Hoe onderhoud ik een vloer?

U heeft een aantal jaren geleden een nieuwe vloer laten leggen, of een vloer laten renoveren. De aanschaf of renovatie van deze vloer was vrij fors en u wilt toch wel dat uw vloer nog jaren mee gaat. Om de perfecte service te garanderen biedt Naturo vloeren ook onderhoudsproducten voor uw vloer aan. Elk vloertype vraagt om een andere aanpak en daarom hebben wij verschillende producten.

navigeren door de afbeeldingen kan met de pijltjes toetsen
Monocoat
Monocoat

Met Rubio Monocoat Universal Maintenance Oil -VOC free bieden we een milde en natuurlijke methode aan om geoliede oppervlaktes te onderhouden, los van het oliemerk waarmee het hout in eerste instantie behandeld werd. De olie kan tevens gebruikt worden op verniste oppervlaktes die microscheurtjes beginnen te vertonen.

  • Voegt glans toe. 
  • Heel geschikt voor ‘high traffic’ zones.
  • Universeel gebruik. 
  • Bevat 0% VOC!

Heel geschikt voor het onderhouden van vloeren die extra bescherming vereisen zoals publieke ruimtes, kantoren, restaurants, hotels, enz.

 

Olie of lak bestellen bij Naturo Vloeren?

Schrijf de bestelnummers op van de producten van onze leverancier (bekijk de producten door hieronder op het logo te klikken) en zet ze in het formulier hieronder om van ons een prijsopgave te ontvangen

Bestellen

U ontvangt binnen 24 uur uw prijs en producten zijn altijd binnen 5 dagen aanwezig.

Algemene Voorwaarden

 

Wilt u meer informatie of het product direct bestellen? Vul dan het formulier in

Wij streven ernaar altijd binnen 2 werkdagen contact met u op te nemen.

 

 

naturo icon