100% Home Collection

Het merk biedt een collectie, bestaande uit Europa's 8 mooiste dessins, verkrijgbaar in hout, vinyl en laminaat

 

Contact opnemen

100% Home Collection Vloeren | Naturo vloeren

Met de 100% Home Collection kunt u gemakkelijk voor elke kamer van uw huis de ideale vloer kiezen. Het merk biedt een collectie, bestaande uit Europa’s 8 mooiste dessins, verkrijgbaar in hout, vinyl en laminaat. Combineer eindeloos door met uw favoriete dessin en maak elke kamer zoals u dat voor ogen heeft! Alle 100% Home Collection vloeren bekijken doet u bij Naturo Vloeren in Groningen. Wij helpen u graag met het kiezen van een vloer die bij uw huis past. Direct contact opnemen kan door op de onderstaande button te klikken.

 

 

8 dessins voor het hele huis

Wat 100% Home Collection vloeren uniek maakt is dat de klassieke ontwerpen goed samengaan met elk interieur en elke kamer in uw huis (zelfs uw badkamer!). De vloeren zijn in te delen in rustiek eiken en vintage eiken, die op hun beurt weer bestaan uit vier prachtige ontwerpen, zoals Arctic, Sahara en Arizona.

In een kleurrijk en vol interieur zorgen de Rustiek Eiken vloeren rust. Bij een modern interieur creëren de subtiele tinten een warm en huiselijk gevoel. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, 100% Home Collection biedt 100% de oplossing!

Hout, vinyl én parket!

Bij 100% Home Collection kunt u kiezen uit hout, vinyl én parket. Met een houten vloer geeft u uw woonkamer een unieke uitstraling en kiest u voor een oersterke vloer, dankzij de 4mm dikke toplaag. Een vinylvloer voelt warm en zacht aan, is ideaal voor vloerverwarming en is zeer onderhoudsarm.

Gaat u voor laminaat? Dan kiest u voor een perfecte, onderhoudsvrije vloer met een natuurlijke uitstraling, die ideaal samengaat met elke slaapkamer. Daarnaast is laminaat ook nog eens voordelig en verkrijgbaar in 8 topdessins!

100% Home Collection vloeren kopen

100% Home Collection vloeren koopt u bij Naturo Vloeren in Groningen. Kom langs in onze showroom en vraag onze medewerkers naar onze prachtige, klassieke dessins. Wij staan u graag te woord en zorgen ervoor dat u voldaan en met een prachtige, nieuwe vloer ons pand verlaat. Heeft u nog vragen en wilt u direct contact opnemen? Klik dan op de button! Benieuwd naar al onze vloermerken? Klik dan hier!

 STEL UW VRAAG AAN NATURO VLOEREN

 

 

Stel uw vraag aan Naturo Vloeren

Wij streven er altijd naar om binnen 2 werkdagen contact met u op te nemen.

 

 

naturo icon