Décork

Een Décork vloer is niet alleen een garantie voor onbezorgd woonplezier, een Décork vloer is ook gemakkelijk te leggen

 

Contact opnemen

Décork kurkvloeren in Groningen | Naturo Vloeren

Een Décork vloer is niet alleen een garantie voor onbezorgd woonplezier, een Décork vloer is ook gemakkelijk te leggen. Als de ondergrond goed vlak, blijvend droog, vet- en stofvrij is, kan elke doe-het-zelver z'n eigen Décork-kurkvloer aanleggen.

 

 

Kurk. De vloer die weer aangroeit

Bomen kappen en het milieu geweld aandoen, alleen maar voor vloerbedekking? Het kan ook anders. De mooiste vloeren worden gemaakt uit de schors van de kurkeik, die weer aangroeit. Natuurvriendelijk en gebruiksvriendelijk. Maar kurk is niet zomaar kurk. Alleen de hoogste kwaliteit en de meest professionele verwerking maken van dit natuurproduct de zo begeerde vloerbedekking: Naturo Kurk.

Bij Naturo weet men welke eisen u aan uw vloerbedekking stelt. En zo komt het dat het Naturo Kurksysteem vele voordelen kent:

U zult ervaren hoe comfortabel, geluids- en warmte-isolerend Naturo Kurkvloeren zijn. Het maakt niet uit of u Naturo Kurk in de badkamer, keuken, slaapkamer of huiskamer heeft liggen, of dat u de werk- of kantoorruimte met Naturo Kurk aankleedt. Naturo Kurk is overal op zijn plaats. 

Vloerbedekking met systeem

De tijd dat kurk alleen bruin was en drie keer op de vloer moest worden afgelakt is bij Naturo al lang voorbij. De kurk wordt tegenwoordig vooraf gekleurd. Dat kan in elke gewenste kleur en dus aangepast worden aan elk interieur. Doordat de kurk vooraf al is voorzien van de benodigde laklagen, kan een vloer in één dag worden gelegd en afgewerkt. Nadat de vloer is gelegd moet deze, om de vloer helemaal stof- en waterdicht te maken, nog slechts één (laatste) laklaag orden voorzien. 

Een Décork vloer zelf leggen, lijmen, snijden en lakken

Zoals eerder vermeld is, is een Décork vloer erg makkelijk aan te leggen. Voelt u zich toch niet zo zeker van de zaak? Schakel dan gerust hulp van ons in. We adviseren en helpen u graag. Voor elke woning en elk interieur is er een mooie en passende Décork vloer te vinden. Naast de talrijke kleuren en dessins, zijn er allerlei patronen denkbaar. 

Tips bij het leggen, lijmen, snijden en lakken

Een Décork vloer kopen bij Naturo Vloeren

Naturo Vloeren: uw Décork verkoopspecialist. Wij van Naturo Vloeren helpen u graag verder bij het kiezen van een juiste vloer. Neem contact op en onze specialisten helpen u verder!

 

 

Stel uw vraag aan Naturo Vloeren

Wij streven ernaar altijd binnen 2 werkdagen contact met u op te nemen.

 

 

naturo icon