn heeft Objectflor voor alle situaties een geschikte collectie. Zo is er een speciale collectie geschikt voor commercieel en intensief gebruik, maar ook een collectie voor meer huizen met landelijke stijl. 

Uw Objectflor dealer in Groningen: Naturo Vloeren

Bent u op zoek naar een Objectflor dealer in uw buurt? Naturo Vloeren is één van de geselecteerde Objectflor dealers in nederland. Onze winkel bevindt zich in woonforum de Vesta in Groningen. Bezoek onze winkel en laat onze specialisten u verder helpen in de zoektocht naar een geschikte Objectflor PVC Vloer in uw huis. 

Objectflor PVC vloer kopen? Natuurlijk bij Naturo Groningen

De keuze al gemaakt en wilt u een Objectflor PVC vloer kopen voor uw huis of commerciële ruimte? Naturo Groningen helpt u graag verder. Neem contact met ons op door op onderstaande knop te klikken en het formulier in te vullen of bel ons op: 050 57 16 718Ook wanneer u graag een afspraak wilt maken of meer wilt weten over de vloeren kunt u altijd contacteren. Voor meer informatie over de vloermerken die wij verkopen klikt u hier.

 

 

Stel uw vraag aan Naturo Vloeren

Wij streven er altijd naar om binnen 2 werkdagen contact met u op te nemen.

 

 

naturo icon