Hoe onderhoud ik een vloer?

U heeft een aantal jaren geleden een nieuwe vloer laten leggen, of een vloer laten renoveren. De aanschaf of renovatie van deze vloer was vrij fors en u wilt toch wel dat uw vloer nog jaren mee gaat. Om de perfecte service te garanderen biedt Naturo vloeren ook onderhoudsproducten voor uw vloer aan. Elk vloertype vraagt om een andere aanpak en daarom hebben wij verschillende producten.

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
WOCA Onderhoudsolie
WOCA Onderhoudsolie

Waarvoor wordt WOCA Onderhoudsolie gebruikt?

De onderhoudsolie van WOCA zorgt niet alleen voor een slijtvaste vloer, door gebruik krijgt het hout ook een optimale finish, die ervoor zorgt dat de kleurnuances perfect uitkomen. Onderhoudsolie Naturel kan worden toegepast op naturel geoliede vloeren, wit wordt gebruikt op witte vloeren. 

Hoe wordt de WOCA Superontvlekker gebruikt?

De olie kan worden toegepast met een sproeiflacon of machinaal en vervolgens worden geboend. Nadat de vloer een finish heeft gekregen door de onderhoudsolie kan de vloer regelmatig worden schoongemaakt met WOCA natuurzeep. 

WOCA Onderhoudsolie bestellen?

{productformulier}

 

 

 

Olie of lak bestellen bij Naturo Vloeren?

Schrijf de bestelnummers op van de producten van onze leverancier (bekijk de producten door hieronder op het logo te klikken) en zet ze in het formulier hieronder om van ons een prijsopgave te ontvangen

Bestellen

U ontvangt binnen 24 uur uw prijs en producten zijn altijd binnen 5 dagen aanwezig.

Algemene Voorwaarden

 

Wilt u meer informatie of het product direct bestellen? Vul dan het formulier in

Wij streven ernaar altijd binnen 2 werkdagen contact met u op te nemen.

 

 

naturo icon