In alle rust en aandacht een bewuste keus maken
Naturo Vloeren Groningen

Douwes Dekker PVC Vloeren | Groningen

DOUWES DEKKER PVC VLOEREN | GRONINGEN | NATURO

PVC Vloeren met karakter

Met een PVC vloer van Douwes Dekker haalt u echt karakter in huis. Douwes Dekker heeft een grote variatie in het assortiment.  Het merk hecht veel waarde aan de doorontwikkeling van  PVC designvloeren. De PVC Vloeren zijn dan allemaal van hoge kwaliteit en extreem slijtvast. Met een Douwes Dekker PVC vloer kunt u nog jaren vooruit! Neem direct contact met ons op en stel ons al uw vragen door op de onderstaande button de klikken.

 CONTACT OPNEMEN

Eigenschappen & varianten

De PVC vloeren van Douwes Dekker zijn verkrijgbaar in 2 varianten. Bij de eerste variant is het PVC (ook wel ‘vinyl’ genoemd) verlijmd op een stabiele, watervaste HDF-drager met kliksysteem. Deze vloeren worden ‘zwevend’ gelegd.

De tweede versie bestaat uit massieve PVC-stroken die op de ondergrond worden verlijmd. Deze moet daarvoor altijd worden geëgaliseerd. Het PVC is afgewerkt met een doorzichtige duurzame PU-beschermlaag.

De vloeren voelen warm aan en zijn zeer geluidsarm; ook naar je benedenburen toe. Bij de ‘zwevend’ gelegde versie is hiervoor wel een speciale ondervloer nodig.

PVC is uitstekend geschikt voor plaatsing op vloerverwarming en -koeling. Daarnaast is PVC zeer waterbestendig. Vooral de verlijmde PVC vloeren kunnen prima in natte ruimtes als keukens en badkamers. Qua design kun je kiezen uit vele tientallen zeer natuurgetrouwe hout- en steendecors in diverse formaten.

PVC vloeren van Douwes Dekker zijn:

Impressie van de vloeren

Sfeerimpressie Douwes Dekker PVC

Rustig & romantisch? Sereen & rustiek? Puur & intens? Of toch stoer en krachtig? De Douwes Dekker PVC vloeren hebben voor ieder wat wils. 

Uw Douwes Dekker dealer in Groningen: Naturo Vloeren

Bent u op zoek naar een Douwes Dekker dealer in uw buurt? Naturo Vloeren is één van de geselecteerde Douwes Dekker dealers in Nederland. Onze winkel bevindt zich in woonforum de Vesta in Groningen. Bezoek onze winkel en laat onze specialisten u verder helpen in de zoektocht naar een geschikte Douwes Dekker PVC Vloer in uw huis. Uiteraard kunnen wij u ook informeren over al onze andere merken.

Douwes Dekker PVC vloer kopen? Natuurlijk bij Naturo Groningen

De keuze al gemaakt en wilt u een Douwes Dekker vloer kopen voor uw huis of commerciële ruimte? Naturo Groningen helpt u graag verder. Neem contact met ons op door op onderstaande knop te klikken en het formulier in te vullen of bel ons op: 050 57 16 718. Ook wanneer u graag een afspraak wilt maken of meer wilt weten over de vloeren kunt u altijd contacteren.

Contact opnemen met Naturo

  • Uw vraag of opmerking aan Naturo Vloeren

Naturo Vloeren Groningen
Peizerweg 76 Groningen
T 050 57 16 718
info@naturovloeren.nl
Home
Over Naturo
Vloeren
Betondesign
Vloerafwerking
Vloeronderhoud
Contact
 Naturo Vloeren Groningen
Peizerweg 76 Groningen
T: 050 57 16 718
E: info@naturovloeren.nl

Naturo Vloeren

Beoordeling door klanten:
3.4 / 5 - 21 reviews
 Openingstijden:
Maandag:13.00 - 18.00 uur
Dinsdag:10.00 - 18.00 uur
Woensdag:10.00 - 18.00 uur
Donderdag: 10.00 - 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
 Koopavonden op donderdag in de maanden oktober, november en december vervallen. Elke zondag geopend van 13:00 tot 17:00 t/m december. Juli en augustus geen koopzondagen. In alle rust en aandacht een
bewuste keus maken,

Naturo Vloeren

Sitemap

naturovloeren
Naturo Vloeren GroningenNaturo Vloeren GroningenNaturo Vloeren Groningen